Şimdi Ara

Booking.com ceza almam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otele geldim ama ickiliymis bende özür diliyerek vazgeçtim dedim anlayışla karşıladılar içkisiz bir otele götürdüler ama booking.comda 35euro ceza var dedi ininal kart ile rezervasyon yaptım adam sorun olmaz dedi ceza gelirse inin al karttan mi kesecekler hesapta para yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• para yoksa salla gitsin
  • ickiliymis bende özür diliyerek vazgeçtim
  • otel içkiliyse bir sıkıntımı oluyor, olay falanmı çıkarıyor müşteriler yoksa rahatsızmı oluyorsunuz hocam?

hiç otelde kalmadığımdan soruyorum.
  • Ben 20 yıl aradan sonra ilk defa denize geldim ilk geldim de 5 yaşındaydım yakındaki otel ickiliydi 20 sene önce canlı müzik vardı hiç bi sıkıntı çıkmadı ama çok ses vardı buradada aynı durum uyuyamama tek sorun

• Adam belki aşırı muhafazakar durumdan rahatsız oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

otel içkiliyse bir sıkıntımı oluyor, olay falanmı çıkarıyor müşteriler yoksa rahatsızmı oluyorsunuz hocam?

hiç otelde kalmadığımdan soruyorum.

otel içkiliymiş yani ayıqs? otel alkol almış herkes sarhoş qafalar duman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Booking.com Kredi Kartı
    13 yıl önce açıldı
    Belgesiz .COM.TR Domain Almak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu alkol değil booking.comun 105 lira cezası beni mahkemeye verirler mi rezervasyonu iptal ettim diye ayrıca ben sağlıklı yaşıyorum astım var çocukluktan sigara alkol tüketen insanlarla alıp veremediğim yok bu ülkede herkese saygım sonsuz ama bünye o dumanı kokuyu kaldırmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımdoktoru

Konu alkol değil booking.comun 105 lira cezası beni mahkemeye verirler mi rezervasyonu iptal ettim diye ayrıca ben sağlıklı yaşıyorum astım var çocukluktan sigara alkol tüketen insanlarla alıp veremediğim yok bu ülkede herkese saygım sonsuz ama bünye o dumanı kokuyu kaldırmıyor

ben booking.com da genius üyeyim, yani çok kıdemliyim ,,, ben rezervasyonlarımı birkaç kere iptal ettiğimde, iptal edildiğinde ceza ödeme kısmına dikkat etmediğimden kartımdan para çekildi ,, bunun üzerine sanal kart üzerinden rezervasyon yapmaya başladım,, bir keresinde 800 lira tutan rezervasyonumu iptal ettim, tabi hesapta para yok nereden çekecek, o sanal kartıda iptal edip yeni sanal kart çıkarttım oldu bitti ,,, hatta bir kere daha iptal ettim ,,, bu işin peşine otel düşmezse booking hiç düşmez, niye diye sorarsan adam seni mahkemeye verecek,hakime ne diyecek, '' hakim bey bu arkadaş otelimizin kullanmadığı odasının parasını ödemedi'' mi diyecek

• Arayıp sorabilirsin. İçkili yerde durmadığın içinde seni tebrik ediyorum gerçek anlamda.
  • İçkili oteller yasaklanmalıdır
  • royal_flush_ kullanıcısına yanıt
    Ücret almamayı talep et dedim kabul ettiler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.