Şimdi Ara

Boğaziçi Tarih ve yeni bir başlangıç!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar nasıl başlasam bilemiyorum. Başlıktanda anlaşılacağı üzere Konu Boğaziçi Tarih. Son bir kaç haftadır bu bölümde okuma fikri aklıma öyle bir yerleşti ki başka bir konuya odaklanamıyorum, sanki Boun tarih ve özellikle tarih okuma fikri hayatımın merkezi oldu. Önce kendimden bahsedeyim liseyi bitirdikten ve birkaç öss denemesinden sonra yılıp polis okuluna girdim. 2 yıl sonrasında bitti okul tabi memur olduk üstüne 2 tanede açıktan üni okuyup 2 lisans mezunu olduk ve birde İstanbul üni de yüksek lisans a başlangıç yaptım buraya kadar herşey normal seyrinde devam ediyordu ingilizce öğreniyor emniyetteki yükselme sınavlarına ve yurt dışı sınavlarına girip doktora yaparım derken birden bire tarih okuma yeniden bir başlangıç yapma fikri beni benden almaya başladı. Önümde bir sene var ve ygs/lys ye ts2 puan türünden hazırlanmaya başladım bile. Tabi şuda var yaş konusu! Seneye tamı tamına 28 yaşında olucam. Burada motivasyonumu etkileyen bir konu yok aslında ne yaş ne mesleğim ne de önceki düşüncelerim. Bu işe başladım sonuna kadarda götürmeye niyetliyim ama sizinde düşüncelerinizi öğrenmek isterim. Siz ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapılır neden yapılmasın, derslere gidebileceksen boğaziçinden iyi bi tarihçi olarak mezun olabilirsin ama ne işine yarar onu bilmiyorum, formasyon alıp kpss yapıp öğretmenmi olursun araştırmacı yazar gazetecimi olursun onu bilemiyorum :) yaşla ilgili bi sıkıntı yok ben 31 yaşındayım geçen yıl bitti okul halen yüksek lisans öğrencisiyim hatta şuan aöfde yine öğrenciyim örgünde okusan açıkta okusan yaş problem değil burda önemli olan ekonomik olarak kendini nasıl finanse edeceğin e zaten polis memurusun para sıkıntın yok, şark olayınızı bilmiyorum kesin 4-5 yıl daha istanbuldaysanız bence yapın boğaziçi tarihi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.