Bildirim
Bonus AMEX le 50 TL bonus

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben katılmak için KAMPANYA yazıp 3340 a gönderdim ancak anahtar kelime hatalı diye kabul etmedi!!!! -
Bana da hata mesajı geldi,sanırım 30'unda başlayacak.Forumda konusu açılmıştı. -
bana da hatalı anahtar dio -
Şimdi gönderdim katılımınız alındı diye mesaj geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: kir-pi
Şimdi gönderdim katılımınız alındı diye mesaj geldi
amex iniz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Msj gönderdim, kampanyaya katılımım alındı, amexim var.
Hem amex hem normal bonus var, ama biliyorsunuz sadece bir kez 50 TL veriyor harcamayı karışık yapabiliyoruz -
quote:
Hem amex hem normal bonus var, ama biliyorsunuz sadece bir kez 50 TL veriyor harcamayı karışık yapabiliyoruz
sanırım kampanya sadece amex için geçerli..
2 ay kuryelerde gezdi kartım , önce Mersin'e sonra Balıkesir'e gitti. Ben istanbul'a geldim kart iptal edilmiş alamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: metinbestil
quote:
Hem amex hem normal bonus var, ama biliyorsunuz sadece bir kez 50 TL veriyor harcamayı karışık yapabiliyoruz
sanırım kampanya sadece amex için geçerli..
Diğer konudaki ilk mesajda üye işyeri şartı olmadan diyor , amex üye işyeri olmayan poslardan çekim yapamıyor, ama garanti bu kampanyaları tüm kartlara yaptığunda mailime hep iki ayrı mesaj geliyor bir normal bonus için birde amex için ama şimdiye kadar ayrı ayrı 50 şer TL alamadım -
amex im yok. mesaj attım "katılımınız alındı 30 eylule kadar akaryakıt, giyim, kırtasiyede ayrı günde 75 tl lik ilk 4 harcamaya 5 er tl, 5. ye 30 tl, toplam 50tl bonus.." mesajı geldi.. -
benim amexim var kampanya yazıp gönderdim 30 eylüle kadar falan filan katılımınız alındı dedi. Ama amex her yerde geçmiyor opet online işlemlerdede geçmiyor sanırım yada ben yapamadım.Normal bonusum ile yapsam harcamayı kabul edermi acaba yada amexi internette nasıl kullanacağım 15 haneli farklı bir kart ? -
http://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=2127&title=bonusla+eylul+ayi+boyunca+50+tlye+varan+bonus+firsati!&b=
arkadaşlar acaba internet alışverişleri de geçerlimidir -
http://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=2127
kampanya herhangi bir bonus için geçerli olması lazım. amex harici garantinin başka bonus kartınız varsa sadece tekinde geçerli diye biliyorum. amexe özel bir şey değil yani, tüm bonuslar aynı kampanyaya dahil. -
quote:
Orijinalden alıntı: redwhiteee
benim amexim var kampanya yazıp gönderdim 30 eylüle kadar falan filan katılımınız alındı dedi. Ama amex her yerde geçmiyor opet online işlemlerdede geçmiyor sanırım yada ben yapamadım.Normal bonusum ile yapsam harcamayı kabul edermi acaba yada amexi internette nasıl kullanacağım 15 haneli farklı bir kart ?
Kampanyaya trink bonus da geçerlidir
quote:
Orijinalden alıntı: redwhiteee
benim amexim var kampanya yazıp gönderdim 30 eylüle kadar falan filan katılımınız alındı dedi. Ama amex her yerde geçmiyor opet online işlemlerdede geçmiyor sanırım yada ben yapamadım.Normal bonusum ile yapsam harcamayı kabul edermi acaba yada amexi internette nasıl kullanacağım 15 haneli farklı bir kart ?
Kampanyaya tüm Garanti Bonus'lar, Money ve Flexi dahildir.
Arkadaslar yeri degil belki ama amex ile netten nasil alisveris yapiyorsunuz? Bir rakam eksik ve sonda kabartmasiz dort haneli bir numara var.
hocam nette amexle sınırlı site var alışveriş yaptıran hepsiburada hızlıal bildiğim siteler.güvenlik kodunu hepsiburada da 4 hane giriosun ondeki american express logosunun üstündeki 4 haneli koyu renkli rakam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X