Şimdi Ara

Bölge farkı ve dlc almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar türkiye psn im var elimde 1 bölge destny var 15 eylüldeki dlc yi türkiyeden alsam çalışırmı..
    Usa dan almammı gerekiyor peki usa dan aldım türk psn imle oyuna devam edebilirmiyim..
    Yanlış bölgeden alırsam ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam merhabalar, kesinlikle sorun yaşamazsın. Endonezya veya US psn den oyunu aldığın zaman oyunu aldığın hesabı primary hesap olarak aktif et ve ana hesabından istediğin gibi oynamaya devam et. Aynı durum var bende de. Oyun cd'li endonezya psn den aldım dlc ve yeni paketi hicbir sorun yaşamadım. Ayrıca US psn yerine Endonezya psn veya Rus psn tavsiye ederim daha ucuz fiyatlar
  • Yani dlc de bölge kiliti yok

• Arkadaşlar bölge kilidiyle dlc olayını karıştırıyorsunuz sorun yaşar.

Oyunu oynar ancak dlc birleştirince hata verecek. Oyun 1.bölge dlc 2.bölge olacak. Dikkatli okuyun yazılanı..

• DLC'yi TR PSN'den alırsan çalışmaz. US PSN'den alman gerekiyor. DLC'yi indirip US PSN hesabını primary olarak ayarladıktan sonra TR hesabına geçip oynayabilirsin.
  • Oyun kaçıncı bölgeyse oyun içi satın alınabilen her şeyi o bölgenin psn'inden almalısın. aksi takdirde kullanamazsın. destiny'de var mı bilmiyorum ama dlc dışındaki purchase'ları da bu şekilde yapma yoksa paran boşuna gider
  • Tşk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir hesabı primary yapmak ne demek? Yani primary yapıp türk hesaba geçince ne oluyor? PS3 vardı bende de ona göre düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam farklı ülkenin psn inden bir oyun aldığın ve yüklediğin zaman o oyunu herhangi bir acc altından bir şey yapmadan oynayabiliyorduk. Buradaki primary olayı nedir? Henüz PS4 almadım yarın alacğım ondan sormak istedim. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.