Şimdi Ara

Boot Edilebilir ISO Dosyası Oluşturma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
14.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum boot edilebilir bir ISO dosyası oluşturamamam..İki gündür her türlü yöntemi denememe rağmen bir türlü oluşturamadım..Yardım edebilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum..Şimdiden teşekkürler..

• yazılım genel bölümüne açarsan daha hızlı cevap alırsın
  • Konuyu biraz açsanız daha iyi olur. Bootable cdden mi iso alıyorsunuz yoksa normal iso dosyasını bootable mi yapmaya çalışıyorsunuz.
  • Bootable özelliği yok ya da bozulmuşsa bootable dosyalarını eklemeniz gerekiyor. Ultra iso ile (power iso'da olur) Açılış işlemleri kısmında açılış dosyası yükle kısmına tıklayıp gerekli dosyayı seçmeniz gerekiyor. Aşağıya eklediğim linkte windows xp ve 7 için boot dosyaları var uygun olanı ekleyebilirsiniz.

Önyükleme (boot) dosyalarını indir
  • ben nero burning ROM portable kullanıyorum.bu yolla yazdırıyorum yazdıracaklarımı..hem kurulumsuz nero,hemde 50 mn küsür..gayet güzel..
    yazmada en ufak bi hata almadım şimdiye kadar.

+

edit:şöyle bişeyde olabilir.siz yazdırıyorsunuz dur...pc yi tekrar başlatıyorsunuz cd yi dvd yi takıp..normal olarak win başlıyor olabilir.o zaman sorun bios ayarlarınızda demektir.cd den başla olarak değiştirmeniz gerekir gerekli yerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 7 Şubat 2011; 0:10:43 >

• ben geçmiş yıllarda pcnet vb dergilerden aldığım çift katmanlı dvdlerdeki linux sürümlerini dvd' ye boot edilebilir olarak yazmak istiyorum. elimde nero start smart 10, nero express 10 ve nero burning rom 10 sürümleri var. acaba; bunları boot edilebilir şekilde nasıl yazdırabilirim? bir de; bu linux sürümlerinin bulunduğu dvd' ler içinde başka içerikler de olduğu için iso dosyası boot edilebilir mi, değil mi; bilmiyorum. bunu nasıl öğrenebilirim? yardım edenlere şimdiden tşk.
  • nero express' i başlat, açılan pencerenin sol sütun en altta yazan image, protect, copy kısmına klik at. sağ taraftaki yerde ikinci olanı seç: disk image.. dosyanın yerini göster penceresi açılacak. iso dosyasının yerini göster tamam de, burn....

not: konuları hortlatmak ceza sebebi bildiğim kadarıyla..

4 gün mü ne..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 14 Ekim 2011; 15:28:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.