Şimdi Ara

Böle Oynayanların Ben Var Ya...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan çok sinirliyim bu zamana kadar hiç bi saygısızlık yapmadım yine de yapmamaya çalışıcam bu sitede ama beni zorluyolar.cz de seek açmış otururken party atan bi mage beni bi yere çekti ve yanında bi assas human beni aldı zate buffsız acsizim rahatça aldı beni bide alttan yazıo zuhaha die böle oyun oynucaklarsa bıraksınlar oyunu kendi ırkına karşı yapılmış büyük bi saygısızlıktır. zorla bana oyunu bıraktırcaklar yaa bölelerinin alayının .....

• evet arkadaşım sonuna kadar haklısın madem arkadaşını çok seviyodu o mage de human olsaydı böle leride ar kafaya takmıcaksın bi keresinde bende seek açtıydım yine lag vardı ve disband yapamadım goleme çektiler yattım adama dedim nie yaptın böle bişey adamın cevap şu şekilde
    - yapmak zorundayım

sanki zorla yaptırıyorlar ben bu na bi kaydımneyse oralara girmeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf_blue -- 30 Ocak 2007; 18:17:02 >
  • buna 50 np açliği diebiliirz birak aç kalmiş kendi besinini kendi tutamio tabi
    sen takma kafana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardStarr -- 30 Ocak 2007; 18:18:08 >
  • ya olmucak böle bırakıcam oyunu artık millet aştı kendini hadi lufersonda anlıyorum goleme çekiolar da eslantta ne güzel artık 60+ adamlardır exp kasmayı biliolardır yapmaz böle şeyler dediğimz adamlar bu seferde dread mare e çekiolar böle oyun olmaz olsun en sonunda basıcam küfürü o olucak yaaa
  • 50 np için topic açıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan922

50 np için topic açıyo

ya sende bi sus 50 np içinmiş ben 50 np peşinde değilim bunu anlamıcak kadar beyinsizmisin sen ben burda bunu yapanların şerefsizliklerinden bahsediorum post kasmak için bişiler yazma o zaman goleme çektiklerinde sende sinir olma madem orda kaybettiğin exp için üzülme aynı şey ben bunu yapanlara sölüorum sen işine bak ya böle salak salak konuşmalar yapanları neden banlamazlar ki anlamıom yaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 de oynamak bi başka oluyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.