< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Boğaziçi vs odtü-itü (4. sayfa)

-
-
Bir yılda degil uzmanlik alani neredeyse bölüm değiştirmemden belli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya şaka bi yana İTÜ'deki camiide bi namaz kılmak isterim bir ara. Hep dayılarla kıldık kıldığımız zamanlarda belki wwe oynarız beraber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sen İtü'den mezun olduğun için İtü'yü Boğazi ve Odtü ile aynı seviyeye koyup karşılaştırmada tutmak istiyorsun çünkü mezun oşduğun okulun eskiden yüksek olan prestiji düşsün isteyorsun.Gerçeklere gelince ise günümüzde İtü'nün mevcut durumunu göremediğin için Yıldız,Odtü,Boundan filan iyi diyorsun senin dönemini bilemicem ama şuan İtü adına ibre tersine döndü
değişik bir tasarım hocam bekleriz
Ya ayazağa kampüsünde barcelona formalı yaşlı bi ağabey vardı futbol oynuyordu o şokun oradaki sahada. Kendisiyle sohbet etmiştik az. Hala duruyor mu o abi?
abiyi hiç görmedim saha barça sponsorlu olduğundan giyiyordur.
puhahahahhaha sen hiç itüye geldin mi abi esenler heralde zeka seviyesini düşürüyor yıldız da kendi bölümündeki adamlara dese biz itüden iyiyiz götüyle güler millet bide baya baya iddia ediyo bunu senin bölüm neydi bu arada
İşte bu bakış açısı kaybettiriyor İtü'ye belki de hocam biz zaten daha iyiyiz diye diye seviyesi düştü.Tabi Yıldız da eskiye göre yükseldi bu sırada
Bu roben muhtemelen yıldız tanıtım ofisinde falan çalışıyor ya da garip bir kişiliği var. Sabah akşam ne yazarsam alakasız konularda bile gelip konuyu yıldıza getiriyor. Ben engelledim artık ciddiye alınacak biri değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben diyordum bu arkadaş çok sinirli diye şimdi de engelledim diyor ama keskin sirke küpüne zarar arkadaşlar.Bu kişiye göre İtü'ye en ufak kötü söz kabul edilemez.Ben Yıldız adına kötü bir şey söylenince Yıldızın iyi yönleriyle cevap veriyorum.
sen hayatımda gördüğüm en komik trollerdensin bravo
Bölümün ne kanka senin
İtü trolleri yanında zor hocam ama sağolun
Ben mezunum uzay + uçak yüksek.
Birkaç yıldır çalışıyorum. Abiniz sayılırım 😃
Ytü lagari iha takımı hariç çok da iyi bir takımı yok ytü’nün. O takım geçen sene iyi iş çıkardı ama.
senin bölümün neydi peki mit de pardon ytü de ne okuyorsun
racing kulubu bazında ytü makine türkiyede 1, dünyada ilk 100 sıralamaya giren tek türk üniversite. makine bazında ytü ve itü kapışır fakat itülü arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla itünün ders içerikleri, verdiği projeler ile bir tık önde. bu demek değildir ytü makinacı itü makinacının önüne geçemez, evet geçebilir. öte yandan kendini geliştiren 100kdaki çocukta itülü ve ytülüyü geçebilir. diğer bölümler bazında pek bir vilgim yok. makina için konuşuyorum. geçen sene avrupada gelen hızlanma kategorisindeki 2. likte takımın calibration lideri bendim. evet çok iyi bir takımdık ve şuan takım arkadaşlarımın en az 10 tanesi yeni mezunken togga başladı. bu işte kendini geliştiren kazanıyor
ben yerleşirken ytü makine 25 ile kapattı ben 16 idim. itü makine tutmuyor diye ytüye gittim. benim gibi birçok kişi vardı bölümümüzde. iki okul öğrencilerininde arasında zaten çok bir zeka seviyesi farkı yok. mezun olduğunda daha donanımlı olan kazanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxbot -- 19 Ağustos 2022; 13:57:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam taide misin
birde yapısal tasarım mühendisiysen birton ortak arkadaşımız çıkar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X