Şimdi Ara

bonubon'dan uçak bileti hediye!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzel kampanya sayılır fakat otel sayısı kısıtlı arkadaşlar..Tatil düşünenler Göz gezdirin bence...

https://www.bonubon.com/istanbul/kategori/ucakli-paketler

bonubon'dan uçak bileti hediye!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker71 -- 22 Mayıs 2014; 12:38:24 >

• Haftasonu uçuşlari yok galiba 200 TL kumbara demişler ya uçak bileti 200 Tl den pahali ise?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar yükselmiş ne anladık ki :)

Ayrıca "Uçuşlarımız Pegasus Havayolları ile sağlanmaktadır. Kalkış noktalarımız İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'dır. Farklı noktalarda farklı kalkış noktaları bulunmaktadır. Detaylar kullanım koşullarında yer almaktadır."
  • cracker71 kullanıcısına yanıt
    aman arkadaşlar bonubon tatil-uçak-seyahat turlarına katılayım demeyin sakın; son anda iptaller-değişiklikler ve iş bilmez firmalarla çalışmaları nedeniyle pişman olursunuz. benim yaşadıklarımın özeti aşağıda:

" ben yurtdışı turlarla ilgili sorun yaşadım. 23 nisan prag turuna katılacaktık, 3 sefer tur tarihini değiştirdiler ve sonuncuda eşimin işi nedeniyle hakkımızı sonraki aylarda kullanmak istediğimizi belirtmiştik. ayrıca 3 kere tur tarihi değiştikten sonra güvenim de sarsıldı firmaya. bonubon çözüm ortağı duru turizm erteleme talebimi kabul etti. bonubon turdan 1 hafta kadar önce beni arayarak tura katılmaya ikna etmeye çalıştı; vizemin hazır olmadığını söyleyince ileride sorun yaşarsanız biz muhattap olamayız dediler. ben de duru turizmden teyit aldığım için sorun yaşanacağını düşünmüyorum dedim. ancak turun gerçekleşme tarihinden 1 gün sonra duru turizm beni arayarak hakkınız yandı ve konuyla ilgili bonubonun muhattabım olacağını belirttiler. ben de bonubonu arayıp durumu anlattım; ancak topu birbirlerine atmaya başladılar. sanırım bilet ve rezervasyonları iptal etmeyi unuttukları için kabul etmiyorlar. bu hafta içinde e-mail yazışma kanıtlarını ekleyerek tüketici hakem heyetine başvuracağım. avukat arkadaşım %100 geri alırsın diyor ama bakalım; sözleşmeleri baya karışık oluyor.

anladım hocam geçmiş olsun, sizin durum daha kötüymüş

sosyal platformlara da yazın, halk bilinçlensin

şikayetvar'a yazınca beni tekrar ikna etmek için aradılar, uzlaşmaya çalıştılar

bugün şikayetvar'a yazdım ancak hakkımdan fazlasını da ödeseler şikayetimi kaldırmayacağım. başkaları mağdur olmasın bari.

evet haklısınız, ben de aynısını düşünüyorum, kaldırmak için ikna etmeye çalıştılar ama kaldırmadım sonucu yorum olarak yazacağım dedim
    insanlar alışveriş yaparken 2. kez düşünsün

şikayetvar'a yazınca hakem heyetine başvurmaya gerek kalmadı. önce puan olarak iade yapalım dediler. kabul etmeyince kartıma iade yaptılar. şikayetimi kaldırmamı rica ettiler; şimdilik kaldırmadım ben de. "

• her kişi için gidiş dönüş uçak biletleriniz fiyata dahildir.

yani eklemişlerdir onu fiyata merak etmeyin

en uygunu bodrumdur dedik, 20 gün sonra haziran20 için fiyat 600 den 1200 e çıkıyor
  • fırsta giriyorsun 800tl den başlayn fiyatlarla diyor, satın al diorsun 1300 den başlıyor.iş değil
  • bonubonun ticaret ahlakı sizi üzmesin dikkat edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ramazan bayramında calista resorta gideceğiz 2 kişi. 10 gün falan önce kendim aldım her şeyi. Haftasonu istediğimiz saatteki uçaktan bilet ve bilindik tatil sitelerinden birinden içim rahat bi şekilde aldım bu fiyattan daha düşük fiyata geldi. Bonubon'un olayı ne ben pek anlamadım açıkçası sadece insanları kandırıyolar
  • Şimdi eylül ayında tatil için rezervasyon yaptırdığım oteli buldum bonubondan ver karşılaştırdım.

Bonubonun çıkardığı uçak dahil fiyat 2.256 TL

Booking com. dan aldığım uçak hariç fiyat 1795 TL

Uçak bileti gidiş dönüş bu tarihlere bugün pegasus ile 398 TL

Toplam: 2193 TL

Çokta farkı yok yani.
  • Bonubon direk %50 kodu olmadan birsey alinmaz iptal sigortasi yapmayada yanasmiyorlar hatta bonubonun genel.muduru ozge hanimin yazisi var hurriyette alinan firsatlarin %40 i yaniyormus. Zaten bu kadar indirim yapilmasinin nedenide bu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tatile gitmeyi düşünen arkadaşlar çek satış bölümünde tatil rezervasyonumu satıyorum. iptal hakkım olmadığı için acente satış fiyatı üzerinden 850 lira indirim yapıyorum ilgililere duyurulur. otel crystal sunset luxury
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    Hangi otel hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

Bonubon direk %50 kodu olmadan birsey alinmaz iptal sigortasi yapmayada yanasmiyorlar hatta bonubonun genel.muduru ozge hanimin yazisi var hurriyette alinan firsatlarin %40 i yaniyormus. Zaten bu kadar indirim yapilmasinin nedenide bu .

ben yurtdışı turlarda şöyle bir olay yaşadım. tur tarihini 1 haftada 3 kez değiştirdiler. tura izmirden katılacağım için izmir-istanbul biletimi ne yapacağımı şaşırdım. neyse ki thy biletim esnek kategori olduğu için iade aldılar. en sonunda firmaya güvenim sarsıldı için öncelikle süreci uzatmak adına erteleme talebim oldu. bu sefer de erteleme talebimi dikkate almadıkları için hakkımın yandığını belirttiler ve konuyla ilgili bir anda beni suçlu yaptılar. kendi anlaşmalı firmaları duruya da toz kondurmadılar. yani bonubon bu şekilde çalışan bir firma aklınızda bulunsun bence bonubon turlarına hiç güvenmeyin. bu süreçte elimdeki yazışma maillerini kendilerine göndersem de hiçbir geri dönüş yapmadılar. tüketici mahkemesine başvurma aşamasındayken şikayetvar sitesine sorunumu yazınca hemen geri döndüler. önce puan olarak parayı iade etmeyi önerdiler. ardından da ısrarım sonucu paramı iade ettiler. aklınızda bunları yaşayabileceğiniz bulunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: seas79

Hangi otel hocam?

Cyrstal resort bodrum
  • cep telefon numarası vermeyin, her gün numarayı sattıkları abuk sabuk otellerden sms geliyor.
  • Arkadaşlar bu linkte gayet uygun fiyatlar var. Sabiha gökçen kalkışlı, Antalya fiyatları mükemmel. !!! Yurt dışı fırsatları da var ama, ben onları bilmediğimden karşılaştıramadım.
    http://www.sunexpress.com/

Konu ile kısmen ilgili ama, işine yarayan olabilir diye düşündüm de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortage -- 31 Mayıs 2014; 16:23:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortage

Arkadaşlar bu linkte gayet uygun fiyatlar var. Sabiha gökçen kalkışlı, Antalya fiyatları mükemmel. !!! Yurt dışı fırsatları da var ama, ben onları bilmediğimden karşılaştıramadım.
    https://sun.sunexpress....=0&INFANT=0&LANGUAGE=TR

Konu ile kısmen ilgili ama, işine yarayan olabilir diye düşündüm de...

Link kopyala-yapıştır ın olmamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.