Şimdi Ara

Boğaziçi vs odtü-itü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
9.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukarda birisi boun yönetici yetiştiriyor demiş ama tcnin 4 başbakanı itü mezunudur bu da böyle biline

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tordon kullanıcısına yanıt
    O kadar kötü değil aslında yine iyi de bi Odtü,boun,ytü filan değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • refine1e kullanıcısına yanıt
    Hocam size göre de İtü top tier,Ytü değil:)Ama siz de bir gün kabul edeceksiniz biliyorum hatta belki ettiniz söylemek istemiyorsunuz :)

• Arjen_Robben18 A kullanıcısına yanıt

hocam iyi misin itüyle ytüyü nasıl kıyaslarsın

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    İtü sanırım eskiden daha iyi bir üniversite idi ama şu an için Ytü'ye göre bazı dezavantajları var(tamam avantajları da var ama dezavantajlarına göre daha az) aradaki sıralama farkı da azalıyo zaten gün geçtikçe o yüzden uzun vadede marka değerini de yitirip ytünün arkasına düşec ktir yazın bir kenara

• Tordon kullanıcısına yanıt

Hocam, bu akşam ne oldu da İtü çöp oldu birden?

Boğaziçi vs odtü-itü

Boğaziçi vs odtü-itü

• quarterbat Q kullanıcısına yanıt

İçimden çok çöp demek geldi. Fizik mühendisliğinde de övdüm itüyü. Çok iplemeyin beni

• Top ünilere girer ama Boğaziçi ODTÜ yaninda çöptür son kararım

• quarterbat Q kullanıcısına yanıt

"Bir gecede çöp olduk."

-İstanbul Technical University

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Hocam merak etmeyin İtü'ye çöp diyen bir şey bilmiyordur İtü bu ülkenin en iyi 10 üniversitesinden biridir

• Arjen_Robben18 A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bak, georgia techteki arkadaşımı amerikada bizzat ziyaret ettim, kendisi orada yüksek lisans yapıyordu, itülü ve odtü arkadaşları vardı. Yıldızın lafı bile geçmez bu tip durumlarda. Ben de hocalarımdan ingilterenin en iyi üniversitlernden biri için gayri resmi doktora teklifi aldım, orada birlikte çalıştıkları akademisyen vasıtasıyla. Erasmus öğrenci sayılarından bahsediyorsun ama bunun hiçbir anlamı yok, listeye baksam eminin itünün çok daha iyi üniversitlerle anlaşması vardır.

Söz konusu yurtdışı olunca network olunca üniversitelerin yıldız da dahil çoğu dökülür. Yıldız Türkiyede özellikle makinada iyidir, savunma sanayii de dahil, biraz da çok fazla mezunu olduğu için türkiyede iyi firmalarda önemli sayılabilecek mezun oranına sahiptir. Bu kadar. Bütün yıldızlılar itünün tamamen veya genel olarak yıldızdan çok daha iyi olduğunu kabul eder, mezun olunca ilk hedef itüde yüksek yapmaktır. Yıldızın itüyü geçebilecek bir potansiyeli de yok. İtüyü kazanan kimse aynı bölümde yıldızı yazmaz. Araya hacettepeyi veya bir takım özel üniversiteleri koyar. Şimdi tek tük istisnaları gösterme bana. Hayal dünyasında yaşıyorsun. Diline dolamışsın itüyü. Mühendislik söz konusu ise İTÜ her yönüyle (akademik network, inovasyon ortamı) türkiyede ilklerden ve en iyilerdendir. Şu senin yaptığın başta komikti ama artık gerçekten saçma olmaya başladı. Hacettepeyle yıldızı karşılaştırabilirsin, İTÜyle değil.

Bak burada konu boğaziçi odtü itü , gelip de yuldız diyen enteresan tip sensin 😊

ODTÜ vs Yıldız başlığı aç kendine güveniyorsan bak neler oluyor 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace_ITU -- 19 Ağustos 2022; 7:49:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Linkedin den kaç mezun verdiğine ve bunların kaçının GAFAM da çalıştığına bak ve diğer ünilerle oranla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B8229786 -- 19 Ağustos 2022; 8:12:29 >
  • Aerospace_ITU A kullanıcısına yanıt

Hocam sizin alanda o olay normal sanki. Kocu bilmiyorum da sabanci zaten senede 30 mezun veriyor, onların da bolumu bi garip isliyor tanıdığım tum sabanci me mezunlari (2 tane Boğaziçi vs odtü-itü ) otonom araclarla ugrasiyodu. Bizim okulda da eeciler gibi makineciler de ml alanindan hayvan gibi atif aldıklarını gordukleri icin cok ağır fizik veya material science ile ugrasmayan hocalar artik ml implementation makalesi yazıyo sadece. Ortada bu tarz bi kultur olmadigi icin sizin alan gibi biraz da yillarin kültürüne dayanan diyebilecegimiz daha sektörel alanlarda devletler, hatta spesifik olarkq teknik okullar cok daha mantıklı bence. Zaten bizde bi aeronautic dersi var, o da grad level ve odtuden hoca geliyorBoğaziçi vs odtü-itü 

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Saygısızlık olmasın üni ve bölümünüzü sorabilir miyim

Hocam koçdaki adam 4 yıl okuyup niye ankaraya gitsin

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Mete Atatüre, Erdal Arıkan. Bilkente saygılar 🤚😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace_ITU -- 19 Ağustos 2022; 8:17:49 >
  • İstanbuldada koca koca ofisleri var trnin en iyi savunma sanayi firmalarının.

Erdal ders vermeyi bıraktı galiba ya. Cok erken olmasin diye 3.donem almadim probu kaçırdım adamı Boğaziçi vs odtü-itü 

• Bilkent ee

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.