Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (748. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: olgunus , qwerr02 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
29.938
Cevap
989
Favori
2.802.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
102 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: jedi_master

Bu SANS alışverişten sonra göndermiş olsak sorun oluyor mu?

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 TL.ye 20 TL. SANS mesajı Cuma günü bana da geldi. Mesajı gönderdim kabul etti. Az önce n11'den 305 TL.lik bir alışveriş yaptım ve ayın başında 2 kere 50 TL harca 20 TL kazan kampanyasına da katıldığım için, 20 TL bonus kazandığıma dair mesaj geldi.
    Ancak SANS'dan 20 TL kazandığımı bildiren bir mesaj gelmedi. Daha sonra mı gelir acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Artık şunu öğrenin be arkadaş: Beş yüz kampanyaya da katılmış olsanız Garanti, bir tanesi için SMS yolluyor. Ama puan yükleme zamanı gelince hepsi yükleniyor.

Onun için mi "Tebrikler, puanınızı 5-12 Ağustos'ta kullanabilirsiniz" diye mesaj gönderiyor? Diğer puan 19-24 Temmuz'da kullanılacakmış.

Orijinalden alıntı: KevinMitnick__

quote:

Orijinalden alıntı: KevinMitnick__

Tam 20TL bonus firsati! 10-16 Temmuz arasi BONUS ile istediginiz yerde toplam 300TL alisveris yapin, 20TL bonus kazanin! 3340a SANS yazin,gonderin bonus.com.tr/s4 Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin: Paramatikler ve 0850 222 0 333

Buda cevap

bana sms gelmediği halde SANS yazıp gönderdim, sadece cevaptaki mesaj geldi, ne kadar harcamam gerektiği belirtilmemiş,
    sanırım 300 tl mi harcamalıyım bende ?

edit : bilgi sayfasında şöyle bir ibare var
    "Garanti Bankası sisteminde kayıtlı olmayan ve kampanya SMS'inin gönderildiği numara dışında bir numaradan gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır."

gerçi mtv yi ödeyecektim 200 kusur tl , üzerinede ödeyecek birşey bulurum elbet, şansımı denemiş olurum en azından :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loggerheads -- 12 Temmuz 2015; 16:12:13 >
    Huawei Mate 9 *** Megane 2

• gecen ayki kaçmaz ın puanları bu gün siliniyor arkadaşlar , son anda forumdan çıkarken aklıma geldi, en yakın a101 e koştum işe yarar birşey varmı diye ama bulamayınca bizimkilere kontor yükledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loggerheads

gecen ayki kaçmaz ın puanları bu gün siliniyor arkadaşlar , son anda forumdan çıkarken aklıma geldi, en yakın a101 e koştum işe yarar birşey varmı diye ama bulamayınca bizimkilere kontor yükledim

puanların bugün son günü değil mi?

Orijinalden alıntı: parasetemol

quote:

Orijinalden alıntı: Loggerheads

gecen ayki kaçmaz ın puanları bu gün siliniyor arkadaşlar , son anda forumdan çıkarken aklıma geldi, en yakın a101 e koştum işe yarar birşey varmı diye ama bulamayınca bizimkilere kontor yükledim

puanların bugün son günü değil mi?

Ewt

• parasetemol kullanıcısına yanıt
    aynen gelen mesajda öyle yazıyormuş, tesadüfen gördüm kullandım bende.

son çare belki garanti uygulamasından kontor felan satın alabilirsiniz belki,
  • E_G kullanıcısına yanıt
    Hocam hesap kesim gunu alisveris yapmazsaniz 3 e bolunur

• garanti bugünden itibaren herkesten 75 lira kart aidatı ve 20 lira hesap işletim ücreti akmakta hemen bonus kartınızı kapatın.benim otomatik ödeme talimatım olmasına rağmen ve arkadaş maaş müşterisi olmasına rağmen aldılar.MH isterseniz hemen kapatalım diyor arayınca bu ne tok satıcılık anlamadım.bedava olsun diyorsanız flexi alın o zaman dediler yuh artık.

Orijinalden alıntı: vampirelf

garanti bugünden itibaren herkesten 75 lira kart aidatı ve 20 lira hesap işletim ücreti akmakta hemen bonus kartınızı kapatın.benim otomatik ödeme talimatım olmasına rağmen ve arkadaş maaş müşterisi olmasına rağmen aldılar.MH isterseniz hemen kapatalım diyor arayınca bu ne tok satıcılık anlamadım.bedava olsun diyorsanız flexi alın o zaman dediler yuh artık.

hemen her banka aliyor artik, gecen sene blofu yiyip ucretsiz devam eden world bu sene sadece ekonomik karta gecin demekle yetindi bende kapattim gitti. yalniz bonus farkli, adamlar zaten 75 in cok daha fazlasini veriyor, imkanlarida guzel. 75 lira icin degmez kapatmaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• Maaş müşterisinden alınmaz diye biliyorum.şu an bende böyle bir hareket yok

| AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG 32 GB DDR4 RAM (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | MSI GeForce VENTUS 2X RTX4060 Ti 16GB@2,25GHz-18,0Gbps | | Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4ms 4K | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• Bende Maaş müşterisiyim ama kart ücreti veya hesap işletim ücreti yok olmazsa anlaşma böyle yapıldı bizde

• Dün alışveriş yaparken puanı sordum, 20,47TL bonus gördüm. Kullanmayın dedim kasiyere. Çıkan slipe baktım 0,14TL bonus görünüyordu. İlginç geldi, hesap hareketlerine baktım silinen puan da görünmüyor. Neden olabilir bilen var mı?
  • Kullansam sanırım eksiye düşecektim o zaman. Teşekkürler cevap için.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.