Şimdi Ara

Boğaziçi odtü koç bilkent fizikle çap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu üniversitelerde fizikle çap imkanım ne olur . Çap imkanı var tamam ama her isteyen çap yapamayacak heralde . Kontejan durumları nedir ? Mesala fizikle birlikte matematik çap yapmak istiyorum diyelim .

Edit = koç üniversitesinde başarı sırasına göre %20sinin çap imkanı oluyormuş . Diğer üniversitelerde yüzdelik nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrum -- 20 Mart 2016; 21:29:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğin üniversitelerin hepsinde Çap yapma imkanın olur ancak genellikle 2. dönemin sonunda belirli bir not ortalamasına sahip olman gerekir. Tahmini olarak 4 üzerinde 3 gibi bir ortalama diyebilirim.
  • her bölümün belli bir kontenjanı olur. not ortalaması en yüksek olandan başlayarak alırlar çap programına. ama matematik de fizik de çap programında pek rağbet edilen bölümler değil. dolayısıyla kolayca kabul alırsın ama kolayca bitirir misin onu bilemem
  • Koçta çap yapan çok fazla insan var. Başlarda kolay dersler alıp azıcık asılsan ilk seneden başlarsın rahatça çapa. Yalnız 2.8 in altına düştüğün gibi çap yanar haberin olsun.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.