Şimdi Ara

Bonsu, Maccabi Tel Aviv'de!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş basketbol takımının Büyük Britanyalı pivotu Pops Mensah Bonsu, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımı ile anlaştı.

Pops Mensah Bonsu yeni takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalarken, yıllık 950 bin dolar kazanacağı belirtildi. Yıldız basketbolcu ayrılığın ardından twitter hesabından kariyerinin en iyi yıllarını Beşiktaş'ta geçirdiğini ve siyah beyazlı camianın her zaman kalbinde yer alacağını belirten açıklamalarda bulundu.

kaynak: kartalbakisi.com

yazık derim başka bir şey demem anca gidip cevheri alın böyle pivot zor bulunur...

• Bu konuyu açmak için girmiştim.Bonsu gibi şampiyon takımın oyuncusuna senelik 950.000 $ veremeyip küme düşen takımın oyuncusuna 800.000 £ veren yönetime burdan selamlar...
  • Simao holosko alves bunlardan birazcık para cıkmadı mı cıkmayacak mı ernst de bedava gitti ben en son bonservisli transfer hatırlamıyorum hep fesih hep fesih
  • yönetime saydırma meraklısı renktaşlarım futbol takımı bütçesi ile basketbol takımı bütçesini birbirine karıştırmasınlar. tüm sezonun gelir ve giderleri belirlenip, plan ve programlı bi şekilde ayarlanıyo bu bütçeler. "ordan kısalım buna verelim nolucak ki" mantığıyla yürümez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFormul

Simao holosko alves bunlardan birazcık para cıkmadı mı cıkmayacak mı ernst de bedava gitti ben en son bonservisli transfer hatırlamıyorum hep fesih hep fesih

Aynen hocam şampiyon takımın oyuncularını bedavaya vermeselerdi bari
  • meraklısı değilim ama saydırıyorum valla güntekin onay'ın yazılarını okumanı tavsiye ederim bütçelerden haberim var ikisi birbirine karıştırmıyorum ama o tarafta o futbolculara verilen paralara bakıp şu adama verlimeyince insan üzülüyor
  • ulan en cok uzuldugum , turkiye basketbol tarihinin en iyi kadrosunun mali sikintilar yuzunden dagilmasi oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yuh be 950bin için ..
  • 12 basketçi ve 1'de koç olmak üzere 13 kişiye (bilmiyorum yrdımcı antrenörleri falan katmadım) paylaştırılması gereken 6 milyonun 1 milyonu sadece 1 kişiye verilmediği için kızın yönetime siz. devam...
  • Çok iyi ve hırslı bir oyuncuydu.Zaten gittiği takımda çok iyi durumda.
    Bize acil sponsor lazım.Yönetimin ayırdığı 6,5 milyon euro bize euroleaguede yetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

12 basketçi ve 1'de koç olmak üzere 13 kişiye (bilmiyorum yrdımcı antrenörleri falan katmadım) paylaştırılması gereken 6 milyonun 1 milyonu sadece 1 kişiye verilmediği için kızın yönetime siz. devam...

İyide 950.000 Bonsu'ya vermeyip 800.000 Cevhere vermenin mantıgı var mı?

Üstteki arkadaşın yazdıgı ücret doğruysa tabii.

arkadaş "küme düşen takım oyuncusuna 800" demiş. cevher gs'den geldi ve gs medical park küme düşmedi ki... tahminim arkadaş samsun'dan aldığımız uğur boral'ı kastediyor, onunla 800'e anlaşıldı. ki bende bu yüzden "futbol bütçesiyle basketbol bütçesini karıştırmayın" dedim.

• quote:

quote:

quote:

12 basketçi ve 1'de koç olmak üzere 13 kişiye (bilmiyorum yrdımcı antrenörleri falan katmadım) paylaştırılması gereken 6 milyonun 1 milyonu sadece 1 kişiye verilmediği için kızın yönetime siz. devam...

arkadaş "küme düşen takım oyuncusuna 800" demiş. cevher gs'den geldi ve gs medical park küme düşmedi ki... tahminim arkadaş samsun'dan aldığımız uğur boral'ı kastediyor, onunla 800'e anlaşıldı. ki bende bu yüzden "futbol bütçesiyle basketbol bütçesini karıştırmayın" dedim.

Olcan'a ne demeli peki ? Hadi uğur neyse

• [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=YyGIY_jx4lE&feature=player_embedded#!]

Şuraya bak.. beşiktaş bu kadar fakir olmamalı abi bu kadar diyorum ben YD'nin çok parası vardı ama oda beceriksiz pisliğin teki çıktı bunlar hem beceriksiz hemde parasız gittiği yer NBA olsa hadi neyse diyeceğim sonuçta ordan teklif alan kalmıyor ama bunları vermemek lazım be abi bilmiyorum artık yazık oldu videodaki smaçları basmak her yiğidin harcı değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

quote:

quote:

quote:

Olcan'a ne demeli peki ? Hadi uğur neyse

hocam oyuncuların aldığı paraların azlığını veya çokluğunu tartışmıyorum ben. ama birbirinden çok farklı iki sektör ve çok farklı iki bütçe... futbol takımının bütçesi içerisinde demek ki o oyunculara o paraları vermek sorun yaratmıyormuş ve zaten futbolda piyasanın basketten çok daha pahalı olduğunu hepimiz biliyoruz. quaresma'nın yıllığıyla play-off'a kalıcak basket takımı kurarsın mesela. çok farklılar abi; bunları bir tutmayın...

• Suraya bak arkadas kimlere kaldik , adam yonetim kendi cebinden para vermiyo diye yonetimi sucluyo..size yd gibileri mustehak..bilincsiz taraftar sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol ve Basketbol'un bütçesi ayrı ama hiçbir neden 3 kupalı takımın dağılmasını açıklayamaz.Euroleague'de bile iş yapıcak bir kadromuz varken takımın düştüğü durumlara bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Futbol ve Basketbol'un bütçesi ayrı ama hiçbir neden 3 kupalı takımın dağılmasını açıklayamaz.Euroleague'de bile iş yapıcak bir kadromuz varken takımın düştüğü durumlara bakın

valla ekonomik açıdan iflasın eşiğinde olmak gayet yeterli bi neden bence takımın dağılması için hele ki bide oyuncular geçen sene aldıklarından çok daha fazlasını istiyolarsa.
  • Bu tamamen acemilik eğer yazılanlar doğruysa. Bu yönetimle olmaz
  • B takım Euroleague'de dağılacak görürsünüz.Grup sonunculuğuna kesin gözüyle bakıyorum.
  • Ben kendi cebinden niye vermiyorlar diye bir şey demedim demek istediğimi anlayan anladı sözlerine de dikkat et
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.