Şimdi Ara

Bolum yoneticileri hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Essegin midesine suyu kacirmis durumdasiniz.Sorgusuz,sualsiz mesaj silmelerin izahi nedir?

Biktirdiniz artik.Acikca niyetinizi soyleyinde bilelim.
    Su bolumun bu durumda olmasinin tek sebebi sizsiniz.

• Katılıyorum, dün açtığım ktü li gençlerin Uni ts li ler tarafından fişlendiği tehdit edildiği konum ''kural dışı konu '' sebebiyle silinmiş ve fakat görüyorum ki aynı konudan iki tane daha var ve hala aktif.
  • 1 haftada 2 kere uyarıda ben aldım.Fenerbahçe'li olmayan insan evlatları giriyor takımı yerden yere vuruyor bi cevap veriyorum küt mesaj silinmiş,uyarı almışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

1 haftada 2 kere uyarıda ben aldım.Fenerbahçe'li olmayan insan evlatları giriyor takımı yerden yere vuruyor bi cevap veriyorum küt mesaj silinmiş,uyarı almışım.

2) Takımların, kulüp başkanlarının veya futbolcuların isimleri alay malzemesi olarak kullanılamaz. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecektir, yazan üyeye 7 gün bölüm kısıtlaması verilecektir. (Örnek: gese-febe-bejeke-azize-şaban-6S-7enerbahçe-Cekirdek-kuruyemiş-Tüpcü-8eşiktaş-şikebahçe-fenevbahçe)

7 gün ceza alman gerekiyordu hala burdasın. Çok konuşma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

1 haftada 2 kere uyarıda ben aldım.Fenerbahçe'li olmayan insan evlatları giriyor takımı yerden yere vuruyor bi cevap veriyorum küt mesaj silinmiş,uyarı almışım.

2) Takımların, kulüp başkanlarının veya futbolcuların isimleri alay malzemesi olarak kullanılamaz. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecektir, yazan üyeye 7 gün bölüm kısıtlaması verilecektir. (Örnek: gese-febe-bejeke-azize-şaban-6S-7enerbahçe-Cekirdek-kuruyemiş-Tüpcü-8eşiktaş-şikebahçe-fenevbahçe)

İşte şekil A

1- si kim örnek veya kural söylemeni istedi ? bunları biliyoruz zaten.

2-si alay malzemesi olarak kullandığımı nerden biliyosun?

http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=4&fID=9&kID=47689&sayfa=1 Ben bu yazıda alaycı bişey göremedim ?

Son 6-7 cümleyi yazmadım sırf o yüzden.

Bu arada Estağfurullah ne haddimize , "çok konuşmak" FENERBAHÇE'lilere ait bi özellik değildir. Bence konuşmaması gereken kişi sensin sessiz kal ve takip etmeye devam et fenerbahceyi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

İşte şekil A

1- si kim örnek veya kural söylemeni istedi ? bunları biliyoruz zaten.

2-si alay malzemesi olarak kullandığımı nerden biliyosun?

http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=4&fID=9&kID=47689&sayfa=1 Ben bu yazıda alaycı bişey göremedim ?

Son 6-7 cümleyi yazmadım sırf o yüzden.

Bu arada Estağfurullah ne haddimize , "çok konuşmak" FENERBAHÇE'lilere ait bi özellik değildir. Bence konuşmaması gereken kişi sensin sessiz kal ve takip etmeye devam et fenerbahceyi.

Hadi ya normal mi yazdın yoksa G yerine 6 B yerine 8 mi koydun?

Kıvırrrr

• Ayrıca boşuna palavra atma şikayetini bile ben yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.