Şimdi Ara

Bolumsonucanavari.com Yenilendi! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
7.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun level,oyungezer tarzı dergi çıkarmayı düşünüyor musunuz ?
  • Hayırlı olsun. Bu hali gayet güzel gözüküyor.
  • şimdi olmuş tebrikler site adama döndü
  • Site yönetimine bir sorum olacak böyle bir site ama içerik olarak farklı birşey olacak nasıl kimle irtabata geçip yaptırabilirim ilgilenirseniz ve yardımcı olursanız çok sevirim şimdiden teşekkürler eagle31907@hotmail.com email adresinden bana ulaşabilir ve mesaj veya haber bırakabilirsiniz.
  • ign e benzemiş ama güzel
  • emegı gecen herkesın elıne saglık
  • Hiç sevmiyorum bukadar karısık siteleri yap su siteyi sade formatda ne bukadar incik cıncık heryerden bağlantılar heryerden yazılar fışkırıyor kendimi labirenttde fare gibi hissediyorum , bu donaimhaberin anasayfası içinde geçerli artık haberleri okuyamıyor dereceye geldim, yeni yayınlanan haberden başlıyacağım en eskiye doğru gideceğim , ama yok gidemiyorsun ileride var geride var , zaten onu bulana kadar canım çıktı yine kayıp ettim.

Bence eski , klasik , sade , göz yormayan , heryerinden yazı fışkırmayan en iyisiydi...

Bu benim şahsi düşüncemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 8 Aralık 2010; 3:37:18 >
  • site gayet güzel olmuş tebrikler
  • Çok güzel olmuş, Hayırlı olsun..
  • Güzel gerçekten.Ve umarım hep güzel kalır.
  • Daha profesyonel olmuş..Hayırlı olsun...
  • Kaliteli bir Türk oyun sitesine ihtiyacımız var, tıpkı yabancı siteler gibi oyun incelemeleri yapın puan verin, merlinin kazanı trgamer gibi hileleri haberleri verip geçmeyin saygılar.
  • hayırlı olsun güzel olmş eski logo daha iyiydi sanki :D
  • Google den bilmedne grdm kendi yorumumu görnce sok oldum meğer dhnin sitesiymis
  • Güzel olmuş valla.
  • Çok iyi olmuş hayırlı olsun. Daha çok yeni bir site olmanıza rağmen, bir IGN yada Gamespot kalitesini yakalamaya çok yakınsınız bence.
  • ya gzl olmuşta diğer sitelere çok benzemiş bnce bsc daha farklı olmalı çnkü bsc bnm için çok özl bi site
  • Hayırlı olsun güzel olmuş
  • @Gamerrr

O kadar duygusallaşmaya gerek yok bence.

Bu arada site 10 numara olmuş emegi geçen herkeze teşekkürler.
  • Güzel ve sade olmuş. TÜrkiye'nin en çok güncellenen Oyun sitesi burası, yakışmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.