Şimdi Ara

Bondigo Arkadaşım Neşeli Güneşlik - 29₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
904
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işte sıcak fırsatçı dediğin böyle olur. Arabası olmadan ucuz diye lastik,çocuğu olmadan ucuz diye oyuncak alır. n11 fiyat fark kampanyasından zamanında raket alanları bilirim. muhtemelen raketleri süzgeç niyetine kullanıyorlardır.

not: yermek için demiyorum hatta bende alabilirim. güzel olan ne işe yaradığını bilmiyorum ama ucuz demendir:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sea_man1978 -- 27 Nisan 2016; 19:55:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Fiyat iyi, ama nedir ne işe yarar, alan olur mu bilemem.

http://www.hepsiburada.com/bondigo-arkadasim-neseli-guneslik-40-5x38-5x11-cm-p-OYUNWEEBL1017

En ucuz 59₺..

Arabaniz ve kucuk bebeginiz varsa arabada oyalanmasini saglar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo olmasaydy alyrdym.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sea_man1978

işte sıcak fırsatçı dediğin böyle olur. Arabası olmadan ucuz diye lastik,çocuğu olmadan ucuz diye oyuncak alır. n11 fiyat fark kampanyasından zamanında raket alanları bilirim. muhtemelen raketleri süzgeç niyetine kullanıyorlardır.

not: yermek için demiyorum hatta bende alabilirim. güzel olan ne işe yaradığını bilmiyorum ama ucuz demendir:)

Ucuz mezar kampanyası olsada alsak nasıl olsa gideceğiz

• Nasil olsa hb yollamaz alin cek versin

• Hocam zaten %50 indirimli hali bu. Ne diye cek versin? Fiyatta bi anormallik yok ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler

Güzel bir ürün gerçekten normal bir güneşlik fiyatı neredeyse... H.sonu mobilden 100 lira üzeri kargo bedava durumu olursa alınabilir.
  • kargo bedava olsa ben de alırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sea_man1978

işte sıcak fırsatçı dediğin böyle olur. Arabası olmadan ucuz diye lastik,çocuğu olmadan ucuz diye oyuncak alır. n11 fiyat fark kampanyasından zamanında raket alanları bilirim. muhtemelen raketleri süzgeç niyetine kullanıyorlardır.

Bende bi addiso çanta, 50 tl ye aldığım o işe yaramaz yastık ve bir tanede lens toplayarak satın aldığım d7100 var. d7100 neyse işe yarıyor da o çantayla yastık çok sıkıntı o yastığa 50 tl mi verdin diye beni ne azarlamışlardı ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01-KinG

Hocam zaten %50 indirimli hali bu. Ne diye cek versin? Fiyatta bi anormallik yok ki

Sütten agzim defalarca yandi %30 u bile yollamadi bu hb denen musteri dusmani firma. Haliyle hicbir sey almiyorum ben, forumdaki insanlar da cek verir diye aliyo bazi seyleri

• Ben aldım o üründen ortasında dönen bir maymun var 5-6 çeşit müzik çalıyor. Uzaktan kumandası var basınca müzik değişip maymun dönmeye başlıyor. 1 yaş civarının ilgisini çekiyor. Güneşten de koruyor. uygun denk getirilirse alınabilir.
  • 2 adet aldım. haber verene teşekkürler.
  • O konuda hemfikiriz. Gerizekalı bi müsteri hizmetlerine sahip. Hediye ceki yüklemis misal, satıcısı hb olması sartı koymus, onu bile satıcısı hb olan üründe kullanamıyorum. Ahmaklıkta cıgır acıyorlar resmen.
  • kullanışlı değil almayın.çok az yer kaplıyor ve yararı olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.