Şimdi Ara

Bonjour.exe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

c:\program files\bonjour adında bir klasör var,tıkladığımda mDNSResponder.exe, mdnsNSP.dll, about bonjour.rft
    çıkıyor karşıma.Diğer ikisini sildim fakat .dd dosysını sildim başka bir program kullanıyor diyor.

görev yöneticisi>işlemlerde "mDNSResponder" aradım,normalde o kullanmasına rağmen bir işlem görünmüyor onun hakkında.Aynı işlemler Başlat/çalıştır dan da denedim yine islinmedi.Zararlı bir dosya veya virüs yazılım olmadığını biliyorum,ama fena sinir oldum,taktım kafayı.Apple yazılımının bi parçasıymış.Nasıl silerim bu belayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 14 Aralık 2007; 18:54:24 >

• unlocker
  • Deniyorum bakalım inşallah olur.Olmazsa da pes artık sabahtan beri çözemedim.Program kullanmadığı halde kullanıyor görünüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Deniyorum bakalım inşallah olur.Olmazsa da pes artık sabahtan beri çözemedim.Program kullanmadığı halde kullanıyor görünüyor

olur olur merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScreamEagles -- 13 Aralık 2007; 19:10:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

quote:

Deniyorum bakalım inşallah olur.Olmazsa da pes artık sabahtan beri çözemedim.Program kullanmadığı halde kullanıyor görünüyor

olur olur merak etme

Olmuyor restarttan sonra dosya tekrar karşımda,silinmewmiş,ve silinemiyor.Neyse aklıma birşey geldi onu da deneyim

• Tamamdır halloldu ohh be Çok sağol yardımın için.Pc de temizliğe çıktım da...
  • sende saol.

yukarda benim yazım neden yeşil çıktı yahu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    microsoft.photos.exe
    7 yıl önce açıldı
    Wuauclt.exe nedir? virüsmüdür?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tagları kapamamıştım,forum yeşillensin
  • Ne Kurdunda O pc ye Yerleşti Merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaNoZ

Ne Kurdunda O pc ye Yerleşti Merak ettim

Apple yazılımlarından,Quicktime'dan falan geliyormuş.Zararlı bi dosya değilmiş.
  • ya bi de o zımbırtı internete falan da bağlanmaya çalışıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

ya bi de o zımbırtı internete falan da bağlanmaya çalışıyor...

Yok bende yamuk falan yapmadı,internete de başka bi exe bağlanıyodur bunun olduğunu sanmıyorum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

ya bi de o zımbırtı internete falan da bağlanmaya çalışıyor...

Yok bende yamuk falan yapmadı,internete de başka bi exe bağlanıyodur bunun olduğunu sanmıyorum

bağlanıyor ya bağlanmaz olur mu!!!

eset smart security uyarı veriyordu bende...

Bonjour.exe

benim yazım niye yeşil oluyor yahu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 13 Aralık 2007; 20:40:22 >

• Ben yeşillendirdim

Bak işlemlerden "mDNSResponder.exe" yi devre dışı bırak,o zaman silmeyi dene.O zaman kullandığı program olmadığı için siliyor.
  • quicktime için internet bağlantı optimizasyon dosyasıydı o yanlış hatırlamıyorsam ama silin boşu boşuna çalışmasın.
  • quote:

Ben yeşillendirdim

Bak işlemlerden "mDNSResponder.exe" yi devre dışı bırak,o zaman silmeyi dene.O zaman kullandığı program olmadığı için siliyor.

devre dişi nasil birakacgiz bu ne programi anlamiş değilim
  • bende apple firmasının safari tarayıcısını yüklerken yüklemişti safariyi kaldırdım sonra da onu kaldırdım hiç sorun çıkartmamıştı galiba tüm apple ürünleriyle yüklüyor bu bonjour u...
  • Aynı virüs adı gibi bir hafta araştırmıştım. Sonra zararsız olduğunu öğrendim de içim rahatladı. O internete bağlanması da güncelleme veya kontrol için mi ne oluyordu unuttum şimdi aklımda bu kalmış
  • Bendede var bu ne işe yaradığını anlamadım gitti , bende sileyim o zaman
  • Şimdi sildim , Windows ta açılan programlara falan baktım yok,

Ancak hijacktis ile program halen gözüküyor, Ordan fix checked dediğimde silinmiyor.Yine kalıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.