Şimdi Ara

Boğaziçi İktisat/İşletme mi Atatürk Üni.Diş Hekimliği mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Atatürk Üni. Diş Hekimliği bölümünde 1. sınıfım. Sınav senesi biraz da ailenin baskısıyla EA dan sınava giremedim. Şu an hala kararsızım. Acaba hazırlanıp Boğaziçi'ne mi gitmeye çalişsam yoksa Diş Hekimliğinde mi dursam. Bölümlerin olanakları nelerdir?(KEndim araştırdım ama hala kararsızım)

• Sene kaybım olmasa ve yapabileceğimi bilsem boğaziçi işletme için çalışırdım.Bir Diş Hekiminden daha başarılı bir kariyerim olur daha çok kazanırım ve kendimi daha fazla geliştiririm diye düşünüyorum..Okuduğun bölüm de küçümsenemeyecek kadar iyi.
  • İkiside iyi bölüm ama ilerde mutlu olacağın mesleği seç derim ..
  • sana bir abi tavsiyesi : diş hekimliğini bırakayım deme , hele işletme için bırakmayı aklından bile geçirme. zaten kazanmışsın ve hali hazırda okuyorsun. işletmeyi hangi üniversitede okursan oku diş hekimliği kadar getirisi olmaz sana. işletme bölümünden mezun olduktan sonra hangi işi yapabileceğini kesin olarak bilebilir misin? hayır. ama diş hekimliği mezun olduğun an sana mesleğini verir. şunu da söylemeden geçmeyelim belki diğer kararsız arkadaşlar da okur burayı. TÜRKİYE'DE MESLEK GARANTİSİ OLAN TEK SEKTÖR SAĞLIK SEKTÖRÜDÜR. diğerleri şansa kalmış .

haydi kolay gelsin hepinize, iyi çalışmalar
  • Bogazici isletme bitirmen ileride IBM CEO su olacagin anlamina gelmez.Suan isletmeni acik uzaktan ne bileyim orgun ikinci ogretim falan derken bitiren bir suru insan var.Bogazici ismi bi yere kadar goturur seni.Buyuk sirketlere kapak atabilirsen ilerlersin ama atamazsan issiz gucsuz dolasirsin veya asgari ucretle calismaya razi olursun..Cunku kucuk sirketler hic bir zaman asgari ucrete calismaya razi olani birakip buyuk hayaller kuran iyi universite mezunlarini ise kabul etmiyor.Kisacasi cokta yuksek yerler hayal etmiyorsan dis hekimligi daha iyi bir meslek.Getiriside cok daha fazla.Yinede hayallerinin pesinde kosmak istersen yolun acik olsun kardes
  • Cevap yazan herkese vakitlerini ayırdıkları için teşekkürler. Sanırım sınavdan sonra kararım kesinleşecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rikidousennin

Cevap yazan herkese vakitlerini ayırdıkları için teşekkürler. Sanırım sınavdan sonra kararım kesinleşecek.

Neler yaptınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp vs boğaziçi işletme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.