Şimdi Ara

Bölüm hocası zorla para alıyor. Cİddi Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kısaca özet geçeyim. 11. Sınıftayım, kalıpçılık bölümünde okuyorum. Bu bizim akıllı bölüm hocası eski kafa biri. Kendi kafasından birşey attı ortaya olay şu. Devamsızlık başına 10 TL,0-1-2 Notları olanada 5 Tl filan para cezası verdi. Mesela 7 Gün devamsızlık 2 zayıfın var 70+10= 80 Tl hocaya bayılcan. Bizim sıınıftaki salak birtane kız var gitti hocaya 130 Tl verdi. Tam bi salak. 7-8 Kişide 10-30-40 Tl filan verdi. Bizim 5-6 Arkadaş var bi biz vermedik işte. Bazen diyor " beyler o parayı vermeme gibi bi söz durum konusu değil. Bu sene olmasada seneye kesin alacam o paraları vb.vb + olarak ha bire faiz biriktiriyo 180 Tl borcum oldu şimdi benim. Kesinlikle vermicem, babamda çok karşı zaten hocayla papaz olcak gibi ama şöyle bi durum var. Şimdi bu adam bize ne yapabilir. Sınıfta bıraktı kıllık yaptı diyelim, yasal olarak bizim haklarımız nedir neler yapabilriz size danışmak istedim arkadaşlar.

• Müdüre şikayet edin. Sonuç gelmezse ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidin.
  • Bölüm hocası ise seni bırakır müdür ile konuş.olmadı dilekçe-şikayet combo yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Game-R

Beyler kısaca özet geçeyim. 11. Sınıftayım, kalıpçılık bölümünde okuyorum. Bu bizim akıllı bölüm hocası eski kafa biri. Kendi kafasından birşey attı ortaya olay şu. Devamsızlık başına 10 TL,0-1-2 Notları olanada 5 Tl filan para cezası verdi. Mesela 7 Gün devamsızlık 2 zayıfın var 70+10= 80 Tl hocaya bayılcan. Bizim sıınıftaki salak birtane kız var gitti hocaya 130 Tl verdi. Tam bi salak. 7-8 Kişide 10-30-40 Tl filan verdi. Bizim 5-6 Arkadaş var bi biz vermedik işte. Bazen diyor " beyler o parayı vermeme gibi bi söz durum konusu değil. Bu sene olmasada seneye kesin alacam o paraları vb.vb + olarak ha bire faiz biriktiriyo 180 Tl borcum oldu şimdi benim. Kesinlikle vermicem, babamda çok karşı zaten hocayla papaz olcak gibi ama şöyle bi durum var. Şimdi bu adam bize ne yapabilir. Sınıfta bıraktı kıllık yaptı diyelim, yasal olarak bizim haklarımız nedir neler yapabilriz size danışmak istedim arkadaşlar.

Adama tacavüz et.Şaka şaka...Mahkemeye verirseniz kazanacagınızı sanmam.Adaletimizi biliyorsunuz!

• çıkar masaya vurr

• quote:

Orijinalden alıntı: hbk386

quote:

Beyler kısaca özet geçeyim. 11. Sınıftayım, kalıpçılık bölümünde okuyorum. Bu bizim akıllı bölüm hocası eski kafa biri. Kendi kafasından birşey attı ortaya olay şu. Devamsızlık başına 10 TL,0-1-2 Notları olanada 5 Tl filan para cezası verdi. Mesela 7 Gün devamsızlık 2 zayıfın var 70+10= 80 Tl hocaya bayılcan. Bizim sıınıftaki salak birtane kız var gitti hocaya 130 Tl verdi. Tam bi salak. 7-8 Kişide 10-30-40 Tl filan verdi. Bizim 5-6 Arkadaş var bi biz vermedik işte. Bazen diyor " beyler o parayı vermeme gibi bi söz durum konusu değil. Bu sene olmasada seneye kesin alacam o paraları vb.vb + olarak ha bire faiz biriktiriyo 180 Tl borcum oldu şimdi benim. Kesinlikle vermicem, babamda çok karşı zaten hocayla papaz olcak gibi ama şöyle bi durum var. Şimdi bu adam bize ne yapabilir. Sınıfta bıraktı kıllık yaptı diyelim, yasal olarak bizim haklarımız nedir neler yapabilriz size danışmak istedim arkadaşlar.

Adama tacavüz et.Şaka şaka...Mahkemeye verirseniz kazanacagınızı sanmam.Adaletimizi biliyorsunuz!

O nasıl şaka mübarek.

• Boyle adamlar ogretmenlik yapmaya devam etsin binlerce genc ogretmen de her yil atanmayi beklesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Video çekmeye çalış hoca para isterken. Sonra şikayet et kesinlikle atılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

quote:

Orijinalden alıntı: hbk386

quote:

O nasıl şaka mübarek.

El-Mübarek.

• Sakın verme para mara... Git müdüre şikayet et. Baban ve arkadaşlarının babası beraber gitsin.

• Ne öğretmenler var.Bizim bölüm hocasıda "sadece kendi dersimden değil diğer bölüm derslerinizden de geçemezsiniz" derdi.
  • siniftakiler falan sirayla 147yi arayin derdinizi anlatin bes alti kisi sonra en fazla uc gune mufettis gelir ona soylersiniz hallolur bence
  • Abi bizim arkadaşlarda çok salaklar ya. " Yoh yoh iyi uygulama bişe olmaz, yalnız şöyle birşey var parayı bizden sözde işte kalıpçılık bölmü ya makinelere birşey almak, mesela para toplandı geçen işte 40-80 dedim ya bazı arkadaşlara test kitabı flash bellek filan almış. Ama yok arkadaşım ya ben vermek istemiyorum zorlamı, hergün hayvan gibi yol parası gidiyo zaten, tuvalete giderken bile devlete para veriyoruz. Daha para filan vermek istemiyorum, en son babam gelcek okula o olcak.. Hocanın parayı cebe atıp atmaması beni ilgilendirmiyo ama para istemesi saçma abi para yok yani napalım
  • yasal devamsızlık süreniz zaten var buna o karışamaz..böyle bi saçmalaıkta duymadımm ha..

öğretmenlik yaptım çocuklar bana sınav parası toplamışlar şok oldum bunu niye topluyorsunuz dedim okulun fotokopisi niye var kayıt olurken zaten tomar tomar kagıt aldırmışlar, gider masrafı altında çocuklardan para almıslar ( yazılma parası ) bi de sınav parası istiyrlar..

benim evde yazıcı var gerek yok paraya ben çekerim dedim almadım çocuklardan para..

müdür yardımcısından bire bir duyduğum laf: eylül ayında kayıtlardan çok iyi para gelicek off offf diye pis pis sırıtıyodu.

kardeşim ailenıze haber verin bütün aıleler bırlık olsun müdüre gitsin itiraz etsinler..milli eğitim müdürüne çıkarız deyin gözleri cok korkuyor öyle..

müdüre cıksalar bile devamsızlık yapmasınlar diye yaptık biz onu deyip sırıtacaklardır..hakkınızı koruyun kimseye taviz vermeyin.öğretmense hakkıyla yapsın kimsenin hakkını yemesinler..resmen okullar ticarethaneye dönüyor böyle..sizi para olarak görmeye başladılar..

• git ve ona kimin daha büyük olduğunu göster
  • sana para vermediğin için bir yaptırım uygulamazsa (not kırma dersten bırakma gibi) he de geç uygularsada müdürle çöz hiç uğraşma dava mava
  • diklen biraz sinir et baktın geçirmiyo dersten şikayet et
  • durduğun hata git direk şikayet et :D
  • quote:

Bir mail adresin var muhakkak buradan başbakanlık bimere bir mail at bir aya kalmadan çözerler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Bir mail adresin var muhakkak buradan başbakanlık bimere bir mail at bir aya kalmadan çözerler...

Hocam dur bakalım iyce iş ciddileştik bi kıllık yapsın filan öyle şuanda işler normal ilerliyor sadece istiyor okadar bi sıkıntı yok şimdilik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.