Gelecek yıl bilgisayar mühendisliğine geçmek istiyorum ama okul resmen elimi kolumu bağladı. Muafiyet atlamadan başvurayım diyordum okuldan mağdur olan öğrencileri görüp bi sorayım dedim.Hazırlık icin yalnız 1 kişi kontenjan ayırmışlar.Buna itiraz eden maillerime kaçamak yanıtlar veriyorlar. 1 kişi de olsa kontenjan var diye düşünüp okulu aradım ve başka okul bir yıl hazırlık aldığım için başvuramazsın mecbur hazırlık atla dediler.Halbuki Yöke göre bir yıl daha olması gerekiyor. Bu kez madem öyle hazırlık atlayım dedim bu kez muafiyet sinavına kurum dışı diye kabul etmiyorlar.TOEFL ve IELTS daha zor ve çok pahalı maalesef Elimi kolumu bağladılar.Geçiş yapacak arkadaşlar neyle karşı karşıyasınız bilin istedim.Ona göre hazırlık yapın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BOĞAZİÇİ NEDEN BÖYLE

-
-
Forumda benzer sorunu yaşayan arkadaş vardı. İşi şans eseri çözülmüştü en son. YÖK’e dilekçe ile başvurduğunu hatırlıyorum. Ona danışabilirsin. Konu linkini ekleyebilir birileri. Okulun işgüzarlığı tamamen. -
yds gir belgeyi koy önlerine geç
-
Yds kabul etme ihtimalleri %0. Toefl, ielts, pte'den aşağısıını kabul edeceklerini sanmıyorum. Boğaziçini bilmiyorum ama seviyesinin altında bile olan onlarca okul artık ydsyi kabul etmiyor.
-
tipik boun şımarıklığı. kendini bi halt sanan okulun kendini bi halt sanan memurlarının hareketleri. gerçi bu topraklarda düzgün iş yapan kurum yok o ayrı mevzu.
-
Boun biraz şımarık dolu. Bir arkadaşa daha olmuştu YÖK'e falan başvurmuştu. Size de öyle yapmanızı öneririm.
-
Aynı sorundan ben de muzdaribim. Sadece bir kişilik kontenjan açıyorlar, YÖK'e ise savunma olarak kapasitemiz bu kadar diyorlar. Kesinlikle YÖK'ün gayet açık ilkelerine aykırı hareket ediyorlar. Yapılan doğrudan yönetmelik dışı bir uygulama ve Türkiye'de bu hakkı kendinde gören tek üniversite yönetimi ...
-
evet ben de sonradan fark ettim hocam. Ben Muğla Sıtkı Koçman'a ortalamayla gecmek istiyorum onlar YDS kabul ediyor, aklim orda kalmış. Kolay gelsin, zor iş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

tipik boun şımarıklığı. kendini bi halt sanan okulun kendini bi halt sanan memurlarının hareketleri. gerçi bu topraklarda düzgün iş yapan kurum yok o ayrı mevzu. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X