Şimdi Ara

Boğaziçi kimya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu bölümde olan var mı ? önerir misiniz. ygsde 38 kdaydım lys ile 25 k olacak galiba. Boğaziçinde moleküler biyoloji okumak isityordum çok üzülmüştüm ama çift ana dal varmış boğaziçinde ve böylece sevdiğim iki bölümü okuyacabileceğim önerir misiniz ?

• karakorsan95 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım çap yapmak kolay değil onun garantisi yokmuş gibi düşün ve başka ünilere bak
  • çift anadal yapamazsan kimyadan mezun olacaksın öyle düşün. herkes yapamıyor sınırlı sayıda diye biliyorum. kimyayı seveceğini düşünüyosan yaz bence de.
  • Bir işi yapıyorsan en iyi şekilde yapacaksın hocam ben inanıyorum yapacağımada sadece biraz tereddütluyum yazmaktan karar veremiyorum siz nerde okuyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bogazici kimya 10 k degil mi

• O mühendisliği

• Itü mbg gelir 25k ya istemediğin bölüm okumaktansa.(istersen itüde kimya/kimya muh ile çap yaparsın)yani hem mbg yi garantiye alırsın hem de sevdiğin başka bölümü de okursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CEE01DE48 -- 24 Haziran 2014; 23:03:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtü matematik mühendisliği
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kimya , kimya mühendisliği fizik vb. bölümler seviyosan okunabilecek bölümler. yoksa çekilmez. (kimya müh.+fizik) çap yapmış biri olarak herkes zor olduğunu söyler ama yapılamayacak bişi değil. ayrıca çap yapamasan bile boğaziçi kimya dan mezun olmuş olacaksın. işsiz kalmazsın merak etme.
  • İtü mbgyi kötülüyorlar ve ben birşey okuyacaksam en iyisinde okumayı düşünüyorum. Sağolun hocam destekleriniz için 2acaba hangi unide yaptınız bunu ?

• arkadaşlar yaşıyor musunuz :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.