Şimdi Ara

Boğaziçi-Koç-Sabancı Ekonomi(İktisat)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3ününde eğitimleri 3 aşşağı 5 yukarı birbirine yakındır veya sağladığı imkanları.

1-Yurtdışındaki en iyi üniversitelere gitme imkanı

2-Üniversite ortamı önemlidir.

3-Boğaziçinin yurtları nasıldır diğer devlet yurtlarına göre koç ve sabancınınkilerin bayağı iyi olduğunu biliyorum ama boğaziçinin nasıl olduğunu bilmiyorum.

Tavsiyeleriniz benim için önemli.Açıklayarak yazarsanız mutlu olurum.

İnşallah dilediğiniz üniversiteye gidersiniz.

• Boğaziçi'nin yurtlar çöp 6 erkek 10m2'de osura osura uyursunuz.
  • sabancıyı ele
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkecannnn

Boğaziçi'nin yurtlar çöp 6 erkek 10m2'de osura osura uyursunuz.

hocam 4kişilik değilmiydi boun?
  • Hazırlık okuyacaksan Kilyos'ta 4 kişilik evet ama odalar da ona göre küçük. Boğaziçi yurt konusunda diğerlerinin fersah fersah gerisindedir her türlü. Ama başka alanlarda öne geçebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spikaris

sabancıyı ele

nedenini paylaşırsanız sevinirm hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PxJasius

quote:

Orijinalden alıntı: spikaris

sabancıyı ele

nedenini paylaşırsanız sevinirm hocam

etiket olarak bence koç ve boğaziçinden önde değil, konum itibariyle de kötü bir yerde ama yurtları bayağı iyi diye biliyorum. akademik kadro ve yayımladıkları makaleler, projelere bakarsak önemsenmeyecek bir yer değil ama boğaziçi ve koçtan bir tık aşağıda. burs konusunda da sıkıntılı sanırım hemen kesiyorlarmış okulu uzatınca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi işletme ve ekonomi
    3 yıl önce açıldı
    İTÜ EKONOMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hazırlık okuyacaksan Kilyos'ta 4 kişilik evet ama odalar da ona göre küçük. Boğaziçi yurt konusunda diğerlerinin fersah fersah gerisindedir her türlü. Ama başka alanlarda öne geçebilir.

hocam benim için yurt önemlidir.yurt ortamları hep hoşuma gitmiştir lisede nasip olmadı ünide iyi bir yurt istiyorum.Diğer şartıim yurt dışı işiydi ondada koç önde geriye üni ortamı kalıyor aklımı çelende bu boğaziçi açık ara önde gibi bir algı oluştu kafamda ne derece doğru bilmiyorum.
  • Bilkent iktisat neden düşünmüyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iktisatta en iyisi bilkent, bilkent olmuyosa çok farketmez, rahatlığına göre seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yokyaw

Bilkent iktisat neden düşünmüyosun

hocam araştırırken 1-2gün önce istanbulun daha avantajlı olacağını farkettim.Tabi tam emin değilim bilkentte olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PxJasius -- 2 Temmuz 2015; 1:24:39 >
  • PxJasius kullanıcısına yanıt
    Ben Boğaziçi'ni bıraktım ama dürüst olmak gerekirse yurt dışı imkanlarında koç'tan kötü olduğunu düşünmüyorum ve dediğin gibi ortam'da ve de kampüs konumu olarak öndedir. Tercih döneminin zorluğu da burada kaynaklanıyor zaten bütün parametrelerin en iyi olduğu okul bulmak pek mümkün değil. Önem sırasına göre seçmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkecannnn -- 2 Temmuz 2015; 1:29:19 >
  • Rez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabancı bursu kesmez. bursu 4+1 yıl verir. aydıca ekonomiyi beğenmesseniz işletme de okuyabilirsiniz hatta ve hatta ee mekatronik pc de okuyabilirsiniz. Ayrıca nerdeyse istediğinz her mesleği çift anadal yapabilirsiniz.mühendislik okuyacağım için ekonomi hakkında pek yardımcı olamayacağım ama.2 sene once mezun standfordda doktora yapan bir mezunumuz var.Bu sene ekonomiden giden var mı bilmiyorum . Ben de bir yerde okurken rastlamıştım.ve etiket olarak koç ve boundan aşağı kalır bir yanı olduğunu düşünmüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazefasulye34 -- 2 Temmuz 2015; 1:53:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazefasulye34

Sabancı bursu kesmez. bursu 4+1 yıl verir. aydıca ekonomiyi beğenmesseniz işletme de okuyabilirsiniz hatta ve hatta ee mekatronik pc de okuyabilirsiniz. Ayrıca nerdeyse istediğinz her mesleği çift anadal yapabilirsiniz.mühendislik okuyacağım için ekonomi hakkında pek yardımcı olamayacağım ama.2 sene once mezun standfordda doktora yapan bir mezunumuz var.Bu sene ekonomiden giden var mı bilmiyorum . Ben de bir yerde okurken rastlamıştım.ve etiket olarak koç ve boundan aşağı kalır bir yanı olduğunu düşünmüyorum .

Hocam ekonomi seçen biri mühendisliğe geçemiyor diye biliyordum ben

• quote:

Boğaziçi'nin yurtlar çöp 6 erkek 10m2'de osura osura uyursunuz.

boğaziçini neden bıraktınız?
  • Sabancıda okula girmen yeterli tek şart mesela tm dem girdin okula endüstri ye geçiceksin tek şart türkiyede ki en düşük puanlı endüstri mühendisliğine girebilmen oda 250 bin falan yani tek şart sayisal da bir puanının olmasi gibi bir şey.Aslında bu kısıtlama bence iş olsun diye.Yök bir ara sabancı üniye sisteminden dolayi karışıyordu biraz önüne geçmek için galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazefasulye34 -- 2 Temmuz 2015; 3:46:49 >
  • merhaba. benim puanım bunlara yetmiyor ancak ytü, ege, hacettepeye yetiyor. değerlendir misin bunları

• Up

• Hala kararsızım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.