Kraliçe Kanlı Mary ve Bakire Elizabeth dönemlerini anlatıyor kitaplar...
The Tudors'ta 3.bölümdeyim.. Boleyn kızlarının erkek kardeşi daha piyasaya çıkmadı sanırsam.. Charles karakterini hatırlayamadım :S kitabıda tekrar okumak istemiyorum.. Birisi bana söyleyebilir mi bu charles kım :)
erkek kardeş kitaptaki kadar ön planda değil dizide..Charles karakterini bende kitapta hatırlayamamıştımkralın, eski,en yakın arkadaşlarından bir tanesi dizide.. sana tavsiyem dizisini,kitabı unutup izlemen..ben en sonunda bu düşünce ile izlediğimde tamamen diziye verebilmiştim kendimi yoksa insan her karakteri gördüğünde,bu kimdi,hangisiydi filan diyor
aynen :D Aklımdan çıkarmam gerek kitabı.. Anne az daha gidiyordu vebadan şok olacaktım
bu arada Charles karakteri Kral Henry'i geride bırakmıştı benim için
bende ilk başlarda sanırım bunların bir erkek kardeşi yok dedim,birde kitabı okurken Anne için saydığım küfürler dolayısıyla biraz suçlu hissettim kendimi ve veba olayında aynı şeyi bende düşündüm
Önce kitabını mı okuyalım beyler ? Genelde öyle olur zaten de gene de size soralım bi.
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
Önce kitabını mı okuyalım beyler ? Genelde öyle olur zaten de gene de size soralım bi.
beyler demişsin ama gördüm cevap vermek istedim
bana kalırsa kitabını oku..zaten kitaptan uyarlama filmler şayet kitabını okuduysan eksik gelir sana filmi..kitabını okuyup çoğu ayrıntıyı öğrendiğindikten sonra filmi izlediğinde eksik bişeyler kalmaz sende..çünkü çoğunu kitap dolayısıyla biliyorsundur
valla en güzeli öyledir tabi; ama kitabı pahalı biraz o parayi vericeksem de DVD sini almak bana daha cazip geliyor nedense..
quote:
Orjinalden alıntı: elif1907
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
beyler demişsin ama gördüm cevap vermek istedim
bana kalırsa kitabını oku..zaten kitaptan uyarlama filmler şayet kitabını okuduysan eksik gelir sana filmi..kitabını okuyup çoğu ayrıntıyı öğrendiğindikten sonra filmi izlediğinde eksik bişeyler kalmaz sende..çünkü çoğunu kitap dolayısıyla biliyorsundur
Bu Forumun Cinsiyete göre sınırlandırılmadığını unutarak pot kırmış olabilirim,onun için kusura bakmayın.
Öneri için de Teşekkürler .
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: BluuBZeR0
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: BluuBZeR0
Kraliçe Kanlı Mary ve Bakire Elizabeth dönemlerini anlatıyor kitaplar...
The Tudors'ta 3.bölümdeyim.. Boleyn kızlarının erkek kardeşi daha piyasaya çıkmadı sanırsam.. Charles karakterini hatırlayamadım :S kitabıda tekrar okumak istemiyorum.. Birisi bana söyleyebilir mi bu charles kım :)
erkek kardeş kitaptaki kadar ön planda değil dizide..Charles karakterini bende kitapta hatırlayamamıştımkralın, eski,en yakın arkadaşlarından bir tanesi dizide.. sana tavsiyem dizisini,kitabı unutup izlemen..ben en sonunda bu düşünce ile izlediğimde tamamen diziye verebilmiştim kendimi yoksa insan her karakteri gördüğünde,bu kimdi,hangisiydi filan diyor
aynen :D Aklımdan çıkarmam gerek kitabı.. Anne az daha gidiyordu vebadan şok olacaktım
bu arada Charles karakteri Kral Henry'i geride bırakmıştı benim için
bende ilk başlarda sanırım bunların bir erkek kardeşi yok dedim,birde kitabı okurken Anne için saydığım küfürler dolayısıyla biraz suçlu hissettim kendimi ve veba olayında aynı şeyi bende düşündüm
Evet gerçekten yakışıklı ve bir okadar da çapkın gerçi o dönemde yaptıklarına çapkınlık diyemeyiz...
majesteleri
katılıyorum sana..çapkınlık denmez de..işte dönemin gerektirdiği olaylar diyelim,iyi keyif yapmışlar valla..ne diyelim
ekselansları(bu kelimeleri duymaktan gına gelmişti bir ara)
quote:
katılıyorum sana..çapkınlık denmez de..işte dönemin gerektirdiği olaylar diyelim,iyi keyif yapmışlar valla..ne diyelim
ekselansları(bu kelimeleri duymaktan gına gelmişti bir ara)
evet ya.. Hayat onlara güzelmiş
Aynen katılıyorum sonuna kadar..
The Tudors'a başlamakla iyi etmişin, kitaptan sonra izleyince daha güzel gelir. Dizi, aniden ne..n'oldu..bu kim..nerden geldi demelere müsait.
Johnathan Meyers çok güzel oturmuş rolüne. Oyunculuğunun zirvesinde olduğu an, ilk sezonda Fransa Kralına güreşte yenildiği andır bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme