Şimdi Ara

bootmgr hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • asus marka laptopuma format atmak isterken hata oldu ve sonra bootmgr is missing hatası verdi.yeni bir windows 7 cd si ile hatayı düzeltmeye çalıştım ama cd yi bilgisayar okumuyor ve bilgisayarı formatlayamıyorum ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

1-Bilgisayarınızı Windows DVD niz üzerinden boot edin

2-Bilgisayarınızı onarın ı seçin

3-Komut istemcisi ne tıklayın

4-bcdedit /export C:\BCD_Backup yazıp enter a basın.

5- c: yazıp enter a basın

6- cd boot yazıp enter a basın

7- attrib bcd -s -h -r yazıp enter a basın.

8- ren c:\boot\bcd bcd.old yazıp enter a basın

9- bootrec /rebuildbcd yazıp enter a basın

10-İşlemin tamamlanmasını bekleyin.Tamamlandığında exit yazıp enter a basın ve bilgisayarı yeniden başlatın

Alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 21 Nisan 2012; 5:33:03 >
  • öncelikle bilgi için teşekkür edrim ancak Ilk açılışta "Cd den önyükleme için bir tuşa basın" kısmı çıkmıyor.Biostan boot olayını falan da cd-roma ayarladım ama olmuyor.Cd de de bir sorun yok diğer makinalarda çalışıyor.dediğiniz işlemleri gerçekleştiremedim buyüzden
    ne yapabilirim
  • aynı sorunla bende karşılaştım acronisle imaj aldım sistem ayırdıyıda dahil ettim imaja geri yuklerkende sıkıntı cıkmamıstı sonra geri yükleme bittikten sonra yenıden baslatınca pc aynı hatayı verdi windows 7 cdmi takıp başlangıç onarma yapınca düzeldi..yanı 100mblık alana noluyosa oluyor imaj alma yükleme anında yenıden başlatıp onarma yapınca düzeliyor ve 100mblik alan bilgisayarımda windows gezgininde gözüküyor sonra gizliyorum sistem ayırdıyı...
    0xc0000018 hatası
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.