Şimdi Ara

Bolu-İstanbul Otoban durumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün öğleden sonra Bolu'dan Sakarya'ya gideceğim, Kar yokken dağı kullanıp Kaynaşlıdan otobana giriyordum. Malum kar çok fazla tüneli kullanacağım Sakarya'ya kadar. Aracımın ön lastikleri kışlık. Yollarda sorun var mıdır? Güzergahı o yol olan bilgi verirse sevinirim.

• Hocam selamlar bende suan da yoldayim boluyu geçtim ankara ya doğru gidiyorum, kısaca yol durumuna gelirsek, evet bagzi yerlerde kar var ancak sakarya bolu arasında aktif kar yağışı yok, yollarda buzlanma hiç görmedim orta şerit tertemiz, tuzlama çalışmaları yApiyor zaten ekipler. Sorunsuz yolculuklar :-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir d100ü kullanmayın gerisi sorun değil.
    Bir hafta Eskişehir ve çevresinde olağan üstü hal var.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorbay

Hocam selamlar bende suan da yoldayim boluyu geçtim ankara ya doğru gidiyorum, kısaca yol durumuna gelirsek, evet bagzi yerlerde kar var ancak sakarya bolu arasında aktif kar yağışı yok, yollarda buzlanma hiç görmedim orta şerit tertemiz, tuzlama çalışmaları yApiyor zaten ekipler. Sorunsuz yolculuklar :-

Teşekkür ederim hocam Şu an Bolu da da yağış durdu öğleden sonra çıkacağım. Allah Tüm yola çıkanlara yoldakilere yardımcı olsun.
  • quote:

Hocam selamlar bende suan da yoldayim boluyu geçtim ankara ya doğru gidiyorum, kısaca yol durumuna gelirsek, evet bagzi yerlerde kar var ancak sakarya bolu arasında aktif kar yağışı yok, yollarda buzlanma hiç görmedim orta şerit tertemiz, tuzlama çalışmaları yApiyor zaten ekipler. Sorunsuz yolculuklar :-

Hocam 12 gibi yola çıkıp afyon-ankara-bolu yapacağım. Cankurtaran kesiminin durumunu mesajı alıntılayarak bildirirseniz sevinirim. İyi yolculuklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

quote:

Hocam 12 gibi yola çıkıp afyon-ankara-bolu yapacağım. Cankurtaran kesiminin durumunu mesajı alıntılayarak bildirirseniz sevinirim. İyi yolculuklar.

Hocam öncelikle hayırlı yolculuklar dilerim, cankurtaran tarafında yağış mevcut, ankara ya daha da yaklaştıkça karla karışık yağmur şekline dönüyor, sadce çok kısa bir kesimde yolun en sol şeridinde karlanma vardı ancak trafiğe engel değil. Kısacası buzlanma yoldu, herhangi bir kaza ya denk gelmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Antalya Yol tercihi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

quote:

Hocam öncelikle hayırlı yolculuklar dilerim, cankurtaran tarafında yağış mevcut, ankara ya daha da yaklaştıkça karla karışık yağmur şekline dönüyor, sadce çok kısa bir kesimde yolun en sol şeridinde karlanma vardı ancak trafiğe engel değil. Kısacası buzlanma yoldu, herhangi bir kaza ya denk gelmedim.

Sağolun hocam, yola çıksam mı diyordum tamda. Yavaş yavaş giderim hava kararmadan

• Problem yok hocam gönül rahaigi ile çıkabilirsiniz yola

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.