slm arkadaslar hardiskte sorun var işletim sistemini yeni yuklettim 30tl ye elimde 4gb dvd var simdi bilgisayarda olan işletim sistemini dvd ye yuklenebilir sekilde nasil yazdirabilirim.
Değişik yöntemler var, en kolayı Acronis True İmage programı ile sistem yedeğini istediğiniz yere alırsınız. Tekrar yükleme istediğinizde aynı cd ile yükleme yapabilirsiniz. Nette resimli açıklamalar mevcut.
windows 7 kullanıyorsan başlat menusune yedekleme yaz. windows 7 de gayet güzel bir yedekleme aracı var.
bir turlu yapamadim windows 7 kullaniyorum oda olmadi teamwiever ile yardimci olacak varmi.
sen bilgisayara fazla program oyun kurup şişirmişsindir yedek almanın bir anlamı olmaz şimdi en iyisi internetten windows 7 kalıp dosyasını indirip dvdye yaz sonra istediğin kadar format çek
quote:
Orijinalden alıntı: 01myavuz
Oyunlarla C yi şişirdiysen yazık etmişsin, fazlalıkları başka birime yüklemek en iyisi. Bende kurulu 550 GB oyun var ama C de 30 GB dolu.
Hiç oyun yok ama 95gb gösteriyor anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: emrecansahin11
sen bilgisayara fazla program oyun kurup şişirmişsindir yedek almanın bir anlamı olmaz şimdi en iyisi internetten windows 7 kalıp dosyasını indirip dvdye yaz sonra istediğin kadar format çek
Aradığım tam bunun gibi birşeydi inşallah başarırım. Sağolasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme