< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Boğaziçi Üni akademik takvim

-
-
google
-
?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://akademiktakvim.boun.edu.tr/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akademik takvimde kafama takılan bir şey var benim.4-5-6 ekimde oryantasyon var.Dersler 13'ünde başlıyor(Hazırlık için konuşuyorum).Mantıken bu 1 hafta bomboş duruyor muyuz yoksa oryantasyonu ve düzey belirlemeyi online yapıp direk derslere mi çağıracaklar ?
-
Pek anlamadım ne sorduğunu ama takvimdeki tarihler net olmalı. Özel olarak belirtilmemişse o günler boş olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
orası karışmış
anlamadım ben de
normalde yadyok dersleri çarş başlıyor, pazartesi seviye sınavına giriyorsunuz, o sırada pazartesi-salı-çarş falan aktif oryantasyon oluyor
hatta oryantasyon biraz daha uzundu galiba
şu an yadyokun 1 hafta geç açılmasına anlam veremedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim anlatmak istediğim takvim 6'sı ile 13'ü arası boş.Yani 3 gün oryantasyon var sonra dersler başlamadan 1 hafta ara var.Onun amacını anlamadım.Özel olarak belirtilmediğine göre oryantasyon sonrası 1 haftalık boş zaman olabilir.
-
Evet hocam ben de dediğiniz gibi olur diye düşünüyordum fakat 1 hafta boşluk var oryantasyondan sonra anlatmak istediğim oydu.Ben de anlamlandıramadım o 1 hafta boşluğu.
-
-
Takvimde bir şey yoksa boştur bizde de öyle olmuştu diye hatırlıyorum.
Hmm
2017 den sonra değişmiş o zaman
Boş olması iyi ya
1 hafta kaynaşma tanışma eğlence ortamı olur
Dersler başlayınca gündüz vakit olmuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Büyük ihtimal hocam teşekkür ederim cevabınız için.
-
https://akademiktakvim.boun.edu.tr/sites/default/files/2021-2022_akademik_takvim_v7.pdf
-
Geçen sene 19 unda oryantasyon başlamıştı 26 sında da derslere başlamıştık. Oryantasyon 1 hafta sürüyo ama 3 gün girsen yetiyo 3.günden sonra tekrar başlıyo kaçıranlar giriyo falan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X