Şimdi Ara

Bonus kartımı iptal ettirdim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 YTL. yıllık aidat alan Bonus' u protesto ettim ve kartımı kullanıma kapattım..

Garanti ile ilgili bir üye varsa, bilgilerine...

Milleti yolunacak kaz sayan zihniyete

Ayda ortalama 600-700 YTL. harcıyordum. Artık kendileri düşünsün.

• helal
  • Artık İş Bankasının kartını kullanacağım
    Üye aidatı almıyor bizden. Maaş hesabı nedeniyle!
    quote:

Orjinalden alıntı: manyetico

helal
  • gel seni WORLD CARD sahibi yapalım, mor mor küçük yaratıkların olsun hayatında
  • Yapı Kredi de 25 YTL. aidat bedeli almış sanırım...
    quote:

Orjinalden alıntı: antique

gel seni WORLD CARD sahibi yapalım, mor mor küçük yaratıkların olsun hayatında
  • Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Hsbc campus kartım var. Yarın cep telefonu alacğım limitimin tamamı dolacak. Şimdi biz her ay bu borcun asgari %10'unu ödemek zorundayız. Birde kart geldiğine inceledim aylık %5.50 kredi faizi diyor. Bu faiz %10'unu ödediğimiz zaman geri kalan borca mı uygulanıyor yoksa o ay ödemeyi geciktirirsek mi uygulanıyor. KAfamı karştırdı b durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 1 Şubat 2006 0:53:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passo kartı iptal etmek
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknik eğitimci kardeş selam!!
    Ödemeyi geciktirdiğin takdirde, o dönemdeki toplam borcun tamamına faiz işletiliyor. Sakın öyle bir hata yapma! Kalkamazsın altından...
    quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Hsbc campus kartım var. Yarın cep telefonu alacğım limitimin tamamı dolacak. Şimdi biz her ay bu borcun asgari %10'unu ödemek zorundayız. Birde kart geldiğine inceledim aylık %5.50 kredi faizi diyor. Bu faiz %10'unu ödediğimiz zaman geri kalan borca mı uygulanıyor yoksa o ay ödemeyi geciktirirsek mi uygulanıyor. KAfamı karştırdı b durum.
  • geri kalan borca uygulanıyor galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazan2

Teknik eğitimci kardeş selam!!
    Ödemeyi geciktirdiğin takdirde, o dönemdeki toplam borcun tamamına faiz işletiliyor. Sakın öyle bir hata yapma! Kalkamazsın altından...
    quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Hsbc campus kartım var. Yarın cep telefonu alacğım limitimin tamamı dolacak. Şimdi biz her ay bu borcun asgari %10'unu ödemek zorundayız. Birde kart geldiğine inceledim aylık %5.50 kredi faizi diyor. Bu faiz %10'unu ödediğimiz zaman geri kalan borca mı uygulanıyor yoksa o ay ödemeyi geciktirirsek mi uygulanıyor. KAfamı karştırdı b durum.

Eyvallah kardeş içim rahatlattın. Vallaha eğer kalan borca her ay %5.50 fazil uygularlarsa yandık diyordum. Sağolasın.

• quote:

Yapı Kredi de 25 YTL. aidat bedeli almış sanırım...
    quote:

Orjinalden alıntı: antique

gel seni WORLD CARD sahibi yapalım, mor mor küçük yaratıkların olsun hayatında

yapı kredi 20ytl yıllık üyelik ücreti alıyor
  • kazandığın bonuslar onu karsılıyor nerdeyse.onun için pek bi kaybın olmuyor bence
  • hiç sevmem banka işini...
    mecbur olmasam banka kartı bile kullanmıcam...
    kredi kartı kesinlikle almam...hepsi düzenbaz...
  • Haklısın kardeşte işn bokunu çıkarmadıktan sonra çok işe yarıyor.
  • Bonusların çoğu aldatmaca..Şikayetvarcom da bonusla ilgili sayısız şikayet var. Bonus kazanıyorsun, 1 haftada harcamadığında geri alıyor puanlarını... Aldatmaca yani!

quote:

Orjinalden alıntı: CubaLibre

kazandığın bonuslar onu karsılıyor nerdeyse.onun için pek bi kaybın olmuyor bence
  • Öyle birşey yok...Yanlışın var....
    quote:

Bonusların çoğu aldatmaca..Şikayetvarcom da bonusla ilgili sayısız şikayet var. Bonus kazanıyorsun, 1 haftada harcamadığında geri alıyor puanlarını... Aldatmaca yani!

quote:

kazandığın bonuslar onu karsılıyor nerdeyse.onun için pek bi kaybın olmuyor bence

• quote:

Orjinalden alıntı: irish

Öyle birşey yok...Yanlışın var....
    quote:

Bonusların çoğu aldatmaca..Şikayetvarcom da bonusla ilgili sayısız şikayet var. Bonus kazanıyorsun, 1 haftada harcamadığında geri alıyor puanlarını... Aldatmaca yani!

quote:

Ben bizzat ucak biletleri icin yakından takip ederim dogru hesaplıyorlar mı diye henuz yanlısa rastlamadım ....

ARKADASLAR puanalrını car cur etmeyin en uygun puan harcama ucak bileti ile oluyor en fazla karı o getiriyor

• Petrucci arkadaş zaten hangi bankaya gidersen git b tipi likit fonlar çok az artar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seferoglu

quote:

quote:

quote:

Ben bizzat ucak biletleri icin yakından takip ederim dogru hesaplıyorlar mı diye henuz yanlısa rastlamadım ....

ARKADASLAR puanalrını car cur etmeyin en uygun puan harcama ucak bileti ile oluyor en fazla karı o getiriyor

ne kadar kazançlı ?

• 1- Yılbaşı Bonus kampanyası,
    2- Bonus benzin kampanyası
    3- 500 YTL. harca 30 bonus harca kampanyası...
    vb. Bir sürü çoğaltabilirim. Bu kampanyaların hepsi süreli! Yaklaşık 7-8 gün veriyor sana.. Harcadın haracdın.. Harcamadın al sana Babaeski..
    Ekstrelerimde bir sürü bonus geri alımı var...

quote:

quote:

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.