Şimdi Ara

Boks / Kick-Box Eldiveni + Bandaj Hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 OZ Boks / Kick-Box Eldiveni. Yanında Kimono marka bandajlar hediye.
    Temiz ve az kullanıldı.

SATILDI

Boks / Kick-Box Eldiveni + Bandaj Hediye!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 26 Aralık 2011; 16:54:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Valla komple çanta , boks torbası ve eldivenleri almak isterdim de torbayı koyacak yer yok evde.Bu arada boy kaç hocam 173 cm.'yim başlasam bir sıkıntı çıkar mı kickbox'a?Hayırlı satışlar bu arada.
  • Merhaba Feel Me, :)
    Benim boyum 1.86 cm. Çok önemli bir sağlık sorunun yoksa Spor'a başlamanın hiçbir sıkıntısı yok, aksine vücudana ve sağlığına faydası var. Düzenli bir çalışma ile zinde bir vücuda ve sağlığa ulaşabilirsin. Keşke zamanım olsa da tekrar başlayabilsem... :)

Eğer tekme atmayacaksan kum torbasını duvara yada bir yere sabitleyip (tavana asmadan da) kullanabilirsin.. Vücut sağlığı için Boks yerine, Wu-Shu yapmanı öneririm.. Eldiven'ler Wu-Shu'da da kullanılıyor.

Ayrıca isteyene Kick-Boxing / Wu-Shu kıyafetleri satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 31 Ağustos 2011; 21:44:48 >

• elinizde everlast bandaj var mı hiç ?
  • Malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

Merhaba Feel Me, :)
    Benim boyum 1.86 cm. Çok önemli bir sağlık sorunun yoksa Spor'a başlamanın hiçbir sıkıntısı yok, aksine vücudana ve sağlığına faydası var. Düzenli bir çalışma ile zinde bir vücuda ve sağlığa ulaşabilirsin. Keşke zamanım olsa da tekrar başlayabilsem... :)

Eğer tekme atmayacaksan kum torbasını duvara yada bir yere sabitleyip (tavana asmadan da) kullanabilirsin.. Vücut sağlığı için Boks yerine, Wu-Shu yapmanı öneririm.. Eldiven'ler Wu-Shu'da da kullanılıyor.

Ayrıca isteyene Kick-Boxing / Wu-Shu kıyafetleri satıyorum.

Hocam ne bileyim hani hep diyorlar uzun boylu değilsen kickbox'a hiç başlama diye o yüzden sorayım dedim bir.Önce 6 ay fitness&body karışımı birşeyle 3-5 kilo fazlam var onlardan kurtulacağım 6 ay sonrada bir dövüş sporunu öğrenmek istiyorum açıkçası en çok kickbox ilgimi çekiyor.Çok teşekkür ederim bu arada değerli zamanınızı ayırıp cevap verdiğiniz için hocam , iyi bayramlar , iyi geceler.

• Rica ederim. Kick-Box'u eğer profesyonel olarak yapmayacaksan boy ile alakası yok. Ama profesyonel olarak yapacaksan boyun uzun olursa avantajlı olursun.
    İyi bayramlar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Telleri ve Kick Boks
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ürün Sparda-sama adlı üyeye satılmıştır. Hayırlı günlerde kullanması dileğiyle. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 5 Eylül 2011; 3:38:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.