Bildirim
bonus puanla benzin alabilir miyim ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yıllar önce 40 TL Maximum puanlarıyla almıştım. O zamanlar çeyreğin üstünde benzin alabilmiştik. Anlaşmalı istasyon bulman gerekiyor. -
anlaşmalı istasyonlarda doldurabilirsin+benzin istasyonlarının kartlarıylada benzin alabilirsiniz bende 30 lira oldu :D -
total renault kartımda 124 lira puan vardı dün akşam kullandım puanlarımı 1 ocakta falan silerler diye korktum vallaha kalp krizi geçirirdim
ayrıca çoğu istasyonda garanti+ nın pos cihazı bulunmakta istediğin yerde kullanabilirsin puanını -
işimi garantiye aldım bonuslarla giyim aldım nakitle yakıt aldım teşekkürler -
Arkadaşın kredi kartında 1 milyarın üzerinde bedava para vardı. LCD alacam diyip duruyordu. Ne yaptı bilmiyorum. Hakkaten şimdi merak ettim. -
bonuslar 2011 de sıfırlanacakmış 1 ocağa kadar harcayın -
alırsın. neden alamayasınki.
git herhangibi bir benzüinliğe(garanti bankasının posu olan)
ordan puanlarını kullanırsın.
ben şimdiye kadar 600-700 tl lik bedava mazot aldım.
Bu devirde mazotu bedava alınca insan bi seviniyor varya -
alırnsın tabii, hem de seve seve çekerler,
çünkü bonuslar için,
bekleme süresi olmadan parayı hemen çekiyorlar bankadan,
zaten o yüzden soruyor çoğu yerde kasiyerler, bonusunuzu kullanmak ister misiniz diye,
ama üye işyeri olması gerek.. -
evet -
Word kartımda bir miktar hediye puanım var ve bununla benzin almak istiyorum. "World puanlar tüm XXXPet'lerde geçerlidir" gibi bir durum var mı, yoksa istasyon istasyon dolaşıp sormam mı gerekecek? -
tüm shell total ve po larda geçerlidir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X