BONUS 200 TL üzeri Giyim ve Elektronik alısverisine 20 TL İndirim (7. sayfa)
-
-
Amazon'dan Bonus sanal kartla elektronik satın aldım, sayılmadı.....
_____________________________ -
Paracard mı kredi kartımı? -
Kredi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Paracard ile cüzdan sayılmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadırgs -- 22 Aralık 2020; 10:18:4 >_____________________________ -
üye işyeri değil çünkü paracard 'aquote:
Orijinalden alıntı: bahadırgsParacard ile cüzdan sayılmadı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sanal kartımdan trendyol cüzdana 200 TL attım ilk başta tebrikler 20 TL indirim kazandınız yazdı ayrıca yılbaşı kampanyasına da katılım sağladı. Provizyondan düşmüş bugün ancak 20 TL indirim mesajı da silinmiş hiç bir şey anlamadım 🤔 -
quote:
Orijinalden alıntı: Eléctronics
Sanal kartımdan trendyol cüzdana 200 TL attım ilk başta tebrikler 20 TL indirim kazandınız yazdı ayrıca yılbaşı kampanyasına da katılım sağladı. Provizyondan düşmüş bugün ancak 20 TL indirim mesajı da silinmiş hiç bir şey anlamadım 🤔Mesajın iyi oldu hocam. İlk işlemi az önce yaptım. Yarın tekrar bakayım. Teşekkürler.
_____________________________ - -
quote:
Orijinalden alıntı: Eléctronics
Sanal kartımdan trendyol cüzdana 200 TL attım ilk başta tebrikler 20 TL indirim kazandınız yazdı ayrıca yılbaşı kampanyasına da katılım sağladı. Provizyondan düşmüş bugün ancak 20 TL indirim mesajı da silinmiş hiç bir şey anlamadım 🤔Ben de aynısını yaptım. Sonra paramı geri çekip amazondan alışveriş yaptım. Trendyol iadesi kartıma yansıdı. Trendyol cüzdandan kazandığım 20 lira iade mesajı halen duruyor. Hangi kartla alışveriş yaptıysanız o karta bakın. Benim merak ettiğim, trendyol için mesaj silindikten sonra amazondan yaptığım alışveriş için 20 lira iade kazandınız mesajı yazacak mı?
Kusura bakmayın ben sanal karta bakmadığım için görememişim.
Sonuç olarak trendyol cüzdana en az 200 TL atarsanız 20 TL indirim kazanıyorsunuz 28 Aralıkta işlem yaptığınız karta yansayacakmış... -
Amazondan sanal kart ile alışveriş yaptım bildirimde hem yılbaşı hem de indirim kampanyası oldu gözüküyordu. Şimdi baktığımda ise indirim için işleminiz bulunmamaktadır yazıyor. Yani saymamış. Ancak ekran görüntüsü almıştım. Ne iş anlamadım
_____________________________ Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan
-
Kod ekle bölümündenbüyük harflerle GARANTIPAY30 yazdım 200e 30 yapıyor
Kartlardan sanal kartı seçip ordan sonra kampanya takibine bakın öyle görünüyor -
Aynen hocam dediğiniz gibiymiş. Teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: ThatsItKampanyaya katılmak istiyorum ama kart limitim 201,39 TL. Kampanya katılım ücreti 1,99 TL.
Bu engeli aşmamın yolu var mı ?
Sanal ile yap. Katılım ücreti odemezsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ para bir çok şeyi halleder.halledemediği şeyler için de, uygun pozisyon hazırlar. -
Eptt AVM birçok site için elektronik idi en son. Bu kampanya için varmı alışveriş yapan, üye işyeri mi?
Trafik cezası vardı, onu ödeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ para bir çok şeyi halleder.halledemediği şeyler için de, uygun pozisyon hazırlar. -
Ceza, vergi posu başkaydı galiba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android