Şimdi Ara

Boğaziçi iktisat vs Bilkent işletme [tm1 2k]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Boğaziçi iktisat geçen yıl 2480 den almış sanırım bu sene gelme ihtimali nedir?
    Ve bilkent işletmeyle kıyaslandığında birbirlerine göre ne gibi artı ve eksileri olur? Fikirlerinizi merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisi de farklı bölümler. bence hangisini okumak istiyosan onu yaz okuldan bağımsız olarak.
  • Şu klasik cevabı vermeyin artık bu iki bölümü kendi içinde kıyaslayan insanlar herhalde neyi istediğini biliyordur. İki bölüm de isteklerime cevap veriyor.

• Boğaziçi işletmeyi düşünür müsün?

• 1660 la kapatmış çok düşeceğini sanmıyorum o yüzden realiteden uzaklaşmak istemedim gelmez yüzde 99

• Bilkent işletme, dünya capında bir ödülü falan vardı. Net hatırlayamadım şimdi. Burs seceneği falan da baya iyi. Ayda 600 tl'ye yakın para ve ücretsiz yurt seçeneğin de var. 7 yıl bursun kesilmiyor ( 2 sene hazırlık,5 yıl lisans.) + müthiş kadro ve eğitim. Ben olsam bilkent yazardım. Basarılar.

• Bilkent işletme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ İşletme vs BOUN YBS
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01septik

Şu klasik cevabı vermeyin artık bu iki bölümü kendi içinde kıyaslayan insanlar herhalde neyi istediğini biliyordur. İki bölüm de isteklerime cevap veriyor.

madem bi cevap istiyosun bilkent işletme o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.