Şimdi Ara

Boleyn Kızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu anda boley kızının kitabını okuyorum kitap okumayı çok sevmeyen biri olarak başladım ve ilk dakikasından itibaren elimden bırakamadım bu kitabında filmi var biliyorum izlemeye karar verdim bu kitabın 2 filmimi var yoksa 1 filmimi?ismini yazarsanız sevinirim.birde izleyenler film hakkındaki yorumlarını yazarlarsa sevinirim.

• bir tane filmi var hocam The Other Boleyn Girl/Boleyn Kızı adında, ben kitabı okumadım ama filmi izledim ve beğendim, o dönemi saraydaki entrikaları çok iyi işlemişler kostüm ve mekanlar da kaliteli oyuncular zaten kendini kanıtlamış isimler
  • kitabını 2 haftada bitirdim,elimden bırakamamıştım yaa..
    ardından The Tudors dizisini izledim kitabı okuduktan sonra izlemek çok daha güzel oldu..
    geçen haftada The Other boleyn Girl filmini aldım ama daha izlemedim..yoksa rüyalarıma girecek

sadece 1 film var..ama izlediğim için diziyide şiddetle tavsiye ederim
  • Boleyn Kızı ve Kraliçenin Soytarısı'ndan sonra şimdi de Bakirenın Aşığı adlı romanı çıkardı yazar Philippa Gregory..

Eğer İlk kitabı sardıysa emin olun seriyi okumak istersiniz :)
  • boleyn kızı harika bir kitap bu kitabın devamıda varmı ?
  • Ben filmini izledim ama hiç beğenmedim. sıkıldım kapattım
  • fim güzeldi, kitabını okumadım, sıkılırmıyım acaba diye süphelerim vardi ama güzel diyosunuz, mutlaka okumalıyım ozaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperenAkb

boleyn kızı harika bir kitap bu kitabın devamıda varmı ?

sadece 1 film olduğunu ben yazdım yukarıda,kitabın devam niteliğinde olanlarını ise BluuBZeR0 yazmış

bu arada kraliçenin soytarısı kitabını da aldım ama daha okumaya başlamadım..
    BluuBZeR0 nasıl bir kitap? The Other Boleyn Girl kadar sürükleyici mi?
  • ben kitabını çok severek okudum. Filmi kitabına kıyasla çok çabuk olduğu için bir özetleme gibiydi. Ama The Tudors'ı da keşke izleseydim dedim.

Bundan sonra gelen kitap Kraliçenin soytarısınmı arkadaşım okuyor, boleyn kızı daha güzeldi diyor. Ayrıca kitabın filmi değil ama Elizabeth diye bir film var sanırım o da bu kitapta bahsi geçen kraliçeyle ilgili.

Bir çok dolanbaçla kraliçe olup olayların onu idama götürmesine; hele Tudor ve filmde kitapla çok yakın zamanda bu olanları görmek çok üzücüydü.

Bir de filmde kardeşlerin arası gayet iyi olarak başlıyor. Sonra iş değişyor. Buraları kitapta hatırlamıyorum. 700-800 sayfalık kitap filme çevrilirken bir takım yerler atılmış bir takım yerler de değiştirilmiş sanırım

• Kitabı görünce filmi direk aklıma geldi kitap okumak pek cazip olmadığı için filmini izlemeye karar verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebaa

Ayrıca kitabın filmi değil ama Elizabeth diye bir film var sanırım o da bu kitapta bahsi geçen kraliçeyle ilgili.

anne boleynin kızı olan büyüyünce tahta geçen sonra da ingilterenin en ünlü kraliçesi olan 1. Elizabeth i anlatıyor bi de ikinci filmi var Elabeth: Golden Age başrolde cate blanchett var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 1 Ocak 2009; 20:48:11 >
  • quote:

ben kitabını çok severek okudum. Filmi kitabına kıyasla çok çabuk olduğu için bir özetleme gibiydi. Ama The Tudors'ı da keşke izleseydim dedim.

Bundan sonra gelen kitap Kraliçenin soytarısınmı arkadaşım okuyor, boleyn kızı daha güzeldi diyor. Ayrıca kitabın filmi değil ama Elizabeth diye bir film var sanırım o da bu kitapta bahsi geçen kraliçeyle ilgili.

Bir çok dolanbaçla kraliçe olup olayların onu idama götürmesine; hele Tudor ve filmde kitapla çok yakın zamanda bu olanları görmek çok üzücüydü.

Bir de filmde kardeşlerin arası gayet iyi olarak başlıyor. Sonra iş değişyor. Buraları kitapta hatırlamıyorum. 700-800 sayfalık kitap filme çevrilirken bir takım yerler atılmış bir takım yerler de değiştirilmiş sanırım

The Tudors kitaptan sonra çok güzel gidiyor
    gerçi biraz farklılıklar var ama olsun..2 sezonu bitirdim dizide,bazı yerlerde 3.sezon ocak ayından itibaren çekilecek deniyor ama hadi inşallah.

dediğin gibi kardeşler arası kitapta çok kötü yani Anne boleyn çok gaddar bir kişilik fakat dizide böyle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif1907 -- 1 Ocak 2009; 23:51:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

quote:

Orjinalden alıntı: AlperenAkb

boleyn kızı harika bir kitap bu kitabın devamıda varmı ?

sadece 1 film olduğunu ben yazdım yukarıda,kitabın devam niteliğinde olanlarını ise BluuBZeR0 yazmış

bu arada kraliçenin soytarısı kitabını da aldım ama daha okumaya başlamadım..
    BluuBZeR0 nasıl bir kitap? The Other Boleyn Girl kadar sürükleyici mi?

Bana sürükleyici geldi, Yeni kitabıda finallerim bittikten sonra okuyacağım daha almadım.Tarihi romanlar ve dizileri çok severim sıkıcıda olsa okurum :))

Tudor dizisini izlemedim ama onuda netten çekmeyi düşünüyorum..

3.Kitap evet Bakire Elizabethi anlatıyor biliyorsunuz Boleyn Kızı filminde de Sonunda Söylüyorlar Elizabethi.

• Tudors gercekten cok iyi kurgulanmis bir dizi , cok surukleyici bir konusu yok ama cok surukleyici bir sekilde anlatilmis olaylar...
  • Tudorsta ve Filmde
    Anneyi görünce gerçekten baya üzüldüm. Ben Tudorsun son iki bölümüne baktım işkence filan, idam üzüldüm :(

Keşke en baştan izleseydim buna da üzüldüm :(

Gerçi Boleyni hiç bilmeden Tudorsun birinci bölümünü izlemiştim ilk başladığı sırada ama o zaman da birisi didam edilmişti bu bana göre değil demiştim.

Edit : Sebep olduğum kötü şeyden dolayı üzgünüm, umarım birisinin sonunu öğrenmesine sebep olmamaışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebaa -- 4 Ocak 2009; 23:01:15 >

• quote:

Tudorsta ve Filmde Anneyi görünce gerçekten baya üzüldüm. Ben Tudorsun son iki bölümüne baktım işkence filan, idam üzüldüm :(

Gerçi Boleyni hiç bilmeden Tudorsun birinci bölümünü izlemiştim ilk başladığı sırada ama o zaman da birisi didam edilmişti bu bana göre değil demiştim.

bana kalırsa mesajın spoiler içeriyor..editlersen daha iyi olur

daha okumamış,izlememiş kişiler olabilir

• quote:

quote:

Tudorsta ve Filmde Anneyi görünce gerçekten baya üzüldüm. Ben Tudorsun son iki bölümüne baktım işkence filan, idam üzüldüm :(

Mesela Ben :)) Şuan Linkleri attım çekiyorum bakalım nasıl bir dizi..
    Ama Sezonları çok kısa..

• quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

quote:

quote:

Mesela Ben :)) Şuan Linkleri attım çekiyorum bakalım nasıl bir dizi..
    Ama Sezonları çok kısa..

açıkçası kitaptan sonra bana daha ayrı bir zevk verdi..2 sezon var ama bölümler aslında çok kısa değil..daha öncede yazdığım gibi 3.sezon çekilcek diye okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum

ayrıca kraliçenin soytarısı kitabı hakkında yazdığın bilgi için sağol..bakalım en kısa zamanda okumaya başlıycam

• Rica ederim :)

Kısa derken 10 Bölüm 2 sezonda O bakımdan demiştim.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Rica ederim :)

Kısa derken 10 Bölüm 2 sezonda O bakımdan demiştim.)

yok yok anladım demek istediğnide hani bölümlerin uzun olduğunu da öyle eklemek istedim sadece
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.