Şimdi Ara

bommm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 16 Aralık 2015; 10:02:57 >

• up :(
  • dil forumlarına girersen daha tatmin edici cevaplar alabilirisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capitano Matematico

dil forumlarına girersen daha tatmin edici cevaplar alabilirisin.
    adfasdasd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 16 Aralık 2015; 10:02:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikovunbaltası

arkadasim ygs icin okul kurslarina katiliyor sadece, ingilizce icin dilkoya gidiyordu diye hatirliyorum

teşekkürler cevap için, eskiden dilko'da ygs de veriliyordu, umarım hala vardır, yarın ilk işim dilko'ya gitmek olacak zaten.. Mezunum bir de, bölümü bıraktım, acil sınav çalışmalarına başlamam lazım... Ben yine işimi ne zamana bıraktım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eredesma

quote:

arkadasim ygs icin okul kurslarina katiliyor sadece, ingilizce icin dilkoya gidiyordu diye hatirliyorum

teşekkürler cevap için, eskiden dilko'da ygs de veriliyordu, umarım hala vardır, yarın ilk işim dilko'ya gitmek olacak zaten.. Mezunum bir de, bölümü bıraktım, acil sınav çalışmalarına başlamam lazım... Ben yine işimi ne zamana bıraktım.

Mezunsan okul kursu sansi yok tabii ama internetten halledebilirsin ygs'yi videolarla vs.
    Ama dilkoda vardi diye biliyorum ben yanilmiyorsam. Gec kalmadan gidip sorarsin

Gideceğim yarın, Sakarya'da Almanca Tercümanlık okuyordum, oradaki bölümü bırakma kararı aldım, keşke sene başından verseymişim bu kararı.. Videolar ile ders çalışma işini bilmiyorum olur mu ama, en kötü ihtimalle lys 5 için gittiğin kurstaki insanlar ile birlikte çalışırız. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0317524AC

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    adjnasjanslk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 16 Aralık 2015; 10:02:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fren pedalindan tıs sesi geliyor.
    12 yıl önce açıldı
    İçeriye gelen tırrr sesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Guest-0317524AC G kullanıcısına yanıt
    ajndajskdnas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 16 Aralık 2015; 10:02:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uppppp :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.