Şimdi Ara

BOĞAZİÇİNDEKİ ÖĞRENCİ PROFİLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newweapon32

LGBTİ klubü ne iş o zaman?

Alıntıları Göster
    LGBT olunca seni mi dövüyorlar kardeşim. Ben de şu aşırı tipleri yanımda istemem ama normal hayatta bizler gibi olan birinin cinsel tercihi seni neden etkiliyor anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yekase2084

LGBT olunca seni mi dövüyorlar kardeşim. Ben de şu aşırı tipleri yanımda istemem ama normal hayatta bizler gibi olan birinin cinsel tercihi seni neden etkiliyor anlamıyorum.

Alıntıları Göster
    Etkilemiyor zaten. Ama sen demişsin ki öyle bir şey yok. Ben de var olduğunu söylüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newweapon32

Etkilemiyor zaten. Ama sen demişsin ki öyle bir şey yok. Ben de var olduğunu söylüyorum.

Alıntıları Göster
    Ben orda o bahsettiğim aşırı tiplerden görmediğimi söylemek istedim.
  • Yekase2084 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır o zaman sıkıntı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi mevzuyu özet geçiyorum.

Boğaziçi çok karmadır, her inançtan her gelir düzeyinden insan bulursun ki bence en güzel yanlarından biri budur. Hayata atıldığında çevrendekiler de böyle karma olacak, buna alışmalısın ve kendinden farklı düşünenleri tanımalısın.

O gereksiz samimiyet olayını göreceğin insanlar tabi ki olacaktır, bu kişiler ya boğaziçili olmayı gereksiz bir ego yapanlardır ya da kendini en üst tabaka zannedenlerdir. Ama bu bogazicine özgü değil, her üniversitede rastlanacak bir durum, yadırgamaya gerek yok.

Öte yandan çok gerçekçi samimiyet de görürsün, en azından ben gördüm. Öğrencileri renklidir dediğim gibi. Kafasını gömüp ders çalışmak dışında sosyalleşmeyi de bilirler. Oturup boş muhabbet de yaparsın, siyasi tartışmalar da yaparsın. Daha ağırbaşlı öğrenci de görürsün, Berkecan-Pelinsu model öğrenci de bulursun

Kısacası kendine göre illa ki birilerini bulabileceğin bir ortam, öylesine geniş bir öğrenci profili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes kendi kafasında birini bulabiliyor burdaki kötü yorumlardaki gibi insanlar da var ama istemiyorsanız arkadaş olmayın çok geniş bir arkadaş çevrem oldu hem hazırlıkta hem bölümde hepsi de çok iyi insanlar. Türkiye 50. Si ile de tanıştm dünyanın en egoist olmayan alçakgönüllü insanıydı herkes öyle değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 13 Ağustos 2018; 14:25:39 >
  • Up
  • MADIR ÖKTİŞyoutube
    Boğaziçi Mezuniyet & LGBTİ+ Onur Haftası 2017
    https://www.youtube.com/watch?v=LM9TY5CSA5k

Bu videodaki öğrenci en azından "videoda" mutlu görünüyor. Boğaziçi dışında gideceği çoğu üniversitede mutlu olacağını düşünmüyorum şahsen.

• LGBT olan bireyler de ortalıkta biz lgbti'yiz diye dolaşmıyor arkadaş. Heteroseksüel arkadaşlar da rahat olsun. Onlara da sulanılmıyor. .sınavda başarı göstermiş olarak geliyorlar. Kendilerinin de heteroseksüel bireylerden farklı olmadıklarını anlatma derdinde oldukları için öğrenci kulübü var. Medyada gösterilenle alakası olmadığını siz de göreceksiniz. Üniversite öğrencisi olacaksınız lütfen bakış açınızı biraz daha genişletmeye çalışın.
  • LaktozSuzSüt kullanıcısına yanıt
    Kulüpler o kadar samimi değil hocam, devrecilik anlayışı ve hiyerarşi hakim. Ben şahsen çok olumlu bakamadım kulüplere
  • SkyName S kullanıcısına yanıt
    bismillahirrahmanirrahim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baband -- 13 Ağustos 2018; 14:48:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyName

Kulüpler o kadar samimi değil hocam, devrecilik anlayışı ve hiyerarşi hakim. Ben şahsen çok olumlu bakamadım kulüplere
    Bilişim Kulübüne beklerim en samimi kulübüz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 13 Ağustos 2018; 14:32:21 >
  • iDenis kullanıcısına yanıt
    Cs atar mıyız hocam?
  • SkyName S kullanıcısına yanıt
    Ben oynamıyorum ama kulüp içi etkinliklerimiz var akşam 7 den sabaha kadar eğleniyoruz orada turnuva düzenleyenler oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hedefid

LGBT olan bireyler de ortalıkta biz lgbti'yiz diye dolaşmıyor arkadaş. Heteroseksüel arkadaşlar da rahat olsun. Onlara da sulanılmıyor. .sınavda başarı göstermiş olarak geliyorlar. Kendilerinin de heteroseksüel bireylerden farklı olmadıklarını anlatma derdinde oldukları için öğrenci kulübü var. Medyada gösterilenle alakası olmadığını siz de göreceksiniz. Üniversite öğrencisi olacaksınız lütfen bakış açınızı biraz daha genişletmeye çalışın.
    Hocam siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

• Toplumumuz neden bu kadar homofobik anlam veremiyorum, kendim de bazen bu konularda homofobiklik yapabiliyorum maalesef, arkadaşlarla yapılan muhabbetlerde ama keşke bu sorunumuzu düzeltebilsek, yurtdışında polislerle kol kola lgbti yürüyüşü yapıyorlar bizzat canlı 2 şehirde rastladım bu görüntülere, sonuçta bize de hiçbir zararları yok bu insanların neden haklarına saygı göstermede bu kadar kötüyüz hiçbir fikrim yok, bu konuya bile bir sürü homofobik yorum atılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nabizade Nazım

Hocam siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
    Hocam bence kim kimi seviyorsa sevsin diyenlerdenim. Önemli olan insanlık boyutu. İçi dışı bir mi, iyi biri mi diye bakarım.
    Evet bazen aşırı davranışlarda bulunabilen taraflar olabiliyor ama bunu hepsi aynıdır şeklinde diyemeyiz. Günümüzde ve tarih içerisinde lgbti olup güzel şeyler yapan insanlar da var.
  • hedefid H kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında sorum İDenis'e idi ama sorun değil. Böyle düşünmenize sevindim. Sonuçta insanı insan yapan iyi veya kötü olmasıyla ilgilidir. Ve kesinlikle katılıyorum örneğin bilgisayarın babası Alan Turing örneğini verebiliriz. Cevabın için teşekkür ederim

• Up

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.