Eğer fiziki karta ihtiyacınız yoksa , yani internet ortamında ve QR ile ödeme yapıp alışverişlerinizi halledebiliyorsanız Garanti Bonus Flexi alın. Sonra Sanal bonus kart oluşturun ve tüm kampanyalara sanal kart ile katılıp harcamaları da sanal kart ile yaparsanız mis gibi aidat sorunu yaşamadan tüm kampanyalardan yararlanırsınız. |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1231. sayfa)

-
-
aidat kadar kampanya katılım ücreti var ama,
Bonus Flexi , yakıt olunca X2 katılım oluyor ve iyi oluyor. (x2 puan)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende flexi troy var Sanal kart ile kampanyalara katılıma izin vermiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıma mi izin vermiyor ? Sayaç mi işlemiyor?
KATIL basınca asıl kart çıkıyor Sanal kart çıkmıyor ücret yazıyor
Flexi Troy sanal kartla kampanyalara katılamazsınız hocam MasterCard veya VISA olması gerekir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar geçen enpara ve bonus flexi arasında kalmıştım ama bonus kart almaya karar verdim..
Yalnız Bonus Flexi yerine Düz bonus kart alsam yada altın bonus kart alsam harcamalarımda ne gibi kazancım olur ?
Altın bonusda mesela bonuslar altın olarak biriktiriliyormuş sanırım daha mantıklı gibi geldi.
Bu arada aylık sadece akaryakıt alışveriş tutarım 15 BİN TL civarı işim gereği...
Ben direk bu 15 bin tl tutarını parça parça yaptığım zaman hiç bir kampanyaya katılım sağlamasam dahi bu harcama sebebiyle bonus yada altın bonus gelir mi ?
-
bonus gelmez.
Kampanya yoksa , katılım yoksa ( hedef harcama yükseldi ve QR kod / Mobil temassız da yoksa sen de ) bonus puan gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 12 Haziran 2025; 23:57:45 > -
Biraz spesifik bir soru olacak ve bilen var mıdır bilmiyorum ama şansımı deniyeyim dedim. Bonus'un gib.gov.tr'den yapılacak kira geliri vergisi veya gelir vergisi ödemelerine 3 taksit yapacağını belirttiği bir kampanyası var. Acaba gene gib.gov.tr üzerinden yapılacak tapu harcı ödemelerinde de taksit uygulanır mı?
gib.gov.tr'nin vergi ve harç için ayrı posu yoksa ve tek pos üzerinden ödeme alıyorsa mantıken olması gerek gibi geliyor ama. Tecrübe eden ve aydınlatan olursa çok mutlu olacağım.
-
Taksit olur hocam...
Kart taksit olayı bonus ise ( Taksit işaretine basınca rakam değişmiyorsa ) her zaman aynıdır.
Bonus flexi ve Money bonus/ Normal bonus farketmez Eşit/Aynı
Ek kart ve sanal kart çok nadiren +2 / +3 taksit e dahil olmayabilir o kadar. örn= Gelir Vergisi
Ben belediyeden emlak ve çevre temizlik vergisi ödedim ( Mayıs 2025 ) ,
O arada bir otelin geçmiş ve yeni usulsüzlük cezalarını da ödedim ve taksit yaptı. Pos cihazı aynı olunca ve mayıs kampanyasına da katılım olduğu için SİSTEM algılamadı bunu ))
Şimdi HB bonusu MARKET görüyor ama market kampanyasına dahil etmiyor (((
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 13 Haziran 2025; 0:5:19 >
Bir diğer örnek
Seçili okullar da + taksit kampanyası var.
Bonus flexi için EVET EGITIM0125 kkaerı son 6 hane 3340 a sms at diyor.
Hocam aidatsız Flexi ve Genç kartlarda vade farksız taksit 3 ile sınırlıdır. Mesela Teknosa’dan bir ürün alacaksınız diyelim Flexi veya Genç kartınızla alırsanız vade farksız 3 taksit yapabilirsiniz. Aidatlı kartla alırsanız vade farksız 6 taksit yapabilirsiniz.
Aidatlı kart kullanmak istemiyorsanız bunu sanal kart kullanarak aşabilirsiniz ( VISA veya MasterCard ) İlgili firmanın web sitesi üzerinden ürünü sanal kartınızla 6 taksitle satın alıp sonrasında mağazadan teslim alabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu harcama sepet toplam rakamı , alınan ürün ve siteyle de alakalı
Money bonus 2200 TL , HB 0 taksit yaptı.
Halk bank da benzer şekilde ( ptt avm 2.400 tl ) ama 3 taksit
Bunu farklı ( iki kartı da olan birisi ) site ve sepet yaparak test edilebilir.
Bazen pos cihazları daha fazla verebiliyor. Eğer sen kesin test ettiysen başka bir durum.
Koçtaş , bulaşık makinesi aldık 15.000 TL ve tek çekti geçen sene. Uzaktan başkası çekti ama taksit çıkmadı dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 13 Haziran 2025; 1:43:0 >
Kartlardaki ücretler aşağıdaki sürelerde alınıyor;
Bonus, Money Bonus, Aynalı Bonus, Çevreci Bonus, Şeffaf Bonus, Fenerbahçe Bonus ve bu kartların Gold ve Platinum ürünleri, Altın Bonus, Bonus American Express asıl kartlarının ve ek kartların yıllık kart aidatı kartın ilk açılışını takip eden 12 ayın sonunda kartlarına yansıtılır. Kart ücreti yasıma tarihinden önceki 180 gün içinde hareket görmeyen kredi kartları hareketsiz kabul edilir ve ücret alınmadan önce kart sahibi 30 gün içinde ilave maliyete katlanmaksızın kartı kapatma hakkına sahiptir. GS Bonus, BJK Bonus, Trabzonspor Bonus ve Flexi’nin ise kart ücreti kartın ilk açılışını takip eden ikinci ekstrede karta borç olarak yansıtılır. Asıl ve ek kartlarınızı, kayıp/çalıntı vb. nedenler ile 1 takvim yılı içinde 2 kez ücretsiz yenileyebilirsiniz. 3. yenilemeden itibaren ise her bir kart yenilemesinde; American Express Metal The Platinum Card için 2.550 TL, Bonus Platinum Biyometrik kart için 1.285 TL, diğer kartlar için 110 TL ücret yansıtılacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bonus flexi kartta aidat varmi.ve kampanyalara katılım ücretlimi bu kartta.bu Kart hakkında bilgi alırsam sevinirim.normal bonusla çok farkı varmı.
flexi ücretsiz
-
flexide fatura ödemelerinde komisyon ücreti alıyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X