Şimdi Ara

bookshelf hoparlör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar kendimce ufak bir hi-fi benzeri sistemcik kurmuş bulunmaktayım.sistemde bookshelf olarak tabir edilen hoparlörlerim eksik yalnız kullandığım amfi 4X100 watt yani kulelerle aynı prensipte çalışmayacağı için bu bookshelflerin aktif olması ayrı bir keyif verecek bana araştırmalarıma rağmen stüdyo monitörleri gereksiz pahalı ve kendimce bulduğum microlab solo 7c benim isteklerimi karşılasada görünüşünden, kimse satmıyor bütçem 500tl belki üstü tavsiyelerinizi bekliyorum....

Sistem içeriği:

Jbl kuleler: heritage series h-328 2 adet
    amfi: Onkyo tx866

• merhaba hocam 0 olarak o paraya pek bir seçenek yok ama 2.el düşünürseniz güzel ürünler denk getirebilirsiniz şimdilik aklıma gelenler heco victa 201 magnat supreme 202 dali zensor 1 ve 3
  • O düşündüğünüz bookshelfleri jbllerle aynı odada mı kullanacak sınız?
    Bu şekilde jbllerin sesini bozmaktan başka bir şey olmaz.
    Ayrıca Aktif monitörler pre out çıkıştan beslenir amfinizde yok sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam 0 olarak o paraya pek bir seçenek yok ama 2.el düşünürseniz güzel ürünler denk getirebilirsiniz şimdilik aklıma gelenler heco victa 201 magnat supreme 202 dali zensor 1 ve 3

hocam dediğiniz gibi dali zensor 3 e hayran kaldım kadıköyde buldum ürünü ancak 950 lira olması ve mevcut amfimde jbl gibi büyük gövdeli hoparlörle dali leri aynı amfide kullanırsam jbl ler nominal güçteyken dali zensorler daha yük altında kalıp sesi bozabilceğinden şüpheliyim kafam çok karıştığı için jbllerin yanına ayrıyetten bas tiz ayarını yapabileceğim aktif bir hoparlör bulunursa bunları 5+1 deki rear gibi yakına yerleştirebilirim diye düşündüm ancak piyasayı iyice gezme zamanım olmadı zaman buldukça öğlen yemeklerinde falan dolaşıp duracağım

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

O düşündüğünüz bookshelfleri jbllerle aynı odada mı kullanacak sınız?
    Bu şekilde jbllerin sesini bozmaktan başka bir şey olmaz.
    Ayrıca Aktif monitörler pre out çıkıştan beslenir amfinizde yok sanırım.

salon ince uzun koridor gibi olduğundan ve jbl kulelerde toplamda 4 adet 8''lik woofer bulunduğundan biraz uzaklaşınca koltukların olduğu yere sadece ve sadece bass yığılıyor türlü türlü şekillere soktum salonu tam tersini denedim bu sefer kapılar zangırdıyor ve ortamdaki herşeyin titreşimi sesten yüksek hale geliyor şu anda hoparlör konumlandırmasını en iyi şekilde bulduğumu düşünüyorum sonuçta tek bir haftasonumu bu iş için ayırıp eşyaların yerini değiştirince kaybolan kulaklıklarımı falanda bulmuştum :) özetlersem jbl leri sürdüğüm amfiyi kullanacağımı sanmıyorum bookshelfleri yük altında bırakmak istemem kadıköy tekniksaat diye bir hi-fi mağazasında klipsch in pasif monitör benzeri hoparlörlerini deneme şansım oldu boyuna göre gayet iyi ses aldım ancak evde ne olacağı yönünde hiçbir fikrim yok sonuçta onların deneme yaptıkları amfiler hoparlör konumlandırması biraz profesyonellikle ilizyon yapılmış gibi, kullandıkları amfinin kalitesi dinlettikleri müziklerin kalitesi sesi çok iyi duymanıza neden oluyor ve eve alıp getirdiğimde aynı sesi alamayacağımı düşünüyorum ya da sahibinden de bulduğum alesis marka monitörleri ayrı bir amfi alıp kullanacağım

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-studyo-ekipmanlari-alesis-monitor1-mkii-channel-studio-monitor-passive-201237981/detay

ilanı veren arkadaşı aradım bana oldukça yakın biryerde eğer tavsiye ederseniz yarın alabilirim almayı çok istememin nedeni kadıköy tekniksaat mağazasında bu ürünün aynı çiftine 1500 lira dediler ancak 500 liraya çiftini alabiliyoruz tamiri çiziği falanda yokmuş söylenene göre

birde bunu buldum dali zensor 3

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-dali-zensor-3-walnut-raf-tipi-hoparlor-203156976/detay

675tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ABF63921 -- 5 Mart 2015; 0:57:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    SUBWOOFER TAVSİYESİ....
    20 yıl önce açıldı
    Subwoofer önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.