Şimdi Ara

booking.com rezervasyon yapıyorum fakat?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi 3 arkadaş amsterdam'a gitmeyi planlıyoruz bahsi geçen siteden otel fiyatlarına baktım ve uygun bi tane buldum. Tarihleri seçip 3 kişi olduğumuzu belirttim, aşağıdaki ekran görüntüsünden de görebilirsiniz.Kafama takılan kısım bu fiyat 3 kişi için geçerli dimi? Daha önce bu siteyi kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Şimdi 3 arkadaş amsterdam'a gitmeyi planlıyoruz bahsi geçen siteden otel fiyatlarına baktım ve uygun bi tane buldum. Tarihleri seçip 3 kişi olduğumuzu belirttim, aşağıdaki ekran görüntüsünden de görebilirsiniz.Kafama takılan kısım bu fiyat 3 kişi için geçerli dimi? Daha önce bu siteyi kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Doğrudur hocam açıklamada 3 tek kişilik yatak yazmışlar zaten. Şimdiden iyi tatiller.

Bu odada düz ekran kablo TV, çalışma masası ve oturma alanı mevcuttur. Özel banyoda duş ve tuvalet bulunmaktadır.

Oda Özellikleri: Emanet Kasası, Çalışma Masası, Oturma Alanı, Ekstra Uzun Yataklar (> 2 metre), Isıtma, Duş, Saç Kurutma Makinesi, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, Küvet veya Duş, Telefon, Uydu Kanalları, Kablolu Yayın Kanalları, Uyandırma Servisi/Çalar Saat, Çalar Saat

Oda Büyüklüğü: 27 metrekare
    Yatak Büyüklüğü: 3 Tek kişilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 5 Şubat 2013; 18:08:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

quote:

Şimdi 3 arkadaş amsterdam'a gitmeyi planlıyoruz bahsi geçen siteden otel fiyatlarına baktım ve uygun bi tane buldum. Tarihleri seçip 3 kişi olduğumuzu belirttim, aşağıdaki ekran görüntüsünden de görebilirsiniz.Kafama takılan kısım bu fiyat 3 kişi için geçerli dimi? Daha önce bu siteyi kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Doğrudur hocam açıklamada 3 tek kişilik yatak yazmışlar zaten. Şimdiden iyi tatiller.

Bu odada düz ekran kablo TV, çalışma masası ve oturma alanı mevcuttur. Özel banyoda duş ve tuvalet bulunmaktadır.

Oda Özellikleri: Emanet Kasası, Çalışma Masası, Oturma Alanı, Ekstra Uzun Yataklar (> 2 metre), Isıtma, Duş, Saç Kurutma Makinesi, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, Küvet veya Duş, Telefon, Uydu Kanalları, Kablolu Yayın Kanalları, Uyandırma Servisi/Çalar Saat, Çalar Saat

Oda Büyüklüğü: 27 metrekare
    Yatak Büyüklüğü: 3 Tek kişilik

Teşekkürler bende öyle olduğunu düşünüyodum ama emin olamamıştım.Yani herşeyi ayarladıktan sonra öğrenseydik ağır bi süpriz olurdu

Oda'da sadece yatak ve duş olsa bile yeter otele vereceğimiz fazladan parayı başka aktivitelerde kullanmak çok daha keyifli olur

• arkadaşlar ile bir otele gittik iki kişili oda fiyatı 100 tl idi adam ikimzden de 100 tl aldı toplamda 200 tl verdik kişi başı

biz zannettik ki 100 tl iki kişi için 50 tl 50tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mogolo

arkadaşlar ile bir otele gittik iki kişili oda fiyatı 100 tl idi adam ikimzden de 100 tl aldı toplamda 200 tl verdik kişi başı

Hadi yine Türkiye'de böyle bi duruma düşsek neyse ama ilk defa gideceğimiz bi yerde mal olup kalmayalım diye emin olayım dedim

• Sitede yazması gerekir 'ücretler oda başıdır' gibisinden. Olmadı başka bir siteden bakın, hangisiydi hatırlamıyorum ama baktığım sitede öyle yazıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Sitede yazması gerekir 'ücretler oda başıdır' gibisinden. Olmadı başka bir siteden bakın, hangisiydi hatırlamıyorum ama baktığım sitede öyle yazıyordu

Otel arama kısmına gelmeden 3 kişi seçiyorum ama öyle bi yazı görmedim.Aslında fiyat biraz düşük geldiği için şüpheye düştüm ama 3 kişi tek odada kalacağımız için uygun oluyor heralde zira 1 kişi olunca fiyat 1000 TL civarına düşüyor.Sürümden kazanmış oluyoruz yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Booking rezervasyon hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

arkadaşlar ile bir otele gittik iki kişili oda fiyatı 100 tl idi adam ikimzden de 100 tl aldı toplamda 200 tl verdik kişi başı

Hadi yine Türkiye'de böyle bi duruma düşsek neyse ama ilk defa gideceğimiz bi yerde mal olup kalmayalım diye emin olayım dedim

ingilizce iyi ise bu kadar plan program yapmayın gidin mahalle aralarında daha ucuza oteller bulursunuz olmadı yanınıza cadır alın gidin parkta kalın kimse bir şey demez

• quote:

quote:

quote:

ingilizce iyi ise bu kadar plan program yapmayın gidin mahalle aralarında daha ucuza oteller bulursunuz olmadı yanınıza cadır alın gidin parkta kalın kimse bir şey demez

İngilizce iyi olmasa da yeterli gelecektir ama vize için otel rezervasyonu falan istiyolar.Aslında oda şart değil galiba Her şeyi geçtim amsterdama inip elimizde çantalarla otel aramakta pek işime gelmiyor açıkçası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.