Şimdi Ara

boğazım bademciklerim cok sık şişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar boğazlarım cok sık şişiyor normalde senede en fazla 2-3 kere şişerdi ama bu sene haziran ayında şişti 10 gün kıpırdayamadım cok ağır gecti antibiyotik verildi gecmedi sonra iğne verdiler 7.gün boğazlarım inmeye başladı 10 gün yataktan cıkamadım soğuk su icmem sürekli dikkat ederim 3 ay icinde bu 5. oluyor doktora anlattım ilac verip gönderiyor aldırmayı düşünüyorum aranızda bu sorunu yaşayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahat_lnsan -- 6 Eylül 2015; 1:29:40 >

• Doktorun teşhisi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gün önce bende Akut tonsilit oldum, 3 gün hastane yattım sabah aksam serum + parol + novasef ile anca kendime geldim. Gecmis olsun hocam, dikkat et hastanede 2 gün kal evde daha uzun sürüyor geçmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonymm

Doktorun teşhisi nedir?

hocam doktorlar faranjit bademcik iltihabı diyor
  • aldır kurtul.

cidden ben geniz etine baktırırken doktor sormuştu yılda 6 dan fazla şişiyorsa alalım diye bence aldırabilirsin tabi doktora görün yine
  • Kaç tane boğazın var knk

Edit: geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 6 Eylül 2015; 1:26:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

10 gün önce bende Akut tonsilit oldum, 3 gün hastane yattım sabah aksam serum + parol + novasef ile anca kendime geldim. Gecmis olsun hocam, dikkat et hastanede 2 gün kal evde daha uzun sürüyor geçmesi

teşekkür ederim hocam inşallah gecer hastaneye yatırmıyolar evde gecene kadar yatırıyorum aynı antibiyotiği veriyolar durumu anlatıyorum nerdeyse 2 hatfada bir olur hale geldi diyorum gecmesse gel diyorrlar sporcuyum hep dikkat ederim havaya göre giyinmeye sıcak soğuk iceceğe ama son 3 ayda belki 1 hafta antreman yapabildim cok etkliyor boğaz ağrısı ertesi gün heryerim ağrıyor ayakta durması zor geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basurum Var. Çok Acıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Kaç tane boğazın var knk

Edit: geçmiş olsun

teşekkür ederim hemen düzeltiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tetration

aldır kurtul.

cidden ben geniz etine baktırırken doktor sormuştu yılda 6 dan fazla şişiyorsa alalım diye bence aldırabilirsin tabi doktora görün yine

bayramdan sonra aldırmayı düşünüyorum bu yaz böyle gectiyse tüm kış yatarak gecer diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahat_lnsan

quote:

Orijinalden alıntı: Tetration

aldır kurtul.

bayramdan sonra aldırmayı düşünüyorum bu yaz böyle gectiyse tüm kış yatarak gecer diye korkuyorum

aldır kurtul
  • Öncelikle sormak istediğim birkaç soru var , bademciklerin ağrımasa bile sürekli şiş mi?
    Burnunda devisyon var mı?
    Sıksık ateşleniyor musun?

Birde şunu belirteyim , başka doktora git kesinlikle.Böyle saçmalık olmaz , oral yoldan aldığın antibiyotikler senin durumda bir işe yaramaz , kesinlikle penisilin olman gerekirdi , doktorun boşa antibiyotik vermiş.Mesela deposilin diye bir penisilin var , onu vurulduktan 1gün sonra direk ayağı kalkarsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaalp -- 6 Eylül 2015; 1:50:51 >
  • cezaalp kullanıcısına yanıt
    hocam devisyon ve ateşlenme yok boğazda şişme ise 1-2 gün ağrısız şişiyor sonra ağrı başlıyor sürekli şiş değil farklı doktora gitmiştim aupmentin vermişlerdi evdekiler işten geliyor ben ruh gibi oluyorum kendim hareket edip hastaneye gidicek durumda olmuyorum acile götürüyorlar orda da antibiyotik veriyorlar şuan şiş ve ağrılı pazartesi gidicem tekrar doktora

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahat_lnsan -- 6 Eylül 2015; 2:05:54 >
  • http://www.profsaracoglu.com/bademcik-enfeksiyonlari.xhtm
    http://www.profsaracoglu.com/adacayi.xhtm

denemeni öneririm
    ayrıca kürle ilgili bilgi ve yapılışı için youtube dan hocanın videolarına bakabilirsin: (örnek olarak "ibrahim saraçoğlu faranjit" şeklinde arama yaparak)
    kürdeki malzemelerle ilgili bir sorun olursa mesaj atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-62091E307 -- 6 Eylül 2015; 9:41:55 >

• Rahat_lnsan R kullanıcısına yanıt
    Bademcik rahatsızlıklarında ateşlenme olur.Senin bu durumunun altında yatan başka sebep olabilir.Burunda eğrilik gibi.
    Nerde oturuyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Bademcik rahatsızlıklarında ateşlenme olur.Senin bu durumunun altında yatan başka sebep olabilir.Burunda eğrilik gibi.
    Nerde oturuyosun?

ateşlenme sadece şişme olduğunda oluyor gecene kadar devam ediyor şuan balıkesirdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonymm

http://www.profsaracoglu.com/bademcik-enfeksiyonlari.xhtm
    http://www.profsaracoglu.com/adacayi.xhtm

denemeni öneririm
    ayrıca kürle ilgili bilgi ve yapılışı için youtube dan hocanın videolarına bakabilirsin: (örnek olarak "ibrahim saraçoğlu faranjit" şeklinde arama yaparak)
    kürdeki malzemelerle ilgili bir sorun olursa mesaj atabilirsin.

teşekkür ederim hocam deniyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahat_lnsan -- 7 Eylül 2015; 2:19:40 >

• Rahat_lnsan R kullanıcısına yanıt
    Aldırman gerekecek büyük ihtimal , koca karı yöntemleriyle uğraşma. Adam akıllı doktora git (üniversite hastaneleri olabilir),ameliyatını ol paşa paşa
  • anestesi dkktorunu iyi sec aslında sansına kalmıs

anestesi ile uyutma kolay gorunsede aksikik oluyor beyne pıhtı atan oksijeni iyi ayarlanmayan ölen cok oluyor

akraba olsun komsu olsun uyutma anestesi sırasında cok ölen oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.