Şimdi Ara

Boğaziçi Felsefe vs Bilkent felsefe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soyle iki bolumumde ders programini birakiyorum sizce hangisi daha rahat bir program gibi gorunuyor ortalamami belli bir notun uzerinde tutmam gerekecek matematigi yaptim bir miktar evet ama gercekten artik benim icin cok ugrastirici oldu sozelden esit agirliga kaydim biraz temelim olsada bir bir bucuk yil %60 matematik ve geometri % 20 fen ki sadece tyt feni ozellikle fizikten calismama ragmen soru kacirdim universite de de bu sekilde zorlanmak istemiyorum ayni zamanda en fazla intermadiate ingilizcem vardir istege bagli hazirlik aldim bu iki okulunda hazirligini gecemem bir donem bir yil belki ingilizce gorucem ustune cok agir bir programi kaldirabilirmiyim bilmiyorum yani ortalamami da cok yuksek olmasada sabit tutmam gereiecek ( burs icin) sizlerin onerilerini dinlemek istiyorum ankarada yasiyorum biraz uzak bi noktasinda bilkent de olsa yurta kalmam gerekicek bogazici de olsa ayni maddi manevi ve ozellikle akademik hangi bolumu onerirsiniz.??

www.phil.boun.edu.tr
    Boğaziçi Üniversitesi - Felsefe Bölümü
    http://www.phil.boun.edu.tr/index.php?request=undergrad&lang=tr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Boun 1.dönemi mantık dersleri ve sosyal bilim dersi sebebiyle zorlayıcı olacaktır.Bilkent daha kolay gözüküyor.

Felsefe 4.sınıf bir kardeşin olarak söylüyorum

• Tam neyi kıyaslamamızı istediğini anlamadım ama ben olsam bilkent felsefe seçerdim.
  • boun 60 bilkent 15 kişi
    Akademik kariyer ise bilkent mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gegehthtvsshas -- 24 Temmuz 2019; 20:12:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam iki bolumu kiyaslamanizi istiyorum ozellikle dersler acisindan bursum olucak onun devamliligi acisindan programlarina bir goz atmanzii ve varsa bilginiz paylasmanizi rica ediyorum

• Hocam fizik ve matematik dersleri isimleri giris tabi ama zor olur mu diye tereddutlerim var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi Fizik vs Tıp
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukari

• İp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.