geçen sene 1900le kapatmış 3300lerdeyim girme ihtimalim kaçtır?
sıfır. az akıl mantık ya.
moralini bozmak istemem ama kaantheman'a katılıyorum.bence ihtimalin yok.
ne bozulması :D:D güzel güzel
Gelmez kardeşim ilk 10bin içinde binli oynama olmaz sanırım.
boun makinenin 2900 ile aldığı da oldu tıp kontenjanları arttı yani iyi bir senaryo yazma ihtimali hiç yok değil var ama sen kendini gelmeyecekmiş gibi hazırla tabi,zor ihtimal gelmesi
Bence çook zor ama 0 değil ihtimal. Başka konu açmadan ben de şurdan sorayım Bilkent Bil. bu sene 3200 geçen sene 3400 ondan önceki sene 3600 le almış. Bu sene 3800'ü alır mı?
maalesef ki 0
quote:
Orijinalden alıntı: itrysohard
boun makinenin 2900 ile aldığı da oldu tıp kontenjanları arttı yani iyi bir senaryo yazma ihtimali hiç yok değil var ama sen kendini gelmeyecekmiş gibi hazırla tabi,zor ihtimal gelmesi
zaten gelmeyecek gibi hazırım üste öylesine koydum da bi de gelirse diye düsündüm sımdı sonra konuyu acasım geldi yoksa gelmeyecegını biliyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: ProCodPlayer
Bence çook zor ama 0 değil ihtimal. Başka konu açmadan ben de şurdan sorayım Bilkent Bil. bu sene 3200 geçen sene 3400 ondan önceki sene 3600 le almış. Bu sene 3800'ü alır mı?
auhzuahzua adamım senın de sansın yok bence :D
tutmaaz tutmaz mühendislikler son senelerde sürekli bi artışta en kötü ihtimal 100-200 düşer bu bölüm fazlası ı-ııh
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme