Şimdi Ara

Bölümü sevip üniversiteyi sevmemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar istanbulda yüzde elli bir ünide ıç mimarlık ve cevre tasarımı okuyorum. Bolumumden gayet memnunum lakin okul beni tatmin etmiyor. Yani tamam kabul ediyorum herkes itü de ytü de mimar sinan da vs okumak ister bende isterim lakin benim bölümüm o okullarda yok. Sadece istanbul teknikte duz ic mimarlim bölümü var o da mf4 ile aliyor ben tm1 gecisliyim

Haliyle yatay geçiş yapamam.

Ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up beyler

• boşver panpa. okuluna devam et
  • Seviyorsan git oku bence

• Hocam haklisindir da ne bileyim ya hani böyle tarihi okullardan mezun olmak apayri bir duygu olsa gerek. Simdi okudugum bolumde ic mimarlik e haliyle CV nDE yazan okul kaliteli olmali ama kişisel gelişim de önemli bunun da farkındayım

• Suratlarına gül
  • Okulun çok iyi olur bölümü sevmezsin

Sen devam et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Memleket Sandıkları kullanıcısına yanıt
    Onu da yaşadım hocam eskisehir anadolu unisinde turizm isletmeciligi okumustum bir yıl. Okula aşıktım bölümü sevmiyordum şimdi bölümü seviyorum okulu sevmiyorum amaa iste

• Up

• güncel arkadaşlar, var mı ek fikri olan?
  • -WOLFIE- kullanıcısına yanıt
    İçine sinmeyecekse mezunlarla konuştuysan durumları iyi değilse tekrar hazırlanman mantıklı olabilir. Kaçıncı sınıfsınız bilmiyorum ama bence geç olmaz. Dersleri saydırabilirseniz tam olur..

• StereoLove kullanıcısına yanıt
    hocam eskişehirde hazırlık okudum birinci sınıfa geçmeden okula yatay geçiş başvurusu yaptım. okul sabahatin zaim üniversitesi şimdi şöyle yazayım sana hocam bölümüm iç mimarlık ve bölümümü cidden seviyorum ben aylarca araştırdım okulun kadrosu sağlam kampüste güzel ama okul 6 yıllık abi. Hani tamam kişisel gelişim diyeceksin de hocam bir yıl esesde okuyunca birde anadolu ünisinde geri döndüğünde eskisi gibi olmuyor. Yatay geçiş başvurusu yaptıgımı hocalara söyleyince eskişehirden sonra kampüs olarak burayı beğendin mi dedi koskoca prof. dr. siz düşünün.

Bölümün tam adı iç mimarlık ve çevre tasarımı yani tm1 den alıyor istanbul devlette de bu bölüm yok anasını satayım. mf4 de ki iç mimarlığa da yatay geçiş yapamıyorum ama derslerim aynı olsa da saçma hocam yaa
  • Up

• okul ortalamanla yatay geçiş yapıcaksan özel okullarda ösymden aldığın puana bakmazlar ben bu sene geçiş yaptım maltepe üniversitesinden ekonomi üniversitesine 3.45 ortalamayla ekonomi üniversitesinin benim üniversiteye girdiğim seneki taban puanı benim puanımdan 100 puan falan yüksekti hiç sorun olmadı.Devlet okullarında da yine ortalamanla geçebiliyosun fakat özel bi geçiş puanı hesabı var her okulun kendi sitesinde yazar o hesaplamaya göre çıkan sonuç yeterli olursa girebilirsin.
  • -WOLFIE- kullanıcısına yanıt
    Ben 2sinide sevmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bölümü sevip üniversiteyi sevmemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harold.Finch -- 15 Ağustos 2016; 14:04:16 >
  • okulun neyini beğenmedin, bi de ismini pm at.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shynoobi

okul ortalamanla yatay geçiş yapıcaksan özel okullarda ösymden aldığın puana bakmazlar ben bu sene geçiş yaptım maltepe üniversitesinden ekonomi üniversitesine 3.45 ortalamayla ekonomi üniversitesinin benim üniversiteye girdiğim seneki taban puanı benim puanımdan 100 puan falan yüksekti hiç sorun olmadı.Devlet okullarında da yine ortalamanla geçebiliyosun fakat özel bi geçiş puanı hesabı var her okulun kendi sitesinde yazar o hesaplamaya göre çıkan sonuç yeterli olursa girebilirsin.

hocam şimdi şöyle ben tm1 girişliyim yani tm1 den iç mimarlık okuyorum okul ortalaması ile mf4 de ki iç mimarlığa yatay geçiş yapamıyorum işte mesele o :) halbuki derslerin vs çoğu uyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terrible Certainty

okulun neyini beğenmedin, bi de ismini pm at.

hocam ben bir yıl eskişehir anadolu ünisinde okudum. Şimdi ki okulum sabahattin zaim üni si

kampüs hayatıymış vs umrumda değil açıkçası esesde okurken faülteme girdim çıktım hani öyle çimlere uzanıyım falan inan tırt. Yokmuş öyle bir şey

Benim için önemli olan eğitim kalitesi aslında sabahattın zaiminde artısı orada eğitim olarak harbi kaliteli

ama işte isme de çok önem veriyorum hocam ben şöyle ki büyük ünilerimizde kıytırık bir bölüm okuyacağıma normal bir vakıfta güzel bir bölüm okuma taraftarıyım amaaa işte o ytü itü mimar sinan falan eriyorum resmen onları görürken

sabahattin zaim 6 yıllık bir okul ve o okulun daha bi 10 yıla ihtiyacı var iddia ediyorum bak 10 yıl sonra kadir has bahçeşehir üniv kıvamında bir okul olacak ama işte ben 10 yıl erken doğdum kendimi geliştirmem şart

üni ismi bir yere kadar farkındayım amaa işteler işteler

• Mimar sinanda mimarlık olmaz mı.ilginc

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.