Şaka maka son aşamaya girildi doğu ve güneydoğu nün pkkya verilmesi kaldı Önce ki aşamalar neydi rejim ve sinir değişikliği tek adam başkanlık /diktatörlük sistemi kuruldu, akın akın Afgan suri paki geliyor Türk milleti kendi ülkesinde azınlık oldu oluyor, son aşama iç savaş ve ypg pyd nin de dışarıdan saldırması ile Doğu ve güneydoğu nün kurdistan olması Ümit ozdagin tespiti doğru Türk Kürt milleti birbiri ile iç savaşa girmedi, mecbur kendi ülkelerinde iç savaş deneyimi olan Afgan paki suriler aracılığı ile iç savaş çıkaracaklar ayni anda ypg pyd saldırınca TSK iki kolda uğraşmak zorunda kalacak İşin ironik yani c.başkani olan zat ! Taa 2004-206 yıllarında Bob esbaskaniyim Diyarbakır yıldız olabilir merkez olabilir demiş ve bu millet kaç seçim bu adamı desteklemiş oy vermiş! BU MİLLETE HER SEY MUSTEHAK < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BOP SON AŞAMAYA GİRİLDİ

-
-
Bop'u mopu bilmem .Uyarım şudur.Türkiye'de devran dönmezse olacak olan şudur
1.Türkiye eyaletlere bölünecek.
2.Ardından rejim çökecek.
3.Ardından tam bölünüp ayrışacak.
Batı ege ve trakya ile batı akdeniz avrupaya tampon bölge buna ara bölge anadolu bölgesi ve şark denilen bölge ise kopmuş bir tam şeriat bölgesi halini alacak.
Bu olacak bir kurşun bile atmadan çünkü halk artık ekonomik sorunlar ve yoksullukla açlıkla boğuşacak.
-
Sunuda ekliyorum bu son seçimi de alırlarsa Türkiye cumhuriyeti tarih olacaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhalefet, hile hurda yapılmasına izin vermezse kesinlikle alamazlar. Seçim güvenliği müthiş önemli bir konu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akpnin proje partisi oldugunu akli selim olupta bilmeyen yok. Ethem sancak bile ucundan soyledi. Amerikanin yardimiyla iktidar olduk dedi. Peki ne karsiliginda?
-
Nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz ben anlamıyorum.
Ekonomi kötü dersiniz anlarım eğitim bitik dersiniz anlarım. Sağlık içler acısı hadi ona da eyvallah.
Ancak şu halde doğuda kürt devleti kurulacak, pkk ypg saldıracak demek çok mantıksız.
Neden?
Şuanda hükumetin kalbinde ülkücüler var. MHP var. Görünürde iktidar İslamcılar olsa da gerçekte iktidar Türkçüler. Şimdi MHP ülkücü değil falan demeyin.
Peki Kizay Irakta operasyon yapan kim. Şimdi dahi operasyonlar yapılıyor.
Bayramdan sonra Suriyenin kuzeyine girilecek ilan edildi.
Simdi düşünüyorum siz kalkıp pkk devlet kurecak Bop olacak diyorsunuz. Benim dediklerim penceresinden bakın dedikleriniz mantıklı mı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B35CB33EA -- 7 Temmuz 2022; 17:8:5 >
Arşivi tararsan 1995 yılında şöyle bir açıklama bulursun ; eğer benim emir komuta merkezim bana …
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Donemin amerika disisleri bakani, siyahi kadin candelisa rise (isminin yazilisi boyle degil googledan bakin) Turkiye dahil 22 ulkenin sinirlari veya rejimi degisecek dedi.
Olaylari sirasiyla yaziyorum...
Rte beyaz sarayi ziyaret etti. Daha akp kurulmamisti ve erdoganin hic bir siyasi vasfi yoktu. Siradan bir vatandasti.
Israil ile gorustu.
Yine akp kurulmadan once bir kac abd ziyareti daha oldu.
Akp kuruldu, siyasi yasagini baykal kaldirdi.
Atv anahaber bultenini sunan Ali kirca ile basbakanlikta roportaj yapti. Arka fonda 7 kollu samdan vardi. (ne oldugunu arastir)
Ben bop esbaskaniyim dedi, abdullah gulde paralel aciklamalarda bulundu...
Ergenekon, balyoz davalari basladi. "ben bu davanin savcisiyim dedi" Askeriyenin icini bosalttilar. (Bugun bu davalar dustu). Yil 2006
Davalar devam edip yargilanan subay ve komutanlarin yerine kendi getirdikleri varken guneydogu sinirimizdaki mayinlar temizlenecek dediler. Tarima kazandiracaklardi.. Yil 2009
Tesaduf bu ya Suriye savasi patlak verdi milyonlarca multeci ulkeye giris yapti. Kimliksiz pasaportsuz... Yil 2011
15 Temmuz gerceklesti ve bunun akabinde ulkenin rejimi degisti. Cumhuriyetten baskanliga gecildi. Adinada Turk tipi baskanlik denildi! Zaten onceden soylemistim rejimin degisecegini...
Suriyeli multeciler misafirdi sonradan kimlik verilmeye baslandi. Yetmedi afgani, pakistanlisida ellerini kollarini sallaya sallaya ulkeye girdi.
Sonrasinida bu duzen boyle giderse tecrube edersin artik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur-i leng -- 7 Temmuz 2022; 18:2:16 >
-
Gerekirse papaz erigi yerim
-
Dostum bu senin dediklerin ilk kez duyduğumuz şeyler değil. Şu anda farklı bir şey var. İktidar MHP bak resmen değil ama fiilen böyle şimdi iktidar MHP ile Türkiye bölünecek demen hem de devlet eliyle bölünüyor demen tutarlı değil. Uymuyor. Çok mantıksız.
Zaten kendi yazdığın olay örgüsü 2016 da kesiliyor. 15 temmuzdan sonra iktidar fiilen değişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B35CB33EA -- 7 Temmuz 2022; 18:10:49 >
bence bu işin içinde orduda var diyebilirim sebebi sınırları korumaması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 8 Temmuz 2022; 1:23:12 > -
Degisen bir sey olmadi. Ki degisse bile hemen her istedigini aldi abd.
Simdi ulkede milyonlarca multeci var. Amerikanin bunlari silahlandirmasi dusundugun kadar zor degil. Bunlar karsisinda askeriyeyemi guveniyorsun?
15 Temmuzdan sonra iktidar nasil degismis? Erdogan meclisin butun yetkilerini uzerine aldi. Basbakan oldugu donemden cok daha fazla yetkiyle(hatta sinirsiz) ulke yonetiyor.
Mhpyi cok buyutuyorsun, bahcelinin gecmisini bir arastir... Turkes onun icin ne demis bir bak.
Bahceli meydanlarda erdogana esip gurlerken, hesap sormayan serefsizdir diye bagirirken simdi ne yapiyor. Kendi tukurdugunu yalayandan ne bekliyorsun. Ustelik gizli saklida degil.
Son secimlerde chp ile ittifak kurup basbakan bile olabilirdi. Simdi erdoganin emirinde kendince bir seyler yapiyor.
Senin hayalindeki mhp ile mevcut mhpnin arasinda daglar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur-i leng -- 7 Temmuz 2022; 18:27:6 > -
HALKLARIN kendi kaderini tayin etme hakkı olan ikiz yasaların zamanında onaylandığını da belirtmekte fayda var. Ha umarım olmaz, millet yenilenebilir enerji kaynakları, su tasarrufu, yeşil dünya, uzay vs uğraşırken orta doğuda bizlerin halen daha bu konularla uğraşması kabul edilir değil.
Bilemiyorum ben mi hayal dünyasında yaşıyorum. Öyle görünmüyor
Demin yazdım. De ki ekonomi kötü de ki sağlık sistemi yok de ki kültür yok de ki ahlaksızlık var de ki eğitim çökmüş..... İtiraz etmem.
Diyorsun ki Türkiye bölünecek işte bu i kanlı değil.
Burada bahsi geçen konuları ara tara.. şimdi sen diyorsun ki , Suriye’ye operasyon, kuzey Irak’a operasyon. Biz 90 lı yıllarda terörün azdığı dönemlerde de operasyon çekiyorduk, dağları bombalıyorduk.
hadi getirsinler kuzey Irak’tan Barzani’yi terörist olarak, hadi girelim Suriye’de asıl ABD,Rus askerlerinin tampon yaptığı bölgelere. Demem o ki, her yazılan çizilene çokta inanma.
oraya yunan'lıları da ekle. onlar da lozan'a göre silahsız olması gereken adaları silahlandırdırlar ve bekleyişe geçtiler. dedeağaçta da abd destekli askeri araç istifi yapılmaya başlandı. tabi türkiye cumhuriyeti'nin zafer antlaşması olan lozan antlaşmasına saldırarak tartışmaya açanların umurların da olmaz bunlar. görünen köy klavuz istemez. 2003'ten sonra ilmik ilmik işlendi bu süreç. ülke yok olma noktasına getirildi. ben 2023'te seçim olmayacağını bile düşünüyorum.
bir de tayyibi amerika ile avrupa ile savaş ediyor zannediyorlar ya o da ayrı komedi. adamın oğlu amerika da yaşıyor lan...
tabiki amerika'nın her istediğini yapacak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 7 Temmuz 2022; 20:13:3 > -
O ülkücü takılan partinin kuruluşundan beri ülkeye tek bir katkısı varmı
Kurucusu zaten darbe yapan biri
1980 oncesinde de biz ülkemizi seviyoruz diyerek karşıt gruplara saldırıp ülkeyi kan gölüne çevirdiler ve darbe yapılmasına tekrar olanak sağlandı
Akparti döneminde 50 kere söylendi chp ile ortaklık yapın ( gerci CHP DE AKPARTININ KAZANMASINDA KILIT ROL OYNADI)
dendi o hep yavru muhalefet kaldı ve oyları böldü ve sonrasında adi sani duyulmamaş birini aday yaptılar kaybettiler
Ve 180 derece yaparak AKP saflarına katildi
Bugün ocak denilen yerlere gidersen gençlerin tek derdi beline silah takmak olmuş
Ülkücülük, milliyetçilik kavgayla olmaz
Ülke fabrikaları satılırken,ülke mülteci akınına uğrarken direnmekle olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gunaydın gireli cok oldu cıkısa gidiyor 2023de b... yedık
-
Bunlar yeni konusulan seyler degil zaten
2012 den beri konusuluyor bunlar
tvde bir cok kanalda dile getirildi arkadasin dedikleri ve adim adim yaklasiyoruz
Başıma bişey gelmeyecekse doğu ve güneydoğuyu kürtler alabilir çok ta umurumda olmaz. Gidemediğin yer senin değildir zaten. Sen güneydoğu illerinden birine gidip dükkan açabilir misin? Esnaflık yapabilir misin? Şırnak'ın dağlarında doğa yürüyüşü yapabilir misin? Yapamazsın. Ama kürtler batıya gelip istedikleri herşeyi yapabilirler. Ben askerliğimi Tunceli Nazimiye'de bir dağ karakolunda yaptım. Bölgede yaşayan çok az sayıda insanın tamamı pkklı idi. Zaten normal bir vatandaşın orada yaşaması mümkün değildi. Orada korumaya çalıştığımız tek şey kendi canımızdı. Düşün kendi vatanında askersin ve kendini halktan korumaya çalışıyorsun. Çarşı izni zaten yoktu. Sebebi askerlerin bölge halkı arasına karışmasının güvenli olmaması. Ben terhis olduktan sonra haber geldi, karakola ekmek getiren herif içeri girince el bombası atmış.
Zorla bir arada yaşamaya çalışmanın bir anlamı yok kardeşim. Olmuyor, olmayacak. İstediğin kadar öldür bitmez. Sen öldürdükçe yenileri gelecek. Kaynak orada çünkü, kurutmanın imkanı yok. Ülkene kendinden olmayan azınlığı alıp bir bölgeye doldurduysan bölünmenin temelini atmışsın demektir. Halkların kardeşliğiymiş, din kardeşliğiymiş, ümmetmiş... Bunlar ancak masallarda olur. Şu dünyada mutlu, huzurlu, refah içinde yaşamanın tek yolu ırkçılıktır. Herkes kendine benzeyenle yaşamak ister. Ben türküm türkle yaşamak isterim. Kürt kürtle yaşamak ister, arap arapla. Hiçkimse bunu değiştiremez.
Akpnin proje partisi oldugunu akli selim olupta bilmeyen yok. Ethem sancak bile ucundan soyledi. Amerikanin yardimiyla iktidar olduk dedi. Peki ne karsiliginda? |
Sunuda ekliyorum bu son seçimi de alırlarsa Türkiye cumhuriyeti tarih olacaktır
|
Donemin amerika disisleri bakani, siyahi kadin candelisa rise (isminin yazilisi boyle degil googledan bakin) Turkiye dahil 22 ulkenin sinirlari veya rejimi degisecek dedi. Olaylari sirasiyla yaziyorum... Rte beyaz sarayi ziyaret etti. Daha akp kurulmamisti ve erdoganin hic bir siyasi vasfi yoktu. Siradan bir vatandasti. Israil ile gorustu. Yine akp kurulmadan once bir kac abd ziyareti daha oldu. Akp kuruldu, siyasi yasagini baykal kaldirdi. Atv anahaber bultenini sunan Ali kirca ile basbakanlikta roportaj yapti. Arka fonda 7 kollu samdan vardi. (ne oldugunu arastir) Ben bop esbaskaniyim dedi, abdullah gulde paralel aciklamalarda bulundu... Ergenekon, balyoz davalari basladi. "ben bu davanin savcisiyim dedi" Askeriyenin icini bosalttilar. (Bugun bu davalar dustu). Yil 2006 Davalar devam edip yargilanan subay ve komutanlarin yerine kendi getirdikleri varken guneydogu sinirimizdaki mayinlar temizlenecek dediler. Tarima kazandiracaklardi.. Yil 2009 Tesaduf bu ya Suriye savasi patlak verdi milyonlarca multeci ulkeye giris yapti. Kimliksiz pasaportsuz... Yil 2011 15 Temmuz gerceklesti ve bunun akabinde ulkenin rejimi degisti. Cumhuriyetten baskanliga gecildi. Adinada Turk tipi baskanlik denildi! Zaten onceden soylemistim rejimin degisecegini... Suriyeli multeciler misafirdi sonradan kimlik verilmeye baslandi. Yetmedi afgani, pakistanlisida ellerini kollarini sallaya sallaya ulkeye girdi. Sonrasinida bu duzen boyle giderse tecrube edersin artik. |
Muhalefet, hile hurda yapılmasına izin vermezse kesinlikle alamazlar. Seçim güvenliği müthiş önemli bir konu.
|
O ülkücü takılan partinin kuruluşundan beri ülkeye tek bir katkısı varmı
Kurucusu zaten darbe yapan biri 1980 oncesinde de biz ülkemizi seviyoruz diyerek karşıt gruplara saldırıp ülkeyi kan gölüne çevirdiler ve darbe yapılmasına tekrar olanak sağlandı Akparti döneminde 50 kere söylendi chp ile ortaklık yapın ( gerci CHP DE AKPARTININ KAZANMASINDA KILIT ROL OYNADI) dendi o hep yavru muhalefet kaldı ve oyları böldü ve sonrasında adi sani duyulmamaş birini aday yaptılar kaybettiler Ve 180 derece yaparak AKP saflarına katildi Bugün ocak denilen yerlere gidersen gençlerin tek derdi beline silah takmak olmuş Ülkücülük, milliyetçilik kavgayla olmaz Ülke fabrikaları satılırken,ülke mülteci akınına uğrarken direnmekle olur |
Bop'u mopu bilmem .Uyarım şudur.Türkiye'de devran dönmezse olacak olan şudur 1.Türkiye eyaletlere bölünecek. 2.Ardından rejim çökecek. 3.Ardından tam bölünüp ayrışacak. Batı ege ve trakya ile batı akdeniz avrupaya tampon bölge buna ara bölge anadolu bölgesi ve şark denilen bölge ise kopmuş bir tam şeriat bölgesi halini alacak. Bu olacak bir kurşun bile atmadan çünkü halk artık ekonomik sorunlar ve yoksullukla açlıkla boğuşacak. |
MHP nin ülkeye bir gram katkısı yoktu tam aksine zararı vardı |
Nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz ben anlamıyorum.
Ekonomi kötü dersiniz anlarım eğitim bitik dersiniz anlarım. Sağlık içler acısı hadi ona da eyvallah. Ancak şu halde doğuda kürt devleti kurulacak, pkk ypg saldıracak demek çok mantıksız. Neden? Şuanda hükumetin kalbinde ülkücüler var. MHP var. Görünürde iktidar İslamcılar olsa da gerçekte iktidar Türkçüler. Şimdi MHP ülkücü değil falan demeyin. Peki Kizay Irakta operasyon yapan kim. Şimdi dahi operasyonlar yapılıyor. Bayramdan sonra Suriyenin kuzeyine girilecek ilan edildi. Simdi düşünüyorum siz kalkıp pkk devlet kurecak Bop olacak diyorsunuz. Benim dediklerim penceresinden bakın dedikleriniz mantıklı mı. |
Ankara chpye geçince sayaçları pkklılar okuyacaktı dimi hocam? Bir de cehape pkklıların ayağına mahkeme getirip dümenden yargılama yapacakmış öyle diyorlar. Valla yapar bu hainler. |
Benzer içerikler
- bir cafe aylık ne kadar kazanir
- ideoloji testi
- en milliyetçi şehirler
- ömer aktaşöz
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- tarife karşılaştırma
- 5g ihalesi ne zaman
- yurt dışı telefon
- kayıp plaka çıkarma ücreti
- stanley geri çağırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X