Şimdi Ara

Boğaziçi Fizik(ing) VS ITÜ Kimya Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kıyaslayabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam ikisinin neredeyse hiç alakası yok.

    Sadece puan endeksli düşünme. Severek yapabileceğin, ataması olan, iş imkanı olan bir bölüm seçmelisin.

    Üniversite seçiminde de eski köklü üretken sana imkan sunan (lab, kampüs, erasmus, öğrenci kulüpleri vs) marka değeri yüksek bir okul seçmelisin.
  • şuan hangi okuldasınız ?
  • kimya mühendisliginin alanı çok geniş plastik tekstil otomotiv gıda kozmetik vs fizik diyorsan ya yurt dışına kapagı atmalısın veya akademisyen olmalısın yoksa pek bir imkanın yok bence kimya mühendisligi seçmelisin hocam
  • Kimya muhendisligini sectim. Tercih gunlerinde iki universiteye de gittim. Faydasini da cokca gordum. Fizigi cok severdim ama kafamda hic bir zaman akademisyen vs gibi bir sey olmak olmadi. Biraz bogazicinin ismi buyulemisti sanirim o zamanlar :) bi de bu muhendislik olunca icinde fizik eksik olmuyormus tabi :) aradigimi fazlasiyla buldum. Kiytirik bir fizik havuz dersinden sonra da iyice sukrettim bouna gitmedigime :)



    Aslinda benim kafamda en basindan beri endustri, isletme muhendisligi vs vardi. O yuzden biraz burukluk vardi ben de gittim ortalama kasmaya ugrastim. Simdi de yaz okulunda birkac dersi yukseltmeye aldim. Bi problem cikmazsa hayallerime de rötarlı olarak ulasacaga benziyorum. Olmazsa da husrana ugramam genis calisma sahasiyla, vaad ettikleriyle vs kendini benimsetti :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.