Şimdi Ara

Booster hakkında her şey / Kazanç - Zaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S3'ün sonunda başladım oyuna. İlk 10 maçımda 10 da 7 yaparak silver3 başladım. S4'ü diamond olarak bitirdim. S5'de hem trde hem westte challengera rushladım ve boost kariyerim burada başlamış oldu. Öncelikle sınıf arkadaşlarım ve facebook üzerindeki arkadaşlara yaparak başladım. İnanılmaz büyük paralar dönüyordu. Örneğin gold1 den plat1 e 300 tl gibi rakamlar söz konusuydu. Ben 120-130 tl ye felan yapıyordum arkadaşlara. Özellikle west challenger soloQ dan çıkıp plat hesaba girince aram oynuyormuşum gibi geliyordu bana. Şuanda da halen devam etmekte olan bir eloboost şirketi tarafından o zamanlarda teklif aldım. Ozaman aylık asgari ücret 1.200 tl civarındaydı bana 1.800 teklif ettiler. Tabi gelen işler sürekli d5->d1 / d3->Challenger felandı. 1 ay sonra çok bunaldığımı hissetmeye başladım. Hiç vaktim olmuyordu. Oyundan zevk alamamaya başladım. Kendi hesabımla oyun dahi atacak vaktim olmuyordu. Siteden 1.800 alıyordum ama yaklaşık olarak 8.000 - 10.000 civarı para kazandırıyordum. Hem hakettiğimden az aldığımı düşündüğüm için hemde gerçekten çok bunaldığımı hissettiğim için bıraktım. Gerçi teklif etsem o dönemde 2.500 e kadar dahi çıkarlardı diye düşünüyorum. Çünkü maç bitirme ortalamam site istatistiklerinde 26, kazanma istatistiği ise 186 boost maçında 151'di. Site tarihinin en iyisiydim. Ayrılmak istediğim de kolaylık sağlayabileceklerini istediğim zamanlarda daha esnek zaman dağılımında yapabileceğim söylendi. Evden çıkan birisi değilim sevmiyorum dışarıdaki ortamları para ihtiyacım da hiç yoktu o zamanlar istemedim. Yaklaşık 2 ay sonra yine TR'deki bir boost şirketi sadece düşük elo maçı vereceklerini Aylık 2.200 gibide bir fiyat verebileceklerini söyledi. Kabul ettim. Bu sefer işi farklı bir noktaya taşıdım. Kardeşim hemen hemen benle aynı zamanda oyuna başladı. Şu gün bile halen ben gibi oynamaya devam ediyor ama maximum gördüğü lig gold4. Sürekli silver3-gold5 arasında gidip gelen bir oyuncu. Örneğin b1 ve silver4 hesap geliyordu bana boostlanması için. Kardeşimi bir hesaba sokuyordum ben bir hesaba giriyordum.Lulu aldırıyordum ona. Ben ad geçiyordum. Odadan odaya bağırıyordum erdem E at erdem W ver erdem şu itemi çık erdem benle gez... Robot gibi yönlendiriyordum çocuğu:D Oyun bitirme ortalamam 22 ye düştü. Çok hızlı halledebiliyordum ama sorumluluk bana göre bir şey değil oradan da ayrıldım ve sonrasında yaptığım bir boost hatırlamıyorum. Bu anlattığım olayların hepsi sezon5 içerisinde gerçekleşti. Yaklaşık 2 senedir 1 tane dahi boost yapmadım. Elimde halen bireysel olarak yaptığım boost kayıtları duruyor. 1 tanesini göstereyim.
    Şu şekildeBooster hakkında her şey / Kazanç - ZamanBooster hakkında her şey / Kazanç - Zaman
    Booster hakkında her şey / Kazanç - ZamanBooster hakkında her şey / Kazanç - ZamanBooster hakkında her şey / Kazanç - ZamanBooster hakkında her şey / Kazanç - ZamanBooster hakkında her şey / Kazanç - Zaman

• ''Siteden 1.800 alıyordum ama yaklaşık olarak 8.000 - 10.000 civarı para kazandırıyordum. Hem hakettiğimden az aldığımı düşündüğüm için'' gelen ekstra 8k nereden geldi anlamadım. güzel hikaye günaydın
  • Seni yanlış tanımışım ddyX üzüldüm . Yazmış olduklarının sonuna "Bu nedenle boost yapmayın yaptırmayın uyuşturucu kullanmayın hayvanlarınızı kısırlaştırın çevreyi kirletmeyin" mesajları vererek gönlümü kazanabilirdin.
  • Erik Kompostosu E kullanıcısına yanıt
    2 senedir yapmadığımı belirtmiştim oysaki
  • Kazandırdığım paradan bahsediyorum. Benim yaptığım işten yaklaşık olarak 8-10k para alıyordu şirket. Ben 1.800 alıyordum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddyX

2 senedir yapmadığımı belirtmiştim oysaki

Onu bunu bırak da yayınlara başla artık bekliyoruz
  • Erik Kompostosu E kullanıcısına yanıt

Sadece anakart ve psu kaldı. Yolda onlarda ah bir gelse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddyX

Sadece anakart ve psu kaldı. Yolda onlarda ah bir gelse

Wow . Allah analı babalı büyütsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erik Kompostosu -- 20 Şubat 2018; 12:17:35 >

• Hocam kendi boost şirketini kurmayı düşünmedin mi hiç
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Yok o kadar ilerletmedim
  • Düşünürsen bilgim olsun
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Ehehehe peki
  • Her gün mü boost yapiyordun hocam? Ve günde ortalama kaç saatini alıyordu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WeiLucas kullanıcısına yanıt
    6-7 saat zaman alıyordu. Haftanın 5-6 günü bu şekildeydi
  • Teşekkürler hocam, ülkemiz şartları göz önüne alınınca bence gayet guzelmis

• WeiLucas kullanıcısına yanıt
    Kolum ve beynim çok yoruluyordu deme öyle
  • Lig cikmak tamamen sans isi yeaaaaaaaaa diye gezenler burda mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.