Şimdi Ara

BÖLE MOTOR GÖRMEDİNİZ...BMW-K1200R (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
18.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru ama son zamanlarda Japonlar mühendislikte Almanları yakaladı ama sağlam parça kullanmada Alman-Avustırya'lıları yakalaması mümkün gözükmüyor.

Hala BMW ve KTM en sağlam motorlar bence...

Yine de İtalyanlar dizayn haricinde artık çok gerilerden geliyor ve başarılı olamıyor bir türlü. GP'de, Paris-Dakar'da, Cross'da ya Japon(Honda-Yamaha-Suzuki) ya da Avusturya(KTM) var. Uzun yıllar kullanımda da BMW hem Avrupa hem Amerika'da herkese toz attırıyor...

quote:

Orjinalden alıntı: RedStar

BMW yi hiçbir japon motoruna değişmem...DUCATI ve BIMOTA gibi motorlarıda hiçbir BMW ye değişmem

İtalyanlar yüksek teknoloji,mühendislik harikası ve EL YAPIMI sanat eseri motorlar üretirler.Amma velakin aynı sınıftaki rakiplerinden 2-3 kat pahalı olurlar

Almanlar mühendislik harikası ve çok dayanıklı uzun ömürlü motorlar üretirler.Fiyatları İtalyanlardan ucuz,Japonlardan fazladır.

Japonlar ise piyasa işi mühendislikte almanların, tasarımda ise italyanların gerisinde pazara hizmet eden motorlar üretirler.Aynı klasmandaki motorları hem alman hemde italyanlardan ucuzdur.

Yani uzun lafın kısası
    Ruhta İtalyan>Alman>Japon
    Mühendislikte İtalyan=Alman>Japon
    Fiyat ta ve ulaşılabilirlilikte ise Japon>Alman>İtalyan gibi bir denklem çıkıyor işin sonunda

• Şekli şemali cok hoş
  • motor güzel .o hızlarda rüzgarı çok yer ve kullanımı kısıtlar.çünkü naked tarzı bir motor.param olsada 40 milyar vermem buna.gider ducati alırım

Orjinalden alıntı: sonix!

motor güzel .o hızlarda rüzgarı çok yer ve kullanımı kısıtlar.çünkü naked tarzı bir motor.param olsada 40 milyar vermem buna.gider ducati alırım

motosiklete meraklıyıs herhalde hojam

http://www.youtube.com/watch?v=3hwANDxuCdQ
    quote:

Orjinalden alıntı: Rockinger

Seni Honda 1000RR dünyasına davet ediyorum :)

172 hp 176kg 114,5 Nm tork. 0-200 8 sn.

BÖLE MOTOR GÖRMEDİNİZ...BMW-K1200R
  • dostum harikasın ama onu bizim almamız için deli olmamız lazım çünkü daha önce 500 ve 600 lük kullandıysan bu onada benzemez ikimizide kuş ğibi fırlatır atar ona hükmekmek için cok calışmamız lazım süpper bişi bu ya

İnsan, "İnsanların yaşamları boyunca işledikleri tüm fiiller muhakkak Allah'ın adaletine göre değerlendirilecektir. Zulüm yapanların zulümlerinin elbette karşılıksız kalmayacağını, iyi tek bir sözün bile mükafatının verileceğini, Allah Kuran'da bize haber vermektedir. Tüm bunların adilce değerlendirileceği yer ahirettir; Allah'ın sonsuz adaletinin tecelli edeceği yer ahirettir.

Alış veriş yaptıklarım:visceroid-(izmir)/&ordulu5234(istanbul)/&oKsEAt-(kocaeli)&The_WeB-(ankara)&Acizim(erzurum)&asymmetric(ist)&nod15(konya)&Şahin Abi(ist)3t3rnal(giresun)yılmaz196(ankara)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony

Honda 1000RR videosu bir de buna bakın ben izleyemedim

http://www.youtube.com/watch?v=3hwANDxuCdQ
    quote:

ewt yaaa...ben bu günlerde bu motora da çok sardım, dehşet bişey...

• ya sacmalamayın ya kimi demiş bmw daa motogpde goremedik ayrıca bide araba diosunuz hangi araba 350 km ye cıkıo hadi cıktı dıelım 17 sn de biras zor motor gormek istiosanız alın motor ayrıca dikkat edin 320 de teke kalkıo

http://www.youtube.com/watch?v=S6y7SSxnaB0
  • benim motorum hepsinden güzel

Yüksel TÜRK; Senin İçin Yükselmenin Hududu Yoktur!
    Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün; Cihan Senindir!

MSI GE72VR 7RF Apache Pro : i7 7700HQ, 2x8 GB Kingston DDR4 2400Mhz RAM, GTX1060 3GB, 500GB Kingston A2000 M.2 SSD, HGST 1 TB 7200Rpm HDD, Intel(R) Wi-Fi 6E AX210 160MHz, 17.3" AntiGlare FHD 120 HZ LCD, SteelSeries RGB Keyboard, Dynaudio 4x2w + 3w Sub. Zalman NS2000, MSI GG GM08 Clutch, MSI DS502 Gaming 7.1, XBOX 360 Wi-Fi Gamepad, Seagate Backup Plus 4TB 2.5" USB 3.0 HDD
    iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple, Fiat Egea Hatchback 1.4 Lounge Plus Export (2020)
    İstisnalar "Galatasaray" ise, Kaideyi Parçalarım!
  • süper bi motor

Orjinalden alıntı: armagangan

ya sacmalamayın ya kimi demiş bmw daa motogpde goremedik ayrıca bide araba diosunuz hangi araba 350 km ye cıkıo hadi cıktı dıelım 17 sn de biras zor motor gormek istiosanız alın motor ayrıca dikkat edin 320 de teke kalkıo

http://www.youtube.com/watch?v=S6y7SSxnaB0

500 hp turbo...

inanılmaz bişey...daha önce izlemiştim...yiner de saol paylaştığın için...

bu arada dünyanın en hızlı motoru kaç yapıyo bileniniz war mı ?

• Dehşet motor.

işde motor budur..her zaman honda kalitesini belli eder kimileri motor tutkunudur kimileri HONDA" ama sen dostum 2 yıl oluyorsa ben 26 yaşındarım 10 yıldır motor tutkunuyum bana sorarsan direk 163 hp-lik bir BMW K1200R başlarsan ise altındaki canavar seni bir yerlere savurur tek parca halinde bulamassın kendini o yüzden ilk başlayanlar için 250cc altında motor kullanmanı tavsiye ederim saygılar....

İnsan, "İnsanların yaşamları boyunca işledikleri tüm fiiller muhakkak Allah'ın adaletine göre değerlendirilecektir. Zulüm yapanların zulümlerinin elbette karşılıksız kalmayacağını, iyi tek bir sözün bile mükafatının verileceğini, Allah Kuran'da bize haber vermektedir. Tüm bunların adilce değerlendirileceği yer ahirettir; Allah'ın sonsuz adaletinin tecelli edeceği yer ahirettir.

Alış veriş yaptıklarım:visceroid-(izmir)/&ordulu5234(istanbul)/&oKsEAt-(kocaeli)&The_WeB-(ankara)&Acizim(erzurum)&asymmetric(ist)&nod15(konya)&Şahin Abi(ist)3t3rnal(giresun)yılmaz196(ankara)
  • forever YAMAHA R1

• buyrun motor hayabusa

• hayabusa mı ? alın size dünyadaki TEk gerçek motor...karşınızda "Y2K"...

bu araç 320 kmh ye 10 saniyenin altında çıkıyor...
    motoru 2 adet jet motoru üzerine kuruludur...
    tamamiyle jet sistemiyle çalışmaktadır...
    380 PSI gücündedir...
    top speedi 400 kmh nin üzerindedir...
    ve değeride 150.000$ dolarcıktır...

youtube da aratırsanız Y2K in bir savaş uçağıyla yarışını (ve zaferini) görebilirsiniz...

edit: hatalı bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O_S_M_N_8_9 -- 5 Şubat 2007; 20:42:05 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.