Şimdi Ara

BOĞAZİÇİ KİLYOS KAMPÜSÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
8
Favori
7.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TheMechanicalEngineer kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar

Daha iyi anlamak için soruyorum

Hazırlık hem kilyosta hem kuzeyde mi var

Birde ana kampüste 8 kişilik oda 275 TL

Kilyosta 3 kisilik oda 275 TL

Yurtlari fiyat yemek vs durumuylada anlatir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMechanicalEngineer kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam ben zaten Istanbul’da yasiyorum yurt durumu olmaz yani tesekkurler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şöyle cevaplara ulaştım, sizinle de paylaşayım

"Tercih yaptığın puan türünde ilk 100'deysen tek kişilik oda var onun harici tamamen şansa kalmış. İstanbul içinden gelenlere ayrı bir uygulama yok. 2-3-4-5-6-7-8 kişi artık bahtına ne gelirse. Ama kişi sayısı 5 ve üstü olduğu zaman 2/3 odaya bölüyorlar genelde. 4+3, 2+2+2 gibi.

Biz daire tipi odada kalıyorduk. 4 kişi bizim oda 3 kişi yan oda vardı. Dairede banyo ve odalar arasında masa ve buzdolabı olan ufak bir alan vardı. Sıkıntı olup olmaması tamamen odadaki insanlara bağlı. Bizim arkadaşlar efendi çocuklardı gül gibi geçinip gittik."

"Bizim oda kişi sayısına göre geniş değildi. Ama aynı boyutta 2 kişilik odalar da var. Şansa kalmış hangisine düşeceğin.

İnternet hızı genel olarak ortalama ama bazen aşırı düştüğü oluyordu. Özellikle akşam 11-12 saatlerinde.

Yemekhane fiyatı kahvaltı 1.5 tl öğle/akşam 2.5 tl. Yemek kalitesi genel olarak 10 üzerinden 5/6. Güney kampüsle aynı yemekler veriliyor."

• quote:

Orijinalden alıntı: waitforit_123

ben yurt ücretine yemek dahil mi onu merak ediyorum bilen var mı :D
    ilk mesaja ekledim hocam yemekhane fiyatlarını vs. dahil değilmiş ama :D
  • Arkadas makineydi

• Odalar şans isi bazilari kendi terasina bile sahip bazilari hapishame gibi ama geneli cok iyi diyebilirim.Bizim daire 4 2 2 2 seklinde idi ve 8 i aynı sehirdendi. Herkesi taniyorsum kısacası hicbir sikinti cekmedim acliktan gebermek disinda. Yemekhame yemekleri kotu ve 7de bitiyor ama biz 2de yatiyoruz. O konuda da Said usta yardimimiza yetisiyordu (bilen bilir :D)

• Merhabalar, istanbulda ikamet edenler kuzey kampuste hazirlik okuyabiliyor ancak yurtta kalmak isteyenler kilyos kampuste hazirligi okuyorlar.

• ŞŞakira kullanıcısına yanıt
    çok kalabalık değil mi hocam ? ortak salon gibi bir alan var mı dairede
  • waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    Yok ama ara oda var. Bazi odalar 1 1 1 1 bazilari 4 3 bazilari 4 4 4 2 :D . Sansina kalmis ama cok dar degil bence normal.

• Istanbulda ikamet edenler kuzey kampuste kalıyor kilyosta değil, onu belirteyim. Hazırlık atlayacağım için başka bir bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmadımezunbe -- 2 Ağustos 2018; 22:23:35 >
  • Bu sene odalarda değişiklik olacak diye biliyorum, 3.yurtta biz 7 kişiydik 4+3 idi odalar gayet rahattı fakat bu sene 4 kişi max olacakmış vb. muhabbet dönüyordu yurt amiriyle kesin bir şey denilmez bu sene için. Elektrik kesilmesi sene boyunca 2-3 kere yaşanmıştır, internet de aynı şekilde ama hemen düzeltiliyordu. Bizde şehir şehire ayrılmıştı, Yalova, Bursa diye, yatak olayı ise kapmaca oluyor erken gidip alt yatağı alman lazım. Yurdu çok dert etme, zaten çok ihtiyaç duymuyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mannis

858 sıralamam boun eko istiyorum
    Ekonomi 2k değil mi hocam işletme yazmicanmı

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    yazmicam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞŞakira

Arkadas makineydi

Makine derken hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞŞakira

Yok ama ara oda var. Bazi odalar 1 1 1 1 bazilari 4 3 bazilari 4 4 4 2 :D . Sansina kalmis ama cok dar degil bence normal.
    hocam absürt bir soru olacak ama yurtta bein sports var mı
  • waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    Hocam yurtta televizyon yok ama bazen yadyokta veya tırmata denen barda önemli maçlar yayinlaniyor .

• mannis kullanıcısına yanıt
    Ben de 970im hocam forumu okudukça çıkmaz mı acaba ile insana kuşku düşüyor, zaten sizle beraber kontenjan 1kişi azaldı şu an

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.