Şimdi Ara

Bonzai Etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kafa 1 milyon olmus arkadasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O değil de bugün bir arkadaş abisi ve kuzenleri 4 kişi takıldık, arkadaşın kuzeni olan abi anlattı denemişler bonzaiyi ölüyordu arkadaşın teki dedi.

Denemeyin beyler sakın.
  • bonzai adamı fena bozaiiiiii XD

tamam tamam şaka yaptım vurmayın

• Dalga geçmişler yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rochie Roch

O değil de bugün bir arkadaş abisi ve kuzenleri 4 kişi takıldık, arkadaşın kuzeni olan abi anlattı denemişler bonzaiyi ölüyordu arkadaşın teki dedi.

Denemeyin beyler sakın.

Bonzai 'nin en meşhur olayı içen herkesi ölüm tribine sokmasidir. Herkes de farklı olmakla beraber öleceğini zannetmene neden olan bir tribe sokar. Kimisi kalbinin durduğunu atmadığını zanneder. Kimisi cehennem zebanisi sesi duyar. Kimisinin de gözü kararir. Bu arada bonzai bir uyuşturucu değil. İlk kullanım amacı tarım ilacidir. Bu yüzden böyle bir kafası var ve karaciğeri mahvediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

quote:

O değil de bugün bir arkadaş abisi ve kuzenleri 4 kişi takıldık, arkadaşın kuzeni olan abi anlattı denemişler bonzaiyi ölüyordu arkadaşın teki dedi.

Denemeyin beyler sakın.

Bonzai 'nin en meşhur olayı içen herkesi ölüm tribine sokmasidir. Herkes de farklı olmakla beraber öleceğini zannetmene neden olan bir tribe sokar. Kimisi kalbinin durduğunu atmadığını zanneder. Kimisi cehennem zebanisi sesi duyar. Kimisinin de gözü kararir. Bu arada bonzai bir uyuşturucu değil. İlk kullanım amacı tarım ilacidir. Bu yüzden böyle bir kafası var ve karaciğeri mahvediyor.

Anladım hocam da, ölüyorum tribine soktu değil; kullanan bir arkadaşı ölecek gibi olmuş öyle anlattı.

Kullanmamak lazım tabii hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

quote:

Denemeyin beyler sakın.

Ben cehennem zebanisi gibi sesler duymuştum. Bu sesleri duymamızın nedeni nedir? Görüntü olarak halisinasyon görmüyorsun fakat olmayan sesler duyuyorsun zebani sesleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r1234 -- 27 Temmuz 2014; 2:48:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Etil alkol ne ile içilir
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler forum yavaşmı bendemi böyle ?

Bonzai Etkisi
  • Hollanda da bi tane uyusturucu varmis adamin ejderha gormesini sagliyormus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.