beyler şuanda cypher da noel bosu santa ..... die bi boss war onu nasıl indircez acil yardıııımmmm moradonda boss
skillli vurmayın enerjisi artar hele mageler sakın buz atmasın yoksa hayatta kesemezsiniz
hep r vurcaksınız sakın skill vurmaın öle canı doluo
Yılbaşına anca duşer o... siz bunu yazıyosunuzda... gerçekden oyudnan bi haber herifler habire ıce atıyo... hatta buyuk ihtimal 55 lvl ustu bi buz mage 2 saatde canı azalan o Boss u 5 dkk da fulledi... böle dengesiz ler oldukca kesemessiniz...
ya beyler inmio bu booss hayatımda ilk defa bos kescem az daha yardım
BİZ SERVERA GİREMİUOZ ADAMLAR BOSS KESİOYRRR:(
sende git snow man kes ozaman.sonuçta o da boss sayılır.80 tane falan kestim.artık sıkıldım exp kasıyom
ama o snowun bossundan manyak ex geliyomuş diye duydum... yani son vuruşla 2m ex kadar güzel
bugün küçük adamlardan ne güzel item kastık be!!
1m ex verıo
10M EXP GELİYORMUŞ DEDİ ADAM YALAN DOLAN BİZMİYORUM AMA 10M EXP GELİRSE SABAHA KADAR YANINDA DURUR R BASARIM VALLA
o boss u siz yılbaşına belki kesersiniz.. gelen vuruyo gecen vuruyo.. ortalıkda tek sölenen laf
-- Buz atmayın la hp atyoooo
-- la şş olm skil vurma gozunu severm zr...
tam yarılanır gucu.. ordan bi sivri cıkar ıce i basar basar fuller:D anca barikat koycan ice mageler gelmesin:D
gerçekten onlardan çok geliyo arkadaş nerdeyse hiç vurmadı 200k ex geldi
ARKADAŞLAR BOSS HALA MOADONDA VE CANI HALA FULL 12 SAAT GEÇMESİNE RAĞMEN İNDİREBİLEN OLMADI
ooo serverda böle salaklar oldukça indiremezsiniz
magenin biri skill vuruyodu. vurma dedik. "kesmeyelim çok ta tın" dedi. orda birsürü master bunun sülale din kitap bırakmadı. adamda biraz yüz olur. nedemek bu ya. biz orda saatlerdi uğraşıyoz canının %80i gitmiş. kendini bilmez deyyus 3 büyü atıyo canı fulleniyo. eğer arkadaşım olsa bu kesin ağzını burnunu kırmıştım.
ı
beyler o şey yatmaz gibi bişey ama ben %10 çaktım ep ep gitti canı ama bir anda yükseldi yaw sevinmiştim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme