Şimdi Ara

Boost yapan özürlüler: Overwatch'a düşüyorsunuz!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşırı derecede saçma k/d oranınız olduğu için overwatch'a düşüyorsunuz, tabii ki banlamaya yönelik karar veriyorum ben de.

ağlayabilirsiniz.

Boost yapan özürlüler: Overwatch'a düşüyorsunuz!

• Peki akıllı kardeşim ne seçiyorsun? Aim mi ? Wall hack mi? Diğer dış destekler mi? Hiçbiri buna dahil değil. En fazla oyunbozanlığa girer. Sen gidip gıcıklığına aim, wh filan seçiyorsan bu senin karaktersizliğindir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boostçuları desteklediğimden değil de işledikleri suç maximum oyunbozanlık. onlara gidip wallhack aimbot veremezsin
  • Ben oyunbozanlık veriyorum hiçbir şey vermemektense.
  • Böyle maçlarda bile hile ile oynuyordur bu botlar o yüzden işaretleyin gitsin arkadaşlar :D zaten hepsi yüksek potansiyel hileci
  • Bourne90 B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu ne biçin düşünce tarzı? Ben hayatımda boost yaptırmadım yapanlara da sövdüm ama adam yaptırdıysa yaptırmış işte oyunbozanlık işaretler yollarsın ehehehe bunda hile potansiyeli var diyip ya da .... lığına hile seçip ban yedirtmek ayıptır. He karşıda bot var kimse reportlayamaz diye mevlana filan açıyorsa o zaman işaretlersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boostlanmış kişiler ile hileler arasında çok temel bir ortak nokta var ikisi de yüksek rütbelere çıkabilmek için başkalarının haklarını yiyorlar.Bugün boost yaptıran yarın para ile satın aldığı rütbesini korumak için hileyi de açar bu kadar basit bir olay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bourne90

Boostlanmış kişiler ile hileler arasında çok temel bir ortak nokta var ikisi de yüksek rütbelere çıkabilmek için başkalarının haklarını yiyorlar.Bugün boost yaptıran yarın para ile satın aldığı rütbesini korumak için hileyi de açar bu kadar basit bir olay.
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

+1

Alıntıları Göster
    +2
  • Bu maçları kim raporluyor sonuçta 9 kişi bot 1 kişide insan kendini raporlayamaz ya?

Ayrıca oyunbozanlıkta 365 days yediriyor profilde kalıcı yani fark etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ovarwatchta boost olayına hile diyen adam, boost yapandan daha karakterlidir hocam sen merak etme.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    yapay zeka istatistiklerin anormal olduğunu algılayıp otomatik reportluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

yapay zeka istatistiklerin anormal olduğunu algılayıp otomatik reportluyor
    Bunlar normalde yapay zeka mı oluyor benim bildiğim normal hesaplar üzerinden boost yapılıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.