Bildirim
Bölge farkı ve dlc almak

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam merhabalar, kesinlikle sorun yaşamazsın. Endonezya veya US psn den oyunu aldığın zaman oyunu aldığın hesabı primary hesap olarak aktif et ve ana hesabından istediğin gibi oynamaya devam et. Aynı durum var bende de. Oyun cd'li endonezya psn den aldım dlc ve yeni paketi hicbir sorun yaşamadım. Ayrıca US psn yerine Endonezya psn veya Rus psn tavsiye ederim daha ucuz fiyatlar -
Yani dlc de bölge kiliti yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bölge kilidiyle dlc olayını karıştırıyorsunuz sorun yaşar.
Oyunu oynar ancak dlc birleştirince hata verecek. Oyun 1.bölge dlc 2.bölge olacak. Dikkatli okuyun yazılanı..
DLC'yi TR PSN'den alırsan çalışmaz. US PSN'den alman gerekiyor. DLC'yi indirip US PSN hesabını primary olarak ayarladıktan sonra TR hesabına geçip oynayabilirsin. -
Oyun kaçıncı bölgeyse oyun içi satın alınabilen her şeyi o bölgenin psn'inden almalısın. aksi takdirde kullanamazsın. destiny'de var mı bilmiyorum ama dlc dışındaki purchase'ları da bu şekilde yapma yoksa paran boşuna gider -
Tşk
Bir hesabı primary yapmak ne demek? Yani primary yapıp türk hesaba geçince ne oluyor? PS3 vardı bende de ona göre düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam farklı ülkenin psn inden bir oyun aldığın ve yüklediğin zaman o oyunu herhangi bir acc altından bir şey yapmadan oynayabiliyorduk. Buradaki primary olayı nedir? Henüz PS4 almadım yarın alacğım ondan sormak istedim. Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X