Az bile etmişler teröriste başlığa bak öğrenciymiş, |
Boğaziçili öğrencilerin evlerini özel harekatçılar basıyor (12. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cordelio91
Ters kelepce bile insanlik sucudur.Bu muamellere maruz birakilan kisiler sorumlular hakkinda dava acmali.Bu sindirme politikasi ters tepecek.Topcu kislasi nasil icinde kaldiysa intihalci melihin istifasi ve belki de ogretim uyeligine yeterliliginin bile sorgulanmasi da ako genel baskaninin icinde kalacaktir.Bu is boyle gitmezBu muameleye bırakılan kişiler arasında Twitter'da terör propagandası yapan, Atatürk'e küfür eden, tehdit ve hakaretler savuran kişiler de var. Ufak bir araştırmayla bulabilirsin. Dün de Twitter gündeminde ilk sıradaydı zaten. Bu eylemler insanlık suçu olmuyor sanırım sana göre?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.Şuanda devlet kadrolarını ülkücülere devrediyorlar cemaatlerden kazık yedikleri için,olayları yanlış yorumluyorsunuz.
Cemaatler tarikatlar hiçbir zaman feto gibi güçlenmez,çünkü feto sadece tarikat değil örgütlü bir şebeke idi.tarikatlarin güçlenmesi için dış destek gerekir.onun da fişini çektiler.
Ayrıca sen ben tarikat evine çocuk göndermiyoruz da gönderen niye gönderiyor?göndermesin kardeşim zorla mı alıyorlar?
Siyasal ıslama millet zorla mı oy veriyor?somun ekmek ekmeleddini yılmaz hoca varken ben mı aday yaptım?
Hadi aday oldu tıpış tıpış yüzde 38i ben mi verdim?
Sakın takiye yapma ben vermedim diye "kuzu kuzu"
gittiniz sandığa
Canan çıktı soykırım dedi pkk liyi andı içinizden tek DELİKANLI çıktı mı lanetliyorum diyecek,hani 6 oktunuz kuvayi mililiyeydiniz noldu?
Karşıdan adamlık bekliyorsan önce sen adam olacaksın
Önce sen biat etmeyeceksin
Sonra millete aydınlık dürüstlük namusluluk Atatürkçülük pazarlarsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 9 Ocak 2021; 13:47:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ayni olayi gezide de,katildigim cesitli protestolarda da yasadik.Kendimce hakli oldugum,itirazim olan bir konu var ortada ve yasalarin bana tanidigi hakki kullanarak bunu protesto ediyorum.Etrafima teror destekcisi,provakator,ak genclik elemani vb. birisi gelirse bu beni haksiz duruma mi dusuruyor?
Akademik camiada islenen en buyuk suclardan birisi de plagiarism(intihal) dir.Kendisi bu tezlerle haketmedigi mevkilerdedir.Gelismis bir ulkede olsa birakin rektorlugu hem kendisinin hem de o tezleri onaylayanlarin akademik hayati tehlikeye girmisti.
Sindiremiyorum. -
Turkiyede herkes terorist dogar.Akp genel merkezinde uyelik islemlerini tamamlama rituelinden sonra yerli ve milli bir vatandasa donusur! -
quote:
Ayni olayi gezide de,katildigim cesitli protestolarda da yasadik.Kendimce hakli oldugum,itirazim olan bir konu var ortada ve yasalarin bana tanidigi hakki kullanarak bunu protesto ediyorum.Etrafima teror destekcisi,provakator,ak genclik elemani vb. birisi gelirse bu beni haksiz duruma mi dusuruyor?
Akademik camiada islenen en buyuk suclardan birisi de plagiarism(intihal) dir.Kendisi bu tezlerle haketmedigi mevkilerdedir.Gelismis bir ulkede olsa birakin rektorlugu hem kendisinin hem de o tezleri onaylayanlarin akademik hayati tehlikeye girmisti.
Sindiremiyorum.Sorduğum sorunun cevabını alamadım.
Ben düzgünce protesto eden herhangi birine bir şey söylemedim. Yazımda, terör propagandası yapan kişilerin polislerce götürülmesine "insanlık suçu" dediğini ama bu kişilerin yaptığı şeyin "suç" olup olmadığını sana sordum. Çünkü sen yazdığın yazıda kelepçeyle götürülenleri savundun, bu kişilerin Twitter'da yazdığı yazıları da bizzat bulabileceğini söyledim. Ama sen akademiden girdin, intihalden çıktın. Konumuz rektör değil şu anda. Konumuz, polisin görevini yapmasını, suçluların götürülmesini "insanlık suçu" olarak yorumlaman.
Sen sorumu cevapla önce. Bu kişilerin yaptığı eylemler sana göre yasal hak mı? Atatürk'e hakaret etmek, polislere "katil" demek, terör örgütünü övmek "insanlık suçu" değil de birer hak mı sana göre?
Eğer yine bu sorumun cevabını vermeyeceksen, lafı evirip çevireceksen boşuna yazmak için uğraşma.
-
Bu kisilerin bu suclari isledigi sabit mi?
Bogazici ogrencileriyle birlikte ogrenci olmayanlar da gozaltina alindi ve hepsi evi basilmak(bazilarinin kapilari, duvarlari kirilmak suretiyle) mahalleliye afise edilerek gozaltina alindilar.Bu tamamen baski ve sindirme politikasinin bir sonucudur algi yonetimidir.Hasmetlimiz akepe genel baskani bir karar vermis ve rektoru atamis.Karsi cikarsan sonun boyle olur.Herkese rezil eder ters kelepceyle gozaltina alirim seni sonra kendini aklamak icin ugras dur.Bu olay bogazicine vasifsiz rektor atanmasindan cikmis,tum muhaliflere gozdagina donmustur.
Ataturke hakaretten bahsediyorsun.Akepe yandasi bazi yazarlar ataturke hakaretten yargilandi.Hicbirisi bu muameleye maruz birakildi mi?
Isid in turkiye emirini kelepcesiz gozaltina alan turk polisi,bogazicili ogrencileri ters kelepceyle gece yarisi evinden aldi.Bu sana normal geliyorsa dewamkeee -
quote:
Bu kisilerin bu suclari isledigi sabit mi?
Bogazici ogrencileriyle birlikte ogrenci olmayanlar da gozaltina alindi ve hepsi evi basilmak(bazilarinin kapilari, duvarlari kirilmak suretiyle) mahalleliye afise edilerek gozaltina alindilar.Bu tamamen baski ve sindirme politikasinin bir sonucudur algi yonetimidir.Hasmetlimiz akepe genel baskani bir karar vermis ve rektoru atamis.Karsi cikarsan sonun boyle olur.Herkese rezil eder ters kelepceyle gozaltina alirim seni sonra kendini aklamak icin ugras dur.Bu olay bogazicine vasifsiz rektor atanmasindan cikmis,tum muhaliflere gozdagina donmustur.
Ataturke hakaretten bahsediyorsun.Akepe yandasi bazi yazarlar ataturke hakaretten yargilandi.Hicbirisi bu muameleye maruz birakildi mi?
Isid in turkiye emirini kelepcesiz gozaltina alan turk polisi,bogazicili ogrencileri ters kelepceyle gece yarisi evinden aldi.Bu sana normal geliyorsa dewamkeee2 mesajdır Twitter hesaplarında yazıları var diyorum, konuya bile ss atmış bazı kişiler, hala kanıt arıyor arkadaş. Basın açıklaması yapıp, "Ben teröristim." demesini bekliyor sanırım bu kişilerin. Ya okuma ya da anlama sorunun var. Ya da olayları görmezden gelerek çarpıtmaya çalışıyorsun, ki bu en kötüsü.
Bir yanlışı da "Ama onlar da yaptı." diyerek savunmak da ne bileyim... Doğruların, gerçeğin ayrımına taraflı değil de objektif bir gözle baktığında anlayacaksın olayları, tabii anlayabilirsen.
Ayrıca soruma hala cevap alamadım. Klasik, soruya soruyla cevap verme modası...
-
Dediginiz gibi ataturke hakaret vb. Suclari isleyenler bellidir.Bu olayin bogazicinde yapilan protestoyla alakasi nedir?Madem boyle bir durum var bu protestolardan once neden gozaltina alinmadilar?
Gozaltina alinan ve tek dertleri vasifsiz rektorun istifasi olan ogrencilerin de ayni muameleyle gozaltina alinmasina ne demeli?
Madem digerleri de evlerinin kapisi kirilarak gozaltina alinacak kadar tehlikeli teroristler neden herkes su anda serbest?
Oyun buyuk yigenim 😆 -
"20 yasindaki bogazici ogrencisi nasil olur da orada birikmis bir teror gurubunu dagitabilir? adam terorist, cikip ak47 ile tarasa bu cocuk ne yapacak? boyle bir mantik var mi?"
o kadar kalabalığın öğrencinin arasında o tarz bir eylem yapamazlar, pkk her ne kadar sivilleri öldürmüş olsa da ülkemizdeki kürtlerden destek alabilmek için tek düşmanları devletmiş gibi davranıyorlar.
ayrıca o öğrencilerin arasında karışan tipler yine öğrenciler, tek farkı oradaki amaçları olay çıkartmak, sen zannediyormusun hiç pkk destekçisi öğrenci yok? desteklemek ayrı, bu örgütün bir üyesi olup silahlı eylem yapabilecek kapasitede olmak ayrı. orda 20 tane öğrenciyi vursunlar, direkt olarak okuldaki solcu yapılanmadan, 2 tanesi doğulu çıksın anında kürtlerden destek kaybederler.
öğrenciye sen git bunlara müdahale et diyen yok zaten, aralarından ayırsalar yeterli, yada bu tarz bir olay başlayınca anında eylemi kesip dımdızlak bırakmaları yeterli. tabi 20 yaşında çocuk bunları düşünür mü orası da ayrı bir durum.
şimdi şunları yazarken de tekrar fark ettim, bizim günlük dertlerimize bak, elin avrupalı adamının dertlerine bak, şaka gibi bir hayat yaşıyoruz resmen...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 9 Ocak 2021; 16:11:46 >
-
Vay be Boğaziçi'yle uzaktan yakından alakası olmayan adamlar ne güzel Provokatif sözler kullanıyor. Helal size.
-
pkknın ne olduğu konusunda farklı düşünmüyoruz. ben romantik değil gerçekçi bir insanım hocam. pkknın kürtlerin özgürlük mücadelesiyle bile alakası olmayan güç ve para için yabancı devletlerin oyuncağı olmuş bir maşa örgüt olduğunu elbette biliyorum. kadıköyde neyin ne olduğunu bilmeden bunları sevip destekleyenler var mıdır ? muhakkak vardır her yerde vardır. bilip destekleyenler de vardır. ancak işler siyah ve beyaz değil. yani pkk=hdp ve hdpyi destekleyen herkes pkkyı destekliyor tüm politikalarını asker polis öldürmesini sivil katletmesine kadeh kaldırıyor diyemiyoruz dememeliyiz çünkü öyle değil. aslına bakarsan ironik bir şekilde pkkyı en çok tehdit eden oluşum da bizzatihi hdpnin ta kendisiydi. ha bu şansı iyi kullanabildiler mi ? hayır. pkk bir düşüncenin ya da mücadelenin tek temsilcisi olduğu konusunda hdp ile büyük savaş verdi ve göründüğü gibi direnemeyen hdp sayesinde kazandılar da. kim elindeki temsil gücünü tamamen bir siyasi oluşuma vermek ister ki adamlar milyar dolarlarla oynuyorlar. ha bizim devlet politikamız da acayip zira senelerce bir derdin varsa silaha sarılarak değil mecliste anlat derdini dediler ancak sonra da bu düşünceleri dile getireceksen meclise gelme dediler yani tüm yollar belli bir kesim için sadece pkkya çıkıyor. ne bekliyoruz ki ? hdpnin tamamen pkkdan bağımsız bir oluşum olması hiçbir üyesinin irtibatlı ve irtisaklı olmamasının neticesinde pkk üzerinde ne gibi bir tasarrufları olabilir ? kim niye dinlesin de onları silahlı eylemden vazgeçsin ? elbette hdp hiç hoşumuza gitmeyecek bazı şeyleri silahlı eylem yoluyla değil lafla sözle anlatacak zira herkesin istediği silahlı eylemlerin sona ermesi ve ne derdimiz varsa oturup konuşarak çözülebileceğine dair inanç aksi takdirde senelerdir öldürüyoruz ancak arka planındaki gerekçeler devam ettiği için bitmiyor bir türlü.
polis işkence yapıyor mudur? işkenceyle kastımızın ne olduğuyla da alakalı bu biraz. istenmeyen bir gösteride gözaltına alınırsanız sıradan vatandaşa yaptıkları muameleden farklı davrandıklarını biliyoruz. filistin askısına asmıyorladır ya da elektrik vermiyorlardır ancak çıplak arama, dayak, hakaret, tehdit var mıdır ? kim kesinlikle yok diyebilir ki ? sakladıklarını ben bizzat biliyorum. yani karakolda başınıza bir şey gelirse işinizin düşürüldüğü mahkemenin başkanından savcısına kadar polisin bizzat tanıdığı olduğunu ve çeşitli bahanelerle adı geçen güvenlik gücünün işin içinden sıyırıldığını bahanelerin de genellikle "mücadele ederken gerçekleşti" ve ya "gözaltına direnirken kendine zarar verdi" şeklinde olduğunu internetten okumuyorum hocam, biliyorum çünkü gördüm, bizzat böyle yapanlardan da "övünerek anlattıklarına" şahit oldum. yani polis pestilinizi çıkarmadığı sürece sizi çıplak da arar sindirmek için dayak da atar yoluyla yordamıyla ve başına da genellikle bir şey gelmez. mantığınızı anlıyorum ancak olmaz yapmaz demeyin bence. uyduran var mıdır ? kesinlikle vardır zira bizim memleketin insanı da acayip işte ne desem bilemiyorum.
polis suçsuz öğrencilerin evine sırf gösteriye katıldıkları için baskın yapar mı ? daha önce yaptığını gördük biliyoruz neden yapmayacaklarına inanıyorsunuz ki ? satanist baskınındaki insanların kitap cd tişört satan tipler olduklarını biliyorlardı çünkü gizli saklı değil kadıköyün ortasında satıyorlardı. peki neden kameralarla şunlarla bunlarla baskın yaptılar ? çünkü yine biliyoruz ki içeri aldıkları garibanları da sorgusuz sualsiz daha sonra salıverdiler. devlet böyle durumlarda bazen gösterileri sindirip sıradan vatandaşı ürkütmek bazen de izleyenlerin gazını almak için böyle şeyler yapar. şu linke bakın lütfen:
https://tr.wikipedia.org/wiki/Oktay_Engin
Devlet düşmanı olalım polis düşmanı olalım demiyorum ikisinin de gerekli olduğunu biliyorum ancak diyorum ki şunu yapmaz bunu yapmaz demeyelim çünkü varlık mücadelesinde devletler ve güvenlik güçleri her şeyi yapabilirler. ve boğaziçi öğrencilerinin evlerini gayet de basabileceklerini bu şekilde sıradan öğrencilerin gözünü korkutup eylemlere katılması engelleyip meydanı tamamen örgütlere bırakarak olayın bir tür terör örgütü propagandasına çevirmek gibi kendince oldukça makul bir mantığının olduğunu da görebiliyorum. devlet bu insanların terörist olduğunu eylemde mi farketti hocam bir de ? özel harekatın eylemciler bir örgütün sempatizanı bile olsa bu baskınların sebebi tam olarak nedir ? yani suç nedir ? ortada bir eylem bir terör örgütü üyeliği varsa boğaziçi eylemlerinde mi uyandı devlet buna ? bu insanların adresleri yerleri yurtları belliyse eylemlerden önce de belliydi.
düşüncelerinizi paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim katıldığım yerler var katılmadığım yerler var. olaylara mantığınızla baktığınızı da görüyorum. belki yazdıklarımda yanılıyorumdur bilemiyorum. şu dönemde hiçbir şeyden emin olamıyorum herkes algımıza oynuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X